Af teknologiMobiltelefoner

Sådan gendannes iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud - måder, anbefalinger og anmeldelser

For at arbejde med nutidens mobile enheder skal være i stand til. Nogle funktioner i smartphones vil behage alle. Mange mennesker bruger iPhone. Disse gadgets betragtes som yderst høj kvalitet mobiltelefoner, udstyret med en bred vifte af muligheder. Nogle gange er du nødt til at tænke over, hvordan du gendanner iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud. Hvad alle bør vide om denne modtagelse? Så vidt det er ægte? Alt dette vil blive diskuteret senere. Gendannelse af data i iPhone under de rette handlinger vil ikke bringe nogen problemer. Kun et par minutter til at omsætte ideer til handling.

iCloud - det ...

Gendan en sikkerhedskopi af iPhone fra iCloud service tilbydes i et par tryk på din smartphone skærm. Men hvilken slags ansøgning er det? Hvad er "Ayklaud"?

iCloud - cloud data for Apple-produkter. Det giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere og derefter gendanne dem. Kind of data warehouse kunder. En meget nyttig service, især når det anvendes korrekt.

Sådan gendannes iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud? Intet særligt i proceduren nej. De vigtigste ting - at følge nogle enkle tips og tricks. Hvordan præcist?

Oprettelse af en database

Den første ting at vide, at før du gendanner, skal du oprette en database med de sikkerhedskopierede data. Uden at bringe ideer til livet ikke slå. Derfor er hver bruger forpligtet i første omgang at gøre iCloud reserve.

Hvordan er inviteret til at omsætte ideer til praksis? Oprettelse af en sikkerhedskopi i iCloud afholdt:

 • automatisk, når telefonen tændes til netværket;
 • når du forbinder din smartphone til et Wi-Fi;
 • på brugerens kommando.

Den sidste mulighed kan du oprette en kopi, når du har brug for det. Dette vil kræve:

 • Aktiver iPhone.
 • Gå til "Indstillinger" - iCloud.
 • Vælg "Backup".
 • Bekræft operationen.

Ikke noget svært eller særligt om det. Sådan gendannes iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud? Har lidt kendskab til, hvordan man kan bevare integriteten af data. Det er vigtigt at være opmærksom på tilbagesøgning heraf.

Om de metoder til genvinding

Nu kan vi tale lidt om , hvordan du gendanner iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud. Den foreslåede nedenfor metode bruges af alle brugere, hvis det er nødvendigt. de ikke har nogen direkte kontraindikationer. Det betyder, at effektiviteten af data recovery er den samme. Med de rigtige tiltag når succesraten 100%.

Til dato er data gendannes iPhones:

 • via mobiltelefon;
 • via iTunes.

I begge tilfælde er involveret tjenesten iCloud. Selvfølgelig kan du prøve at gendanne slettede oplysninger ved hjælp af tredjepartsprogrammer. Men dette er ikke det bedste valg.

Fra en mobiltelefon

Hvis du vil gendanne en sikkerhedskopi af iPhone fra tjenesten iCloud, skal du følge nogle instruktioner. De håndterer selv en novice ejer af gadget. Det er vigtigt at forstå, at uden en foruddefineret kopi af data, kan du glemme alt om de ideer bragt til live.

Den første og meget vellykket modtagelse til hjælpe med at løse problemet - brugen af iPhone til at returnere data. Bare et par tryk på skærmen meget hurtigt med til at vende tilbage information til brugeren.

Sådan gendannes iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud? Det anbefales at bruge følgende instruktioner:

 1. Tænd telefonen, og vent på, at fuldføre overførslen.
 2. Opret en sikkerhedskopi af data. Dette er et must, uden hvilke det ikke kan komme sig.
 3. Gå til "Indstillinger" - "Generelt" - "Reset".
 4. Vælg "Slet alt indhold og indstillinger."
 5. Klik på "Fjern" knappen.
 6. Bekræft handlingen. For at gøre dette, skal du indtaste dit kodeord fra Apple-id.
 7. Vent på en genstart af din smartphone. I den menu, der vises, skal du vælge "Gendan fra iCloud".
 8. Vælg dine data, som skal aktiveres på din telefon.
 9. Vent, indtil overførslen er færdig, din smartphone.

Fra nu forstår at gendanne iPhone via sikkerhedskopiering iCloud. Det skal bemærkes, at det ikke drejer omsætte ideer til virkelighed uden at nulstille. Restore er kun tilgængelig, når alle de data og brugerens oplysninger vil blive slettet.

via iTunes

En anden ganske interessant og moderne måde er at arbejde med iTunes. En sådan metode gør det muligt at bruge en mobiltelefon og din computer til at returnere data på iPhone.

I modsætning til den tidligere metode, giver iTunes dig til at gendanne oplysninger til enhver tid. Intet ekstraordinært fra brugeren er ikke påkrævet.

Sådan gendannes iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud ved hjælp af iTunes? Det foreslås at gå frem som følger:

 1. Opret en kopi af de data, du har planer om at vende tilbage til din smartphone.
 2. Hent og installere på din computer den nyeste version af iTunes, som er kompatibel med en bestemt iPhone.
 3. Tilslut din mobiltelefon til din computer.
 4. Start iTunes og vente et stykke tid.
 5. Vælg Kontrolpanel "Filer" - "Enhed" - "Gendan fra sikkerhedskopi".
 6. Bekræft drift og vente på dens afslutning.

Det er ikke nødvendigt mere markant handling. Nu hvor du ved, hvordan du gendanner iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud.

uden forbehold

Nogle gange sker det, at data ikke er blevet kopieret af brugeren. Men de stadig ønsker at gendanne. Kan jeg gøre det?

Ja, men så vil det ikke virke med iCloud. Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, kan du forsøge at gendanne oplysningerne på iPhone med hjælp fra Mac FoneLab. Denne app virker på MacOS. Det hjælper hurtigt gendanne oplysninger uden "Ayklauda".

konklusioner

På dette kan du afslutte. Efter alt, er det nu klart, hvordan man gendanner iPhone fra en sikkerhedskopi iCloud. Medlemmerne siger, at alle disse teknikker vil hjælpe med at bringe ideer til livet på blot et par minutter.

Hvis du ikke kan gendanne en sikkerhedskopi af iPhone, iCloud derefter normalt uskyldig. Som det kan ses af de anmeldelser, i tilfælde af problemer er det som regel nødvendigt at udføre følgende trin:

 • muliggøre mobilnetværk;
 • tilslutte din smartphone til dit Wi-Fi;
 • opdatere opbevaring told-planen;
 • klik på "Skip" når de anmoder om en adgangskode fra flere AppleID.

Det hele afhænger af, hvilken slags fejl opstod under returnering af data. Typisk nok, eller forbindelse til et Wi-Fi, eller slutte telefonen til en strømkilde. Eller vente et stykke tid - brugere rapporterer, at opsvinget processen nogle gange tager 30 minutter. Det hele afhænger af mængden af data til rådighed for brugeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.