FormationSprog

Skønheden - hvad er det? Betydning, synonymer og eksempler

Skønheden - er et ord, der kan findes i en række forskellige måder og sammenhænge, og derfor er der en rod, for at undgå det, er du nødt til at forstå en gang for alle for alle mulige værdier af den betragtede beslutsomhed. Disse kommer til at gøre i den nærmeste fremtid.

værdi

Appel til ordbogen, som altid frugtbart. Han tilbyder os følgende muligheder:

 1. Hvad tiltrækker, tiltrækker, forfører. "Det gode ved denne virksomhed var, at det lovede store overskud uden tilsyneladende risiko."
 2. Hvad charme, forfører, betager. Normalt er denne snak om smukke kvinder. "Miracle, så godt. Hun er bare dejlig!".
 3. Deception, fristelse, forførelse. I det XIX århundrede i kirken, ordet havde en klart negativ.
 4. Den mest komplette udtryk for de sande kvaliteter i mennesket og naturen. "Den hårde vinter frost har vist sig i al sin pragt."

Betydningen vil forblive, hvis du udskifter "charme" (vi komme foran os selv lidt) ordet "skønhed".

Når værdien af den magi, bør du ikke stoppe der. Går videre, det næste stop - synonymer.

Udskiftning af ordet "charme"

På trods af sin enkelhed, vores genstanden for undersøgelsen er ikke så let at udskifte. Stadig, efter at have talt om charme. Vi vil dog forsøge. Nogle synonymer virke lidt akavet, men det afspejler blot opgavens vanskelighed. Her er en liste over mulige afløsere, og efter kommentarer:

 1. Yndig.
 2. Obayashka.
 3. Pretty Woman.
 4. Skønhed.
 5. Skønhed.
 6. Darling.
 7. Miracle.
 8. Drøm.
 9. Sharm.
 10. Appel.
 11. Ekstra-klasse.
 12. Frem for alt ros.
 13. Fristelsen.
 14. Snyd.

Sandsynligvis nok. Der er mange måder at erstatte ordet "charme", vil synonymer afhænge af den konkrete sproglige situation. For eksempel, hvis du har brug for at udtrykke min beundring for skønheden i kvinder, så passer de tre første definitioner. Hvis du ønsker at rose den vidunderlige karakter af pigen, kan du bruge et ord, der henviser til en af de historier, AP Chekhov - "Darling".

Det er nødvendigt at kommentere på nogen af de muligheder, der åbner op for en lys fremtid? Brug definitionerne 7, 8. Vurdere enhver følge af arbejde eller ting - nummer 11, 12. Hvis noget farligt eller ondt i front, så det passer til ordet ved tallene 13 og 14. Det afhænger af sproget situation, og hvad det ønsker at sige højttaler, der erstatter definitionen af "skønhed". Synonymer altid skal vælges meget omhyggeligt.

Case og forræderiske Gollum "charme"

Selvfølgelig er det usandsynligt Tolkien, skabe Gollum tænkt over, hvad sverhsmysl investeret i denne karakter, især på russisk. På grund af dette billede, kan du udtrække en masse interessante konklusioner om arten af charmen ved begge kvaliteter. Det er klart, at Ring - er indbegrebet af ondskab. Hvis nogen ikke tror, kan han bede den tidligere hobbit. Her afsløres det uventede betydningen af ordet "charme", dens værdi i dette tilfælde er todimensional: for Gollums ring - er indbegrebet af skønhed, målet for alle ambitioner, men i virkeligheden er det ren mørke, og en, der bare ikke kan afhente tilsvarende.

Selvfølgelig, den kristne betydning af karakter og hans "charme" åbner nemt: afgudsdyrkelse til ingen gode argumenter. Men den uheldige tilfælde af skabelsen gør at tænke over, og det er simpelt menneskelig charme, natur eller en hvilken som helst fænomen. Må ikke gemme sig bag den geniale facade, der derefter forfærdet? Skønhed kan tjene som lokkemad for at lokke en mand i en fælde, for eksempel, om naturen. Når en person ser på det rolige hav på en solskinsdag, kan det godt udbryde: "Det gode!". Men det er nødvendigt at gå til solen bag skyerne, eller vejret slået dårlig, elementet vil vise sit sande ansigt, sin charme, vil det være en anden historie.

Maniac Buffalo Bill og hans hund skønhed

Jeg vil gerne forstærke det indtryk, derfor huske en anden interessant detalje. Undersøgelsen fører os fra litteratur til film. Der er sådan en skelsættende film "Ondskabens øjne", men vi taler ikke om Hannibal Lecter og Clarice Starling, men om hvem de fiskede sammen. Det er rigtigt, om Buffalo Bill. Nu meget få mennesker kan huske, at den hensynsløse sadist og morder var en lille puddel ved navn skønhed. Det lader ikke tilfældigt, at filmskaberne placeres ved siden af Bill sådan en vidunderlig skabning. hund funktion er ganske enkel - eksponere maniac iboende sentimentalitet karakteristisk for mange kriminelle. Skønheden - det er en form for skønhed, som er den vigtigste anti-helten i filmen er stadig i stand til at opfatte. Og sammen med de mennesker for det - det er de ting, som er vanskelig noget at opleve.

Hvorfor er disse eksempler? Svaret er ganske let at formulere. Så at læseren vidste ikke så svært at finde synonymer for ordet "charme", hvordan man kan skelne godt fra ondt. Og da den menneskelige hukommelse fungerer associativt, vil de lyse billeder hjælpe huske materialet bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.