Mad og drikkevarerHovedret

Aubergine amning: er det muligt eller ej?

Oplev angst og spænding - sådanne følelser af unge forældre står over for, når lyset vises den længe ventede barn. Og at hans krop blev stærkere for hver dag, og modtage alle de nødvendige stoffer er ofte unge mødre vælger amning. I denne sammenhæng er kvinder udsat for væsentlige ændringer i menuen. Strenge begrænsninger, der udsættes for alt, herunder grøntsager. I denne artikel vil vi overveje, om vi kan aubergine amning.

Hvor nyttige sinenkie mens ammer?

I lang tid, unge mødre svært at tro, at aubergine - allergiske produkter. Årene går, og godkendelsen af ændringerne. Så det er tilfældet med aubergine. Forskere har bevist, at det ikke kun den lille blå tilladt under naturlig fodring, men også anbefalet af mange læger. Efter alt, om indholdet af nyttige stoffer, de er bedre end nogen grøntsag.

C-vitamin, B1, B2, B5, PP - det er alle de "nytte", som gør det muligt for barnets krop (og mors) at vokse sig stærkere og udvikle sig. Det er værd at bemærke, at aubergine indeholder en stor mængde af fiber, som er i stand til at befri kroppen af en ung mor alle de giftstoffer og stimulerer tarmfunktionen. Jern og kobber fremmer dannelsen blod, så frugterne anbefales til brug under amning. Nyttig som saften fra friske og kogte lidt blåt. Det har baktericid virkning.

Tal om denne grøntsag kan være uendelig lang, fordi det er bare en guldgrube af vitaminer. Derfor er den unge mor er ikke værd at tænke over, om aubergine amning. Svaret er simpelt: "Det er muligt og nødvendigt!".

Fordele for liget af en ung mor og barn

Fordele for barnets krop er enorm, men som for hende, at det.

  • Nyrer og lever. Sporstoffer indeholdt i den lille blå, falder gennem modermælken, har en gavnlig effekt på driften af disse organer.
  • Ansat aubergine ammer ganske nyttigt for fordøjelsen. Det er så godt for barnet, der er lige begyndt at tilpasse sig til mad.
  • Sinenkie have en positiv effekt på kroppen for stofskiftesygdomme. Denne proces er ret almindeligt hos børn, der for nylig er dukket op på lyset.

  • Aubergine ansat under amning hjælp til at slippe af forstoppelse. Det er værd at bemærke, at dette problem forekommer ofte hos gravide kvinder og unge mødre, og nyfødte.
  • Aubergine er meget godt for hjertet.
  • Sinenkie modsætte fremkomsten af mange sygdomme, for eksempel blodmangel, gigt, diabetes, åreforkalkning, osv D.

Aubergine amning er meget nyttigt, så du skal ikke forsømme deres anvendelse.

Er der nogen skade af aubergine?

Det ville være ønskeligt, og et par ord om den skade, det er værd at sige. Hvis ammende mor bemærket, at barnet var en udslæt eller har problemer med en stol, bedre endnu ikke at spise aubergine med amning. Men det er kun for en stund. Efter et par uger af forsøget kan gentages. Hvis nye læsioner ikke opstår, er du velkommen til at fortsætte med at søge innovation, at vælge nye måder at behandle denne nyttige grøntsag.

Det skal bemærkes, at med forbehold af den gradvise indførelse af nye produkter så tidligt som tre måneder gamle baby mor kan spise noget mad uden skadelige konsekvenser for barnet.

Som bør administreres i kosten af lille blå ung mor?

Hvis en kvinde, uanset grunden hertil, den første gang besluttede at prøve aubergine i perioden af amning, bør den første udnævnelse foretages i små portioner. I dette tilfælde, se omhyggeligt reaktionen af barnet. Den udslæt kan forekomme inden for 2-3 timer efter fodring.

forholdsregler

  1. At købe grøntsager bør kun udføres i godkendte butikker. Må ikke købe aubergine på markeder, hvor grøntsager er gemt i solen eller på gulvet.
  2. Kontrollér omhyggeligt frugten, før de køber. AEgplanterne skal være hel og moden, uden nogen skader.
  3. Før brugen af grøntsager i maden grundigt skyl dem under rindende vand.
  4. Til venstre bitterhed og alle skadelige stoffer fra sinenkie, skære frugt i blød i 20 minutter i vand.

solanin

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt aubergine ammer, har vi allerede besvaret. Og hvad med solanin, som i stort tal, der er indeholdt i disse frugter? Mange mødre føler, at dette stof krænker barnets krop. Dette er forkert. Solanin er ikke farligt for "grudnichka". Kun i nogle tilfælde, kan det medføre en mor halsbrand. Derfor, for at undgå dette, forsøge at få den unge frugt.

Stegt aubergine med amning: er det muligt eller ej?

Alt skal være i moderate mængder. Som det er kendt, sinenkie godt absorbere olie, men det er ikke meget godt for både mor og barn. For at reducere forbruget af olie under stegning, madlavning er tilstrækkelig til at sænke frugten i 10 minutter i vand. Denne handling vil reducere indtaget fedt næsten fordoblet.

I det store og kan den unge mor skal anvendes i nogen form for lille blå. En fremragende udførelsesform vil stuvet aubergine amning, oksekød gryderet med tilsætning sinenkie og t. D.

Spis flere grøntsager, gå i den friske luft, mindre nervøs, og så din baby vil vokse sund og stærk. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.