HjemlighedHavearbejde

Stabiliserede blomster - elegant indretning. Hvordan man stabiliserer blomster selv

Stabiliseret er de blomster, der har undergået særlig behandling med særlige kemiske forbindelser. Sådanne planter er i stand til at opretholde deres oprindelige friske udseende i meget lang tid.

I modsætning til sammensætninger fremstillet af tørrede blomster smuldrer sådanne buketter ikke, og skaber derfor ikke yderligere besvær med hensyn til rengøring af lokalet. Alt dette gør dem usædvanligt populære hos moderne husmødre. Balsam, de samme indendørs planter ser helt naturlige ud og kan dekorere værelset ikke værre end deres levende "fyr".

I den henseende rejser mange elskere af blomsterdekorationer spørgsmålet om, hvordan man selv kan stabilisere blomster.

Om dette, samt hvordan man skal passe på en sådan udsmykning, og hvor den kan bruges, lad os tale længere i artiklen.

Fordele ved at bruge stabiliserede planter som dekorationer

De vigtigste fordele ved at bruge sådanne farver er:

 1. Lang holdbarhed. En buket, balsameret med brug af en særlig væske, kan stå op til seks måneder. Hvis vi taler om grene og blade, holder de det friske udseende op til 3 år. Små som husdyrbuske og træer i badekar kan dekorere rummet op til syv år.
 2. Stabiliserede blomster ser naturligt ud og er simpelthen usædvanligt smukke.
 3. Der er ikke behov for at passe på en buket eller en plante. Derudover er der i dette tilfælde absolut ingen årstidsfaktor.
 4. Ufarlig for menneskers sundhed og kæledyr.
 5. Alsidighed i brug Stabiliserede planter er i stand til at genoplive det indre af både boliger og kontor eller butik. Blandt andet kan de blive en god dekoration af festbordet.

Hvordan man plejer omsorg for stabiliserede planter

Stabiliserede blomster tåler ikke fugt. Derfor er det bedre ikke at bruge sådan indretning i bad, saunaer, badeværelser og andre lignende lokaler. Du skal også sørge for, at der ikke i løbet af den vådlige rensning kommer dråber af fugt på blade og kronblade. Ikke meget glad for sådanne repræsentanter for fauna og direkte sollys. I dette tilfælde kan de simpelthen falme.

Hvordan man laver stabiliserede blomster med egne hænder

Desværre er det i hjemmet næsten umuligt at lave de samme smukke kompositioner, der kan stå i årevis, kompositioner, der kan ses i specialbutikker.
Men at gøre en sådan buket, som vil glæde øjet med sin friskhed i løbet af vinteren, er en ganske mulig opgave. For at gøre dette skal du bruge en meget enkel metode til balsamering. Så at gøre en stabiliseret buket trin for trin:

 1. Friskskårne blomster tørres lidt.
 2. En blanding af vand og glycerin fremstilles (1: 1).
 3. Spidsen af stilken er afskåret fra neden under blomsterne.
 4. Forberedt på denne måde placeres stilkene i en beholder med glycerolopløsning hældt i den.

I løbet af den første uge skal stængernes spidser skåret dagligt. Hold planterne i opløsning i ca. 14 dage.

En anden teknik

For at gøre de stabiliserede blomster er det muligt og lidt på en anden måde. I dette tilfælde anvendes glycerin og vand også, men sidstnævnte tages lidt mere (i forholdet 1: 2). Planter nedsænkes fuldstændigt i den resulterende opløsning. For at producere dåse buketter på denne måde, skal du tage nok varmt vand (ca. 70 ° C). At opretholde planter i en sådan løsning er nødvendig i 2-3 uger. Efter balsamingsprocessen bør buket tørres.

Bevarelse af planter ved hjælp af paraffin

Hold blomsterne friske i lang tid, du kan, ved hjælp af deres bevaring af almindelig paraffin. Denne metode er især egnet til store knopper. Smeltet paraffin indføres i blomstervævet ved hjælp af en konventionel medicinsk sprøjte med nålen fjernet fra den (gennem den hule stamme, inde i kurven).

Grundlæggende metoder til stabilisering under industrielle forhold

Under industrielle forhold fremstilles stabiliserede blomster ved hjælp af to metoder:

 1. Knopper er håndplukket og anbragt i en blanding af alkohol og andre kemikalier. Efter planterne har undergået en sådan behandling, farves de og giver dem blødhed og fleksibilitet på særlige måder.
 2. På vækststadiet vandes blomsterne ikke med vand, men med en speciel balsamingsammensætning. Til sidst opnås en helt naturligt kig plante, der kan opretholde sin "friskhed" i en usædvanlig lang tid. Denne teknik giver dig mulighed for at få nogle flere smukke planter end den første.

I dag vil mange mennesker gerne se i deres lejlighed sådan indretning som stabiliserede blomster. Hvordan man laver en sådan skønhed med egne hænder, fandt vi ud af det. Der er flere måder, og alle er ikke for komplicerede. Hvis du vil lave denne slags indretning, kan du bare et par uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.