ComputereInformationsteknologi

Hvad er Ping

Nu er næsten hver computer tilsluttet internettet. Millioner af brugere gå online dagligt: en person til jobbet, og nogle for underholdning. Det ser ud til, at: de vigtigste funktioner af, hvordan netværket er kendt af alle. Men spørgsmålet "Hvad er Ping", ofte spørger på fora, sår tvivl om tilstrækkeligheden af viden.

Hvis ejeren af en gennemsnitlig computer med internetforbindelse at bede om at vælge den bedste udbyder på listen, vil derefter 90% blive opført den, der giver den største hastighed. En del af svaret er korrekt, men ud over at hastigheden er der en række karakteristika, der påvirker anvendeligheden af internettet. En af dem - Ping. Uden at forstå hvad Ping, kan meget i netværket ikke forklares. Her er et eksempel på livet: der er to computere forbundet til forskellige internetudbydere (én - til tråden, og den anden - i radioen). Den svarer til den faktiske hastighed hævdet. Det ser ud: den tid det tager at hente den samme fil burde være lige. Selv med den lille fejl. I praksis er dette lighed ikke respekteres. Hvem ved , hvad ping til nemt at forklare, hvad der sker.

Erfaringen viser, at det er meget lettere at formidle noget ikke er bekendt med emnet for læseren, at bruge analogier. så derfor vi gjorde, fortæller, hvad der er Ping.

Forestil dig, at der er to runner-atlet. Deres teoretiske muligheder er: at teste de to racer køre hundrede meter i 1 minut. Antag, at opgaven til at køre fra den ene ende af byen til den anden foran dem. Det er indlysende, at den korteste vej - en lige linje, så de flygtede fra den lige vej. Men efter det første kryds ændrer alt: man altid får en grøn trafik lys, bilerne ikke blokere vejen, men hvis du stadig støder på en forhindring, kan den let overvindes, men vejen frem er lagt på ren asfalt vej. Ak, at den anden atlet være uheldig: snørebånd løsne den mest ubelejligt tidspunkt, sandet tilfældigt sprede, og vejen er ofte blokeret, og du er nødt til at gå til målet vognbane.

Atleter - er stumper af oplysninger fra computeren til internettet. Crossroads - er servere, noder, form for kommunikationslinjer et enkelt netværk. Vej - denne linje (parsnoet, fiberoptiske, radiofrekvens). Sand, snørebånd, trafik og andre forhindringer symboliserer indflydelse af hardware og software elementer på en web-hastighed på passage af informations bit.

Så Ping - en forsinkelse, der er omfattet af det transmitterede signal. Jo mindre de er - jo hurtigere arbejde med data på nettet. Desuden forbindelsen hastighed, som det kan ses af eksemplet, en og samme. Konklusionen er enkel - kvaliteten af kanalen er defineret som internet hastighed og ping.

For fans af online kampe Ping er vigtigere end andre karakteristika. Efter alt, du har brug for tid til at reagere på begivenhederne på skærmen, men det er umuligt, hvis alle får svar fra serveren, for eksempel i 1 sekund, og den uheldige bruger - 5 sekunder.

Hvordan finder jeg Ping? Dette er kan ske direkte fra Windows-miljøet. For at gøre dette, er der indbygget ping-kommandoen. Typisk på en sådan måde kontrol ping site. Dette giver dig mulighed for at ikke kun vælge sitet (server) med den laveste ping, men også for at kontrollere hans tilgængelighed (at bestemme, om sitet kører).

For eksempel til test ping på denne side, trykker Win + R, rekruttere ping site (Enter). Forsinkelsen vises i millisekunder. Af den måde, for ikke at fange det øjeblik, hvor du trykker på knappen Pause, kan du oprette en bat fil følgende indhold:

ping fb.ru

pause

For at reducere behovet for ping: Skift ISP, modem, dataabonnement, installere og aktivere optimering cFosSpeed af ping (diskutable, men funktionen er erklæret). Virkningen af forsinkelsen kan bruges til at give firewall.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.