SkønhedNegle

Flot manicure af blå kjole: interessante idéer, anmeldelse muligheder og anbefalinger

Dress blå farver har i skabet i stort set alle moderne kvinder, fordi de er egnede til forskellige arrangementer. For at billedet var fuldstændig, er det nødvendigt at foretage en stilfuld manicure, hvilket vil understrege det elegante udseende.

Hvordan til at vælge en neglelak og der bør overvejes?

Under en blå kjole manicure vælge? Enhver kvinde, uanset situationen er altid forpligtet til at se på mode, smuk og luksuriøse. Vigtig smukke hår, perfekt makeup, vælge det rigtige tøj og tilbehør, der fokuserer på de fordele og figurer, selvfølgelig, velplejede hænder. Næsten alle piger står med vanskeligheden ved at matche neglelak med neglelak på et eller andet tidspunkt tone tøj. Typisk opstår en sådan situation, hvis det påvirker tøjet rød, grøn eller blå, så alle hemmelighederne af at skabe en manicure kjole blå farver vil blive afsløret i denne artikel.

Tænker hvad man skal gøre manicure under en blå kjole, skal du være opmærksom på farve og stil af kjole. er stadig det nødvendigt at overveje temaet og fokus for den store begivenhed. For eksempel, hvis du lægger på en stilfuld lang kjole til gulvet, så en manicure behøver ikke at gøre meget iørefaldende eller provokerende. Det er nødvendigt at nailart for ikke at aflede opmærksomheden fra outfit. Hvis du går til en klub i en kort cocktail kjole, så selvfølgelig, kan gøres mere fed nail art.

Manicure ved blå kjole: populære tendenser

Det siges, at neglelak er forpligtet til at være i harmoni med de vigtigste tone i tøj. Men det er ikke altid korrekt. Derfor, som i andre tilfælde, vælge en farve base for manicure, du har brug for at være egnet til den blå. Hvilke farver ville være passende? Selvfølgelig, det ser flot nuancer af blålig farve, men kun et par nuancer mørkere end den primære farve påklædning. Ellers kan målbilledet gå tabt i det blå. Så den del af dame vil se alt for mørkt og monokromatisk. Derfor føreren af modebranchen, se på de forskellige farver, som en diversificering og revitalisere dit udseende.

Hvilke at vælge en manicure med en blå og hvid kjole? Perfekt egnet til lejligheden alle populære trends.

Det kan være så ultra-Trendvisning gradient eller jakke og måne manicure. Oprettelse af en original nailart, kan du bruge pailletter, krystaller, men alt skal være med måde.

Manicure med en mørkeblå kjole: de farver og nuancer

Oprettelse det perfekte billede, bemærk tonen i lakken. Hvilke farver skal overvejes held supplere den blå kjole.

 • For en luksus manicure, som vil supplere den blå kjole, meget god pasform stort set alle nuancer af blå. Populære farvestoffer i denne sommer vil være kold blålig, rige safir, kornblomst blå og lys turkis. Disse farvestoffer lakker passer perfekt til billedet, vil det vigtigste element i hvilken kjole bleg blålig tone.

 • Denne rige farve lak, såsom citron, lime, pink, gul og orange. Disse farver er ideelle til cocktail kjole. Det er tilrådeligt ikke at kombinere disse dristige farver med en aften eller business påklædning.
 • Sølv og guld perfekt fremhæve den rigdom af din kjole. Disse farve lakker kan bruges både hver for sig og tilføje en eller anden søm design.

 • Den snehvide perle kjole er perfekt til et tillæg, fordi det giver billedet af luksus. Aktiv tone som sølv, kan anvendes separat og i kombination med mørkere farvestoffer lakker (lilla, sorte og andre), såvel som en gylden nuance.

 • Rød neglelak vil tage sig godt mod en blå kjole. Denne søm kunst vil gøre billedet mere dødelig og vovemod.

Nail art ideer, der er passende i undfanget billede

Hvad gør en manicure blå kjole? Tænker over det, er det nødvendigt at overveje ikke blot farverne på lak, men også mode design. Bør overveje, hvordan radikalt forandre og ekstraordinære stil.

 • Moon manicure er egnet ikke kun som en dagligdags mulighed, men til særlige lejligheder, fordi det ser luksuriøse og sand.
 • Gradient manicure - det er et meget populært design. Han ser altid smuk og tiltrækker andres øjne. Nail art kan gøres både ved hjælp af lakker, og med pailletter deres passende farve.
 • Manicure om Feng Shui. Han ser attraktivt med en blå kjole i det tilfælde, hvor den vigtigste farve er blå lak eller turkis og negle på ringen og langfinger er dækket med gult. Bemærk, at de professionelle i den østlige doktrin hævder, at nail art aktiverer en gunstig strøm inden for kærlighed og lykke.

Fransk manicure: interessante ideer og tips

Traditionelle og usædvanlige samtidig anses for at være en fransk manicure. Under den blå kjole, han er perfekt og vil tilføje elegance image. Fransk lov til at gøre som en simpel form, og med det i friske streger og farver. Hvid maling kan erstattes af noget andet, i harmoni med den blå-valgte outfit.

Ekstraordinær ser jakke i kombination med multi-farvede mønstre, som kan suppleres med en hvilken som helst søm.

Jakke kan være dekoreret med krystaller og sten, men du skal tage hensyn til en kombination med farvelægning påklædning. Sørg for, at du ikke overdrive det med dekorationer, fordi deres overskydende kan gøre billedet af den grimme, og selv vulgært.

Manicure på udledning: udvælgelse finhed

For prom, bør farve koncept og stil manicure vælges især omhyggeligt, så for ikke at ødelægge den festlige karakter og elegance af en meget lys maling, men ikke kede sig med den sædvanlige manicure. Så hvad gør en manicure ved udløbet under den blå kjole? Til denne begivenhed fit:

 • jakke: som en streng, og med en mørk blå maling på spidsen af neglene;
 • sølv, sne hvid perle og sølv-guld lak;
 • gradient manicure med en lille tilsætning af glitter på spidsen af søm;
 • mat lak mørkeblå og mørke nuancer af grå;
 • måne manicure mørkeblå - mens linjen vil være enten guld eller sølv;
 • monoton manicure: Det er ønskeligt, at lakken grundfarve var mørkere kjole.

udtalelser fra fagfolk

 • Du bør ikke male dine negle i samme farve som den valgte kjole, fordi billedet vil miste sin smag og kan være upersonlig. Fejlfri blå lak - tre nuancer mørkere og lysere tøj.

 • Uanset hvad der vælges under en blå kjole manicure, nail art, altid dækket med lak. Så dine negle manicured til at forblive i en længere periode.
 • Hvis tonen i dækningen på neglene er forskellig fra den farve kjole, skal kjolen være mange forskellige tilbehør i farven på lakken. Dette er for at sikre, at billedet opfattes som mere komplet.
 • Røde negle fortrinsvis supplere læbestift samme farve. Så billedet vil tage sig godt.

Til den blå kjole ikke tilføje en masse pailletter, sten og blomster, fordi det ville se latterligt og malplaceret.

Korte negle: nuancerne i søm kunst

Hvad en manicure under en blå kjole på korte negle? Det er ønskeligt, at han var helt usynlig eller falmet fra basen, men dekoreret med smukke malerier. På grund af de mønstre er sandsynligt at tilføje billedet af luksus og lethed. Neglene kan drages blomster, dekoreret i rød eller turkis tone.

Endelig en lille

Nu hvor du ved, hvordan man vælger en manicure til den blå kjole. Artiklen giver gode råd i denne sag. Overvej også interessante ideer nail art. Men frem for alt, du har brug for at bruge sin sunde fornuft, følelse af stil og vælge den neglelak efter egne smagspræferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.