HjemlighedHavearbejde

Planter, snigende langs jorden: og navnet på billedet

Såkaldte grønne måtter, eller planter, snigende langs jorden, er i stor efterspørgsel blandt gartnere. En sådan popularitet er let forklares ved den enkelhed af dyrkning, pleje og høj dekorative. Lidt over et år, mange af bunddække arter er en såkaldt pude, let dækker alle manglerne i stedet, udsmykning det og forhindre spredning af ukrudt.

Brugen af bunddækkeplanter i design

Det skal bemærkes, at evnen til at rejse langs jorden og fletning hele vejen rundt har repræsentanter for de mest forskellige grupper af planter, herunder løg, dværgbuske, vinstokke og flerårige urter, sukkulenter og mere. D. Hver af dem har sine egne karakteristika, timing af blomstring og vækst . Hele haven snigende planter (foto Repræsentanternes - teksten) er i stor efterspørgsel blandt landskab designere. De anvendes i udformningen af små områder (alpine dias, stensætninger, individuelle sten med fordybningerne, rummet langs sporene, senge). Her er nogle ekspertrådgivning om, hvordan at plante slyngplanter:

  • Vælg flerårige blomster af forskellige sorter, arter grupper og plantede dem i nabolaget, for at skabe en kontrasterende kombination af blade, former, farver.
  • Planter af sorter ser bedst i en gruppe plantning eller som kant stier, blomsterbede.
  • Overhold hastigheden på plantevækst og kontrollere deres befolkning i det udpegede område. Planter, krybende langs jorden (vil foto og navn hjælpe dig med at træffe det rigtige valg), kan på kort tid at flette det hele blomsterbed, drukning ud andre farver.

Vi tilbyder dig de mest populære og unikke typer til dekoration blomsterbede. De er meget dekorative og uhøjtidelige, god vækstrate. Bare et par år, vil du få fantastiske multi-farvede øer.

stenbræk

En slægt af flerårige planter skylder sit navn til den fantastiske evne til at vokse i de mest utilgængelige sprækker. Højden afhængigt intervallerne typen og karakteren fra 5 til 70 cm. Forskellige former blade opsamles i roset, er stjerneformede blomster typisk indsamlet fra blomsterstand gren. Farve i naturen fra hvid til lys pink, gul. Vises et stort antal sorter værdiansættes ikke kun for dannelsen af en "pude" af smukke blomster, men også som et dekorativt blade planter. Stor størrelse variabilitet tillader krybende planter til den alpine dias og kantsten, blomsterbede med andre stauder.

Stenurt eller Sedum

Denne slægt af planter af familien Stenurtfamilien. Flerårige saftige planter er meget uhøjtidelig i kultur og er i stand til at vokse, selv ved tilstedeværelse af en lille klump jord. Dette er en meget bred vifte af planter, der spænder fra små med en dekorativ roset af blade op til høj med storslået multifarvede knopper. Især effektivt ser stonecrops kombination af forskellige typer på ét sted. Dette er et reelt finde til haven. Blandt de mange typer af hvid stenurt skal bemærkes, falsk, natrium, klippe, klippe, Evers, lydisk, crassifolia. Halvbusk danne luksuriøst look i gruppe og individuelle beplantninger langs sporene på plænen og stenede bakker.

forynget

En anden form for usædvanlige haveplanter af familien Stenurtfamilien. De kan identificeres ved den smukke stikkontakt indsamlet fra tætte, læderagtige blade, ligner formen på en rose. Farve kan være anderledes: grøn, lilla, brun-kantede, osv Blomstringen er ikke mindre effektivt end selve planten ... Over roset af blade stiger høje og tykke stængler, besat med blomster i forskellige farver. Det er uhøjtidelige, kan vokse i revne af stenbedsplanter, krybende over overfladen og avl lille "baby".

yaskolka

Flerårig haveplante, der anvendes til dekoration rockeries og rock. Danner tætte puder af sølvfarvede-grønne blade, der er i midten af sommeren dækker et væld af stjerneformede hvide blomster. En af de mest uprætentiøse og hårdføre planter, der dækker jorden glat og elastisk tæppe på kort tid. Vælg de mest solrige og varmeste områder for ham. Grunden til fuglegræs kræver løs og nærende. Krybende plante er ikke bange for udkast og vind, stabile til frysning, selv i de koldeste vintre.

Periwinkle

Flerårig urt med en lang blomstrende periode. Et karakteristisk træk ved periwinkle - er sine stærke og vedholdende blade, som fortsat selv i sneen. Den blomstrer det er en af de allerførste. Charmerende og dejlige planter, snigende langs jorden, ofte forbundet med Periwinkle. Forædlede sorter med forskellige farver af blade, men disse former er ikke så modstandsdygtige mod frysning som traditionelle. Skelne Vinca større, lille, behåret. Planter helt fordringsløs, vokser godt i solen og i skyggen i cirkler nær tønde frugttræer. Jorden vil passe til ethvert men foretrak løs og nærende. Du kan bruge periwinkle at styrke jorden på skråningerne, tilføje buske, som ampelnye planter.

Phlox styloid

Tæppebelagte plante med smalle og stive blade, pegede på slutningen og ligner i udseende syl. Anlægget er lav (15-17 cm) med store blomster lilla, hvid, pink, lilla farve i mange forskellige farver. Alpine dias og danner et spektakulært blomsterbede og lyse stedsegrønne måtter. Anlægget er meget uhøjtidelig og i stand til at tilpasse sig de mest ugunstige klimatiske forhold. Men for en normal udvikling og blomstrende planter, snigende langs jorden, foretrækker sandede og stenede landskaber med god belysning og masser af solvarme. Phlox styloid anderledes tørke, kan stillestående vand ikke stå.

Iberis stedsegrønne

Perennial bunddække fra kål familien, vokser op til 30 cm i højden, diameteren af en enkelt forekomst af op til 40 cm mørkegrønne blade tselnokroynoy former glat, lang - .. Op til 7 cm Rigelige flor varer måneder, dog decorativeness opbevaret hele sæsonen . Planten er kendt i havearbejde i lang tid, i en kultur introduceret i 1679, har siden trukket mange sorter og former, forskellige størrelser og nuancer af farver. Iberis fordringsløs og vil vokse i næsten enhver jord. Især ser godt ud i rabatkah, på græsplæner, langs grænserne, i selskab med andre stauder i en kontrastfarve.

Campanula portenschlagiana

Mindre almindelige i vore haver af planten, det har et unikt udseende. År klokke danner en tyk pude-bøsninger (30 cm i diameter). Dekorative blade er læderagtige og blanke, blomstrer i begyndelsen af sommerblomster er karakteristiske stjerne-formet, lys lilla. Relativt vinter hårdføre arter, men i de nordlige områder kræver en vinter læ. Det er bedst udviklet på de mest solrige og varmeste områder i den frugtbare og ikke-sur jord.

Dette er ikke alle bunddækkeplanter. Sprawling have blomster, præsenteret i artiklen, den mest almindelige i vores klimatiske forhold, uhøjtidelige, resistente over for mange eksterne faktorer, og derfor perfekt egnet til eksperimentet. Plant dem i grupper eller enkeltvis, og udfyld en klippehave rockeries, skabe et lyspunkt midt i lyse græs. Maleriske og farverige blomster med smaragd og usædvanlige urter skabe spektakulære øer, der tiltrækker opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.