FinanserSkatter

Beskatning Patent system til individuelle iværksættere: aktiviteter, bidrag

Start din egen virksomhed - det er en meget populær og voksende mainstream beskæftigelse. Mange af nutidens borgere, især dem, der er beskæftiget med selvstændig virksomhed, før eller senere tænke over officielle registrering af sagen. For at gøre dette, en person stiger til skattevæsenet for at registrere som en individuel iværksætter. Men for nylig, var der patentsystemet for beskatning i Rusland. For SP visse aktiviteter lignende modtagelse - en rigtig gave. Det i høj grad letter livet og køre din egen virksomhed. Bare ikke helt forstå nuancerne i proceduren. At borgerne har brug for at vide om åbningen af IP med et patent? Hvornår kan jeg bruge det? Hvad er fordele og ulemper ved en sådan modtagelse? Svar alle spørgsmålene er ikke så svært. Især hvis du studere et emne fra alle sider. Oplysninger om patenter i Rusland for mange IP. Derfor er det bedst at fokusere på de centrale punkter. De er i stand til at maksimalt afklare situationen med patenter i landet for iværksættere.

dokument Beskrivelse

Først og fremmest nødt til at forstå, hvad slags dokument i princippet pågældende. IP på patentsystemet for beskatning (i 2016 eller en anden - er ikke så vigtigt, forbliver de samme principper) meget lettere dit liv.

Patent - er ikke andet end en slags en arbejdstilladelse. Heraf følger, at en borger blot køber en "god" til at arbejde som en privat erhvervsdrivende i et bestemt område. I dokumentet er der en række fordele. Det er på grund af dem, nogle ønsker at arbejde ikke blot som en PI, og købe patenter.

Det skal bemærkes, at ikke alle aktiviteter kan udføres ved hjælp af undersøgelsen papir. Patenter udstedt i Rusland, hvis de love, der administreres af IP forsynet med specielle tilstande. I praksis næsten over hele landet, kan du starte en virksomhed og til at vælge en særlig type skat.

Hvem har ret til at

Det skal bemærkes, at retten til et patent er slet ikke. Og det omfatter ikke handlinger i regionen af loven om brugen af særlige skatteordninger. Standarden vil blive betragtet som en situation, hvor regionen kan åbnes med særlige IP. tilstand. Dette bør huskes.

Det største problem er, at patentet beskatningsordning for individuelle iværksættere af stor skala er ikke tilfældet. Ifølge reglerne kun små virksomheder er i stand til at operere ved hjælp af PSN.

Mere specifikt patentet er i stand til at købe kun den iværksætter, der arbejder enten selvstændigt (uden medarbejderne selv), eller ikke mere end 15 mennesker på en række medarbejdere.

Oftest åbne IP-borgere, der arbejder udelukkende for sig selv. Derfor, i de indledende faser patentet vil i høj grad lette livet for en iværksætter. Du bør også være opmærksom på, at denne funktion er ikke tilgængelig for alle typer af aktiviteter. Der er en række begrænsninger i denne henseende.

Aktiviteter patent

Som allerede nævnt, er det ikke alle former for aktiviteter i Rusland omfatter muligheden for at anvende PSN. Derfor er mange iværksættere er ikke bekendt med en sådan lov. Dette er normalt.

Til dato, aktiviteter SP beskatning patentsystem skiftende og voksende. Som praksis viser, ofte den komplette liste af værker er indstillet på regionalt plan. Men oftere det betragtes som en komplet liste over områder, hvor købet af patentet.

Der er omkring 60-65 typer af arbejde er tilladt i PSN. For eksempel aktiviteter SP beskatning patentsystem er følgende:

 • reparere, skræddersy;
 • skabelse, sko reparation;
 • tjenesteydelser af kosmetologer og frisører;
 • møbler reparation;
 • tjenester foto og video lab;
 • reparation af en bygning (herunder boliger);
 • transport af gods / passagerer ved bilen;
 • tilsyn og omsorg for børn / handicappede / syge;
 • tutoring tjenester og offentlig uddannelse;
 • veterinærmedicin;
 • leje af lokaler;
 • tjenesteydelser af industriel art;
 • reparation og fremstilling af smykker og similismykker;
 • Services kokke hjemme;
 • aktiviteter oversættere;
 • PC reparation.

Alt dette er ikke en udtømmende liste over de aktiviteter, der ved hjælp af patenter. Til dato, arbejdet i tekstforfattere er også muligt på denne måde. Dette kaldes ofte med skattemyndighederne. Anbefalet detaljeret liste over aktiviteter for at afklare i hvert enkelt område.

gyldighed

Et andet vigtigt punkt er den periode, som er udstedt patentet. Sagen er, at ved lov, PSN har visse begrænsninger. Varigheden af undersøgelsen papir - det er 1 måned. PSN i en kortere periode ikke gælder.

Men den maksimale varighed af et patent - i år. Efter denne periode borgeren eller forlænger virkningen af skattesystemet, eller skifter til en anden type skattesystem.

Selvfølgelig taler vi om et kalenderår. Som praksis viser, PSN oprindeligt ansøgte om en måned, så en borger udvider det op til et år. Faktisk er denne indstilling er nyttig for mange skat. Især selvstændige borgere. Patentsystemet - det er en reel gave til nogle mennesker!

udskiftning skatter

Hvad andet at være opmærksom? Et karakteristisk fordel af systemet, der undersøges, er, at når du bruger SPE iværksætter er fritaget for mange skatter og afgifter. Faktisk har ingen penge ikke at overføre i løbet af drive forretning.

beskatning Patent system til individuelle iværksættere erstatter følgende skatter og afgifter:

 1. PIT. Heraf følger, at al profit kan du tage dig selv. Stat behøver ikke at give en del af indkomsten.
 2. Ejendomsskat. Hvis arbejdsgiveren har enhver ejendom, og anvender det i erhvervslivet, de årlige betalinger det er ikke tilladt.
 3. Moms. Denne skat opkræves kun undtagelsesvis. For eksempel, når du importerer varer til det område i Den Russiske Føderation.

Heraf følger, at patentet faktisk erstatter alle eksisterende skatteindtægter for ejeren. Det er meget belejligt. Det er på grund af dette, nogle forsøger at flytte til IP-patent.

lokalisering

Der er en anden vigtig ting, som bliver nødt til at være opmærksom. Dens nogle iværksættere ikke overveje. Hvad handler det om?

Patentsystemet i Rusland for IP opererer inden for et bestemt område. Det vil sige, hvor dokumentet er modtaget. Som regel vil det certifikat udstedt registreres det område, hvor papiret er gyldigt.

Heraf følger, at ikke alle aktiviteter gavnlig brug af patentet. Hvis du planlægger at arbejde i flere regioner, er det at foretrække at vælge en anden skattesystem. Så kan du køre din virksomhed, uanset placering nemt.

kombination

SP, anvender patentsystemet for beskatning, bliver det mere og mere i Rusland. Og det til trods for, at ordningen sandsynligvis i landet for nylig.

Ifølge loven lov til at kombinere flere former for skat ved køb af et patent. Som praksis viser, er dette et meget almindeligt fænomen.

Hvilken skat typer kan anvendes samtidig med PSN? De er:

 • USN;
 • OCH;
 • UTII.

Derfor ansøgeren vælger, hvordan du betjener. I praksis meget almindeligt USN og beskatning patentsystem til individuelle iværksættere. Især blandt de selvstændige, der har besluttet at komme ud af den "skygge" og legalisere deres indtjening.

Dagslys tilstand

Flere og flere mennesker tænker over, hvordan og hvornår de skal skifte til brugen af patentet. Der er visse regler, der har til at stole på.

Som IP gå til patentsystemet for beskatning? Det bliver nødt til at kontakte skattekontoret på stedet for registrering af en iværksætter. Det er nødvendigt at bringe en række dokumenter. Om dem lidt senere.

Så der er flere muligheder for at gennemføre patentet. Den første - er overgangen til dette system. skal indsendes Ansøgningsskema til 10 dage før anvendelsen af patentet.

Den anden situation - med åbningen af IP PSN oprindeligt. Denne mulighed er at foretrække for dem, der oprindeligt ønskede at prøve dig selv i virksomheden. Ansøgningen indsendes sammen med et bestemt sæt af dokumenter, som viste et ønske om at bruge patentet.

Præcis hvordan at handle? Det er alle beslutter for sig selv. I virkeligheden er der ingen problemer i denne proces. Har kontakt til skattemyndigheden i stedet for registrering af borgeren.

rapportering

Det vigtige punkt er at opretholde ansvarlighed for individuelle iværksættere. Dette spørgsmål er rejst af mange. Rapportering IP med patentsystemet for beskatning er interesseret i næsten alle dem, der planlægger at bruge denne funktion.

Sagen er, at iværksættere i dette tilfælde fritage unødvendigt papirarbejde. Det skal bemærkes, at der ikke er nogen ansvarlighed i patentet. Du behøver ikke at indgive en selvangivelse, eller enhver anden dokumentation. Uanset aktiviteten. SPE giver ikke rapporter til staten. Denne fordel, mange forretningsfolk er interesseret.

Men stadig eksisterer undtagelser. Når det kommer til levering af visse tjenesteydelser er det nødvendigt at udfylde formularer BSO. Dette er den eneste dokumentation, der finder sted.

Handel og PSN

IP på patentsystemet for beskatning (i 2016 eller en anden - er ikke så vigtigt), beskæftiger sig med handel, også har nogle specielle funktioner. Hvilke?

Tværtimod kan de blive kaldt fordel af det valgte system for beskatning. Det noterer sig, at arbejdsgivere i forvaltningen af handel ikke kan bruge kasseapparater. Men køberen skal gives nogen dokumentation for købet. For eksempel, kredit og kontante ordre.

Selv hvis handelen ikke kan tænke på udsagnene. Det er, som det allerede er blevet påpeget, meget lettere liv. Den eneste alvorlige bureaukrati - er den direkte udførelse af erhvervslivet. Intet andet særligt i Rusland for IP med PSN er ikke givet.

Bøger konto

Ikke desto mindre, i hvert fald nødt til at bære en lille konto. Men rapportere det som regel ikke gælder. Det pågældende dokument - Finans. SP anvende patenter beskatningsordning, samt andre virksomheder, ligesom opkald optagelse i en bog alle dine udgifter og indtægter. Hvorfor?

Ifølge de etablerede love om patent er der en grænse for den årlige indkomst. De må ikke overstige 60 000 000. I overensstemmelse hermed hovedbogen længere brug iværksætteren. Det vil vise, at grænsen ikke er nået.

Bøger af indtægter og omkostninger præsenteres kun på anmodning af skattemyndighederne. Og ingen andre. Måske er det eneste seriøse dokumentation af hver står over for. I praksis er ikke meget ofte anmodet om en sådan papir.

forsikringspræmier

PI forsikringsbidrag i patentsystemet for beskatning har deres egne karakteristika. Learning dokument blev oprindeligt udtænkt til at lette bogføring og rapportering. Men forsikringspræmier er ikke blevet annulleret. Hvad betyder det?

Loven om brug af IP-patentet skattesystem fastsætter, at fra de forsikringsbidrag i henhold til nationale patent ikke frigives. Det betyder, at arbejdsgiveren bliver nødt til at foretage passende bidrag til pensionsfonden, samt i FFOMS. Reglen gælder for IP uden ansatte, og dem, der har underordnede medarbejdere.

Hvor specifikt skal betale? Forstå dette spørgsmål er vanskelig. Efter betaling til pensionsfonden i Rusland er direkte afhængige af indkomsten for en borger. Derudover er der en minimumsstandard fradrag. De ændrer hvert år.

Det er nødvendigt at overveje situationen i år 2016. Så hvis en borger indkomst per år ikke overstiger 300 tusind rubler, kommer til at betale kun 19 356 rubler 48 kopek. Hvis indkomsten over denne grænse, vil du nødt til at liste kun 1% af forskellen mellem den faktiske indtægt, og den tidligere nævnte grænse.

I FFOMS har også overføre penge. Når han fast, betyder det ikke afhænge af iværksætterens fortjeneste. Set af regeringen hvert år. Til dato, bidrag til FFOMS gøre 3796 rubler 85 kopek.

Sådanne bidrag er relevante, som det er blevet sagt, og for dem, der arbejder "på", og for dem, der beskæftiger underordnede for det videre arbejde. I en SP 2016 GODU betale 23,153 rubler 33 i form af en krone bindende bidrag til de tidligere nævnte organer. Ikke noget særligt eller svære at forstå processen der.

Sådan åbner IE

Og hvordan kan du få et patent? Hvad skal der til? Antag, at patentsystemet for beskatning i Moskva vil blive anvendt. IP i dette tilfælde er at indsamle en vis liste over dokumenter og sende dem til skattemyndigheden i stedet for dets registrering. Uanset bopælsregion. Du kan anvende for eksempel i Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen № 10 i Moskva. Det er beliggende på Bolshaya Tula 15.

Fra en borger skal medbringe (i den primære åbning af patentet PI):

 • (Pas);
 • en attest for optagelse (hvis relevant civile pas, er papiret ikke påkrævet);
 • ansøgningsskema på IP opdagelse;
 • en ansøgning om overførsel til SPE;
 • snils;
 • INN;
 • betalingsordre, der angiver betaling af statsafgifter til åbning virksomheder.

På dette alle papirer krævet af skat myndigheder konkluderer. Alle disse dokumenter opfordres til at give, sammen med kopier. For at sikre, at de ikke har brug for.

Instruktioner for opnåelse patent for SP

Sidste, anbefales det at være opmærksom - det er på trin for trin instruktioner for at opnå et patent. Nogle virksomheder eller fremtidige forretning nogle gange er der nogle problemer med denne funktion. Efter alt, SPE giver betaling udstedt dokument. Og ved åbningen af forretninger med andre skat beregningssystemer kun behøver at betale staten gebyr for proceduren.

Følgelig patent beskatningsordning for SP giver den følgende sekvens af handlinger:

 1. Registrer SP. Der er ikke noget svært i processen. Det er nok til at bringe i MFC eller FNS tidligere anførte dokumenter og få en attest for optagelse.
 2. Klar til at tage form at opnå et patent. Det kan downloades fra den officielle hjemmeside for Federal Tax Service i Den Russiske Føderation. Det vil ske i form 26,5-1.
 3. For at fuldende dokumentet. Hvis der er problemer, kan du henvise til specialiserede tjenester ved at åbne IP, herunder patenter.
 4. Tag de tidligere nævnte dokumenter, men de tillægger den udfyldte formular 26,5-1, samt et bevis for at åbne PI'er.
 5. Indsend ansøgningsskema med IRS på stedet for registrering af en iværksætter. Til gengæld vil borgeren giver en kvittering for de nye dokumenter.
 6. Efter ca. 5 dage, kan du komme til skattemyndighederne og få et patent. Dette vil kræve TIN snils og pas.
 7. Få detaljer og betale den resulterende patentet. Mængden vil blive beregnet i overensstemmelse med længden af dokumentet, samt bopæl for en borger i regionen og den type iværksætter aktivitet.

Mod betaling af patentet kan sige følgende:

 1. For at indfri gælden skal være senest ved udløbet af papiret. Reglen gælder for patenter udstedt ikke mere end 6 måneder.
 2. 1/3 prisen på et patent skal betales senest 3 måneder siden begyndelsen af dokumentet, resten - indtil udgangen af brugen af SPE-selskaber. Vigtigt for det anvendte system mere end et halvt år (inklusive).

Alt dette bør blive husket af alle borgere planlægger at åbne IE og bruge i udførelsen af sine aktiviteter på patentansøgninger. Som regel er det bedre at betale af på gælden. Dette eliminerer besværet og inspektioner.

Dette er, hvad der sker IP registrering. Patentet beskatningsordning - er, at meget lettere liv til nogle iværksættere. Det er let at drage fordel af det. Overgangen til en sådan afgift beregning ordning - en frivillig sag. For ham ingen har ret til at tvinge. Det er et frit valg af nogle iværksættere.

På værdien af patenter

Og hvor meget vil koste et bestemt patent? Et andet spørgsmål af interesse for befolkningen. Det er altid vigtigt at forstå, hvordan rimelig anvendelse af et skattesystem.

I dag, alle er i stand til at beregne selv, hvor meget det vil koste at patentet. For ikke at dykke ned i alle detaljer og funktioner i optællinger anbefales det at bruge en speciel tjeneste, som ligger på FNS hjemmeside.

Detect regnemaskine omkostningerne ved et patent kan være på siden - patent.nalog.ru/info. Her skal du vælge:

 • år af udstedelsen af patentet;
 • gyldighedsperioden af dokumentet;
 • Citizen bopælsregion (provins, by);
 • type aktivitet;
 • antallet af medarbejdere.

Efter indstilling de relevante data skal du blot klikke på knappen "Beregn". indskrift med omkostningerne af patentet vil blive vist, samt med de instruktioner om betaling dokumentet. Praktisk, enkel, hurtig. Enhver borger på blot et par minutter kan forstå, hvor meget det vil koste, eller at patentet, uden at dykke ned i nuancerne i beregningen af omkostningerne heraf.

Resultater og konklusion

Hvilke konklusioner kan vi drage? Borger i det undersøgte tilfælde, bør ikke skulle betale skat. Patentsystemet for beskatning SP oprindeligt kun udbyder den betalingstjeneste dokument, samt gennemførelsen af forsikring betalinger. Og intet andet. Denne teknik reducerer belastningen af både skattevæsenet og iværksættere.

Patentsystemet og loven om selvstændig virksomhed, der blev vedtaget i Rusland, med til at "komme ud af skyggen" af befolkningen er engageret i erhvervslivet på egen hånd, ulovligt modtagne indtægter. Efter alt, er det ingen hemmelighed, at SP er ofte en masse papirarbejde, samt en bred vifte af gebyrer og afgifter. Derfor studerede skattesystemet er ideel til mange freelancere.

Registrering, som det er blevet sagt, at det ikke tager meget tid. Fraværet af overdreven dokumentation og behovet for at indsende regnskaber gør det muligt selv nybegyndere forretningsmand til at prøve mig selv i denne eller hin aktivitetsområde. Vi kan sige, at efter betaling af præmier patent- og produkt borger har al mulig ret til at sove - han vil ikke længere være i gæld til staten og skattemyndighederne. Åbn IE med patenter skattesystem enklere end det ser ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.