TravelingRetninger

Goygol Lake: beskrivelse, foto

En af de største dybhavs-og de smukke søer i Aserbajdsjan kaldet Goygol ligger nær den nordlige del af bjergryggen Murovdag ved foden af majestætiske Mount Kapaz. Dette er en del af toppen af bjerget system Lesser Kaukasus og er dens højeste punkt.

kort beskrivelse

Næsegrus Goygol sø i den vestlige del af landet. Dens samlede areal ikke overstiger 0,8 kvadratmeter. km i længden er 2.8 km og en maksimal bredde på kun 800 m. over havets overflade den stiger mere end 1,5 tusind. m. Henviser til spildevand typen sø og flod flyder i store Shamkirchay. Dette reservoir hører til National Park i Aserbajdsjan, iført det samme navn - Goygol.

Uddannelse og ernæring

Det er værd at bemærke, at en masse af unikke reservoirer beliggende i det område af et land som Aserbajdsjan. Lake Goygol - krater, der er dannet i løbet af en storstilet jordskælv, der fandt sted i det fjerne 1139, som følge af faldet af bjergtinder. Det er derfor den mindste dybde af reservoiret mindst 25 m. Den største depression når 96 m. Dybden virkning at søen vandtemperaturen selv midt i sommermånederne aldrig steg over 19 ° C

Lake Goygol Aserbajdsjan, fotos af som kan findes i artiklen føres gennem den årlige smeltning af sne og nedbør, samt ved at strømme små floder, bjerge og underjordiske kilder. Vand er overraskende nok er der altid rent og klart, så du kan se bunden af reservoiret, selv i de dybeste depressioner. Et godt mineraliseret vand er et fremragende værktøj til vanding og drikkevand.

Hvad venter turisterne?

Goygol Lake har en meget interessant historie, og bevaret de lokale attraktioner i tid tjene som et sted for udflugter for besøgende. Fra begyndelsen af det XIX århundrede, blev disse landområder afstået til Tyskland, og de kolonister, der dimitterede fra 22.08.1819 år opførelsen af dette museum by Elenendorf (i dag kaldet Khanlar). Hver turist, der kom til denne vidunderlige resort ved søen, omgivet af bjergkæder og utrolige naturlige arter kan besøge flere steder af historisk betydning. Turister kan ikke kun nyde den naturskønne udsigt over det omkringliggende område, men også dybt føle charmen af den reneste luft.

attraktioner

For turister, der er en masse steder som du kan besøge på din ferie. For eksempel, den smukke og den store lutherske kirke, hvis konstruktion dateres tilbage til 1854. Flere forskellige størrelser af broer, hvorfra fremragende udsigt fra den unikke natur og selvfølgelig søen selv Goygol. Ancient Temple Gabriel, bygget i midten af det nittende århundrede i en lille landsby Shahriyar. Høje tårne og selv et mausoleum. For ikke at nævne de seværdigheder, doneret af naturen. I alt på dette område blev lagt adskillige udflugt ruter, hvor alle kan gå med en guide til at udforske kulturen, landskabet, historie og lokale flora og fauna.

Værdi og brug

For den lokale befolkning som søen Goygol med arkitektoniske bygninger fra forskellige tidsaldre, med sprællende langs hele regionen, ikke kun har historisk værdi, men også industrielle og økonomiske. Vanding sker på grund af denne vandkilde siden midten af forår til sent efterår.

Strømforsyning af de lokale landsbyer produceres også på grund af søvand. Udviklet turist infrastruktur, mere rummelige værelser til fritid og interessant underholdningsprogram, der bringer betydelige indtægter til regionen.

Den udvej område

I den mest maleriske hjørne Aserbajdsjan splendiferous luften fyldt med mineraler, som er ideel til behandling af respiratoriske og astma hos mennesker. En stor visninger fryd for øjet af enhver turist, der ankom i udvej område i Lake Goygol. Hoteller tæt på dammen, altid klar til at slå sig ned gæster. De er forskellige værelser koster fra 1,5 tusind. Rubler per dag. Denne Ramada Plaza Gence, Afra Hotel og andre.

Dette område er virkelig et besøg værd, da selv de berømte aserbajdsjanske kunstnere trak fra hendes malerier, så søen og dens omgivelser er smuk. Og digtere fra hele verden skrev og dedikerede digte til ham.

biota

søbredden dækket med tykke græsdække, skiftevis med lille fiskesnøre. Bare Goygol Lake District, kan du se 76 arter af træer og 347 arter af urter, herunder medicin. Tæt skov underskoven for at skjule et væld af dyrearter: den glubske bjørne, vildsvin, rådyr og yndefulde hurtige bjerggeder, vævre hjorte, sjakaler, pindsvin, morsom, grævlinger og endda los. I søen på grund af lave temperaturer, få liv, især med ørred. Det kan sikkert sendt med en fiskestang fiskeri fra land eller med båd, og produktionen af trofæet er ikke lang tid at vente.

På et tidspunkt blev det strengt forbudt at deltage turister beskyttet område med henblik på at beskytte den lokale flora og fauna fra de skadelige virkninger af mennesket. Men i øjeblikket Goygol Lake-området - en af de vigtigste resorts og spas, som ligger på den vestlige del af landet, som tiltrækker elskere af en rolig ferie med hele Europa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.