Selv-dyrkningStresshåndtering

Hver af os mindst én gang, eller hvordan man kan slippe af med stress Past

Hver af os mindst én gang, men følte sig frustreret, deprimeret. Vi tog nogle ny virksomhed, kunne han ikke bringe til ende, at miste modet under stress, har vi en sygdom, og det forekom os, at verden kollapsede. Men så kommer der en ny dag, og vi startede igen noget, men pludselig gik op for ham: "?! Hvad hvis igen ikke få noget". Og de går, undgå noget ... Og så hver gang!

Men lad os forestille os et øjeblik, at alt kan ændre sig: målet er nået, er der ingen stress, problemer er løst, relationer med mennesker er i bedring! Wow, virkelig?! En belønning for aktiviteter, der fremmer overlevelse - Nyd livet! Hvordan gør du? Omkring alle blomstrer og dufter som et barn! Og solen skinner og græsset er grønt! Kun én ting: hvordan man kan gøre det ske.

Svaret er, og det er indeholdt i bogen af filosoffen, hvis navn er i alle lærebøger filosofi L. Ron Hubbard - "Dianetik" Men hvad er det?! Dianetik blev offentliggjort i 1950, og er stadig på listen over verdens bedst sælgende i dag. I sin bog "Dianetik" indeholder opdagelser, som reagerede som mere revolutionerende end opfindelsen af hjulet eller opdagelsen af brand. Den indeholder anatomi og fuldstændig beskrivelse af det reaktive sind - en hidtil ukendt kilde til usikkerhed, lidelse, mareridt og irrationel frygt, trælbinde mennesker. Denne bog viser dig, hvordan at slippe af med det, og dermed opnå, hvad tidligere folk kun drømt om - en tilstand af Clear.

Nu mere end 100 lande over hele verden mere end 20 millioner mennesker har brugt Dianetik, få succes flytte til en tilstand af Clear. Her er en succeshistorie:

"Jeg afsluttede de 100 timers procedure baseret på bogen" Dianetik", hvorfra jeg havde en masse succes. I begyndelsen forekom det mig, at min hjerne fejer kost og følte skovlen skrald ud af mit hoved. Inden da, jeg var meget dårlig hovedpine, jeg kunne ikke bevæge mit hoved til højre og til venstre. Lægerne sagde, at det osteochondrose - aflejring af salte. Efter et par timer af proceduren har jeg disse følelser løb. Jeg stoppede smertende ben, før metroen, da jeg op ad trappen, så holdt den til rækværket, som en gammel bedstemor. Takket være teknologi og L. Ron Hubbard! Tak for det, jeg fik tidligere nu, og jeg kan leve et fuldt liv! "LP

 

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.