Hjem og familieHelligdage

Billede Halloween: Costume improviserede

Halloween hvert år fejrer flere og flere russere. Vi er glade for at ændre i kostumer af spøgelser, græskar lægger på vinduerne, nogle gange uden at vide hvorfor, faktisk, vi gør det.

Oprindelsen af festivalen er forbundet med historien om de gamle keltere. 31. oktober folk fejret som nytårsaften. Ifølge deres kalender, den 1. november startede vinteren, som i kolde lande forbundet med døden. Man mente, at i nytårsaften at åbne grænsen mellem denne verden og den næste, og skyggerne af døde mennesker kommer tilbage til jorden for at fuldføre deres forretning.

For at undgå at blive ofre for de døde, folk klædt i skræmmende kostumer. Det kunne være kostumer af vilde Dyr, spøgelser, selv planter. Man troede, at de frygtelige billeder på Halloween, jo mindre chance møde med et lig.

Ikke at gå glip af de onde ånder i huset, på randen af udsatte mad, håber, at fodret ånderne og spøgelser ikke vil søge et møde med sine mestre.

Ved morgen de døde skulle vende tilbage til hans verden. Så de ikke mister den måde blev kelterne gjort særlige lanterner ud af græskar, belysning vejen til underverdenen.

Over tid, var den gamle ritus omdannet til en god ferie, men spørgsmålet om, hvad de skal klæde sig til Halloween, blev tilbage. I dag er det især vigtigt, fordi mange børnehaver, skoler med engelsk bias, natklubber holde arrangementer, der afsættes til "Halloween".

Hvordan man laver en Halloween kostume? Der er to måder. Den første - en dyr og uinteressant. Du kan gå til en specialitet butik for at købe færdige trop. Du behøver kun at beslutte, hvilken vej du vil oprette til Halloween, at betale pengene. Sælgere vil afhente ethvert outfit, fra politiet til seksuel forfærdelige "klapperslange pil" fra filmen "Harry Potter".

Den anden måde er mere økonomisk og sjov. Billede Halloween kan oprette improviserede.

Generelt suspenderet alle kostumer til denne ferie kan opdeles i kategorier.

Den første - billeder af berømte personligheder. For eksempel, for at blive Elvis Presley, er det tilstrækkeligt at lægge håret på en bestemt måde, for at løse falske whiskers, sat på en lys (kan være guld) jakke broderet med lyse pailletter.

Den anden kategori af kostumer - onde. Vampyrer, zombier, Baba Yaga, forskrækkelse, Frankenstein - den skræmmende billede af Halloween, den store succes det nyder. Drej til en zombie enkel. Nok til at rive tøjet, maling ansigt forfærdeligt. Men sådanne dragter er ikke meget populært i dag - der er ingen erotiske overtoner. Men sex Baba Yaga vil være ganske populære og kan regne med en af præmierne, som fejrer de bedste natklubber kostumer.

En sådan billede er skabt netop til Halloween. Først anvendt makeup lysere i stil med "a la den 80.". Læber kan gøres rød, og for eksempel sort eller mørkegrøn. Pisk hår, gøre dem til en slags usoigneret låse, binde et tørklæde som er "rigtige" Baba Yaga. Der passer trop kort fuld nederdel, "laset" revet. Den samme bluse. Tja, hvis det lidt åbne huller på de dele af kroppen, der vækker fantasien hos det modsatte køn. Til fods sat på den samme "revet" strømpebukser og enhver sko, sandaler eller støvler efterligne.

Sandsynligvis samme kategori kan indeholde billeder af følgende tegn: Tommelise, Eastern Prinsesse, Snow Queen, en pirat, en vampyr, den onde eller god guiden, osv For at skabe et billede af Halloween, er det tilstrækkeligt at tage kun de mest markante, genkendelige detaljerne i billedet. For eksempel Harry Potter - briller, og for guiden - guld kasket og stav.

Den tredje kategori af kostumer - døde ting. Traditionelle kostumer ser godt græskar, træer mv Gør dem alt for let.

Halloween - en glad ferie. De vigtigste ting i det - ikke mængden af penge brugt på dragten, og originalitet den oprettede billedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.