LovSundhed og sikkerhed

Corps of Engineers: krigen i fredstid

Army Corps of Engineers - en særlig gren af tjenesten, designet til at udføre de vanskeligste opgaver for ingeniør og teknisk support kombineret arme operationer i krigstid og de forskellige missioner socio-politiske og sociale natur i fred. Især de militære enheder af typen af tropper er involveret i fjernelsen og minimering af konsekvenserne af naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer, for at løse komplekse problemer med den økonomiske konstruktion, bekæmpelse af terrorisme, og mere. Det kræver en særlig uddannelse og fremragende kamp uddannelse af personale, og også indebærer anvendelse af specifikke tekniske midler og våben.

Teknik Engineering Tropper i Den Russiske Føderation i mange henseender bedre end de bedste prøver af våben og udstyr lignende enheder af de udviklede lande. Denne tekniske og bekæmpe overlegenhed er gentagne gange blevet påvist i forskellige "hot spots": i Tjetjenien og Abkhasien, om den tadsjikiske-afghanske grænse og i Bosnien.

Ingeniør tropper er til stede, ikke blot i strukturen af Forsvarsministeriet, men også som en del af Ministeriet for nødsituationer, Interiør tropper og Federal grænsekontrol. Og overalt de udfører bestemte komplekse opgaver, der kræver det mest moderne udstyr og uddannelse af specialister.

Strukturelt moderne engineering tropper i Rusland består af dele, enheder og formationer, der er i formålet og typen af opgaver er opdelt i ingeniør-sapper, brobygning, pontonbro, transport, luftbårne, civilingeniør, positionel og camouflage. Hertil kommer, at strukturen af de tekniske tropper er sådan specialiseret form som en enhed af overfald barrikader, som er ansvarlig for installation og fjernelse af forskellige forhindringer; af feltet af vandforsyningen, hvis hovedfunktion er at rydde op og udvinding af vand i kampene eller ekstreme forhold.

Teknologi russiske ingeniør tropper tydeligt vist sine evner, når du udfører komplekse opgaver for ødelæggelsen af eksplosive metode tjent sit radarstation "Daryal-U", i Irkutsk-regionen. Ifølge det unikke i at udføre denne operation ikke har nogen analoger i verden. Dette er den første højhus ødelæggelse af genstanden for øget seismisk stabilitet på denne måde, er udfyldt på en rekord periode på fyrre dage. Til sammenligning - denne operation på det område af Letland vandt de amerikanske fagfolk med deres højt besungne teknologi omkring et år.

Nu Army Corps of Engineers, udstyret med de nyeste resultater af russisk videnskabelig tænkning, tage en direkte og aktiv del i redningen af civile under oversvømmelser og beskytte broerne under isen flyder. Samt at løse problemerne med minerydning og bortskaffelse af gammel ammunition tilbage på banen af tidligere kampe.

I dag er Corps of Engineers i høj efterspørgsel skyldes også til udviklingen af såkaldte terrorisme og deltagelse af mine katastrofer. Prioriteten retning af reformprocessen, observeret i dag i de væbnede styrker i Den Russiske Føderation, er at skabe en kompakt og mobil teknisk-militære enheder klar til at være fleksible og beslutsom handling i tilfælde af en krise eller trussel om krig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.