FormationSprog

Studere orfogrammy "vekslende vokaler i roden af ordet"

der orfogrammy "vekslende vokaler" i russisk sprog. Word, adlyde denne regel at skrive, kan ikke verificeres ved hjælp af valget af single-rod ord, som det er tilfældet i den tryksvage rod af ordet. Deres skrift er undertiden afhængig af konsonant, der følger orfogrammy, fra betydningen af et ord eller suffiks anvendes. Ofte er sådanne ord skabe problemer i skolen, så læreren skal gives til studiet af regler over tid.

Rødderne, som har vekslende vokaler, er det ønskeligt at huske og være i stand til at skelne dem fra andre morpheme, ligner i lyd eller stavning.

Valg af skrivning af muligheder afhænger af flere faktorer. I zor-, zar i tryksvage stilling (f.eks daggry) i roden på brevet angivet med bogstavet A, og i den modsatte tilfælde (for eksempel Dawns) - O. undtagelse i dette tilfælde er det ord zoryanka angiver navnet på fuglen.

Stribede vokaler gor- rødder harmoniske, klan-, klon-, kreativ, tvar-: En skriftlig stresset (tan bue, væsen), og i en ubelastet position O (solbadning, bøje, skabe). Undtagelser er ordene fra redskaber, slagger, metal penetration. Du skal også være opmærksom på rødderne af en glat og plov-. Ordene er skrevet til dem i den tryksvage En sag (flyde finne og t. D.). Undtagelser er navneord svømmer og svømmer. Det er værd at bemærke, at ordet "Quicksand" er skrevet i roden af "sh" lyd hhv.

Fælles tilfælde, hvor vekslende tryksvage vokal konsonant afhænger slutter morpheme. Det er et ord med rødder halter, falsk, rast-, ROS-, kaskade, kosn-. For eksempel antage - vel at vokse - vokse op, etc. Der er et ord-undtagelser, som du ønsker at huske .. For eksempel, vækst, spire, gardiner og så videre. D.

I nogle ord vælges skiftevis vokaler afhængigt af værdien af roden. Således for eksempel, er at skrive bestemmes i ordene med IOC, makro-. Hvis delene af tale anvendes til at betyde "at blive våd, strømmende væske" anvendes så IOC (blive våd i regnvejr, sættetid vasketøjet). Når roden betyder "nedsænke i noget", makro-anvendt (dypning i vand).

Denne regel gælder også for ord, der indgår i sådanne dele som rovn- og ravn-. "O" er skrevet i ubelastet position, hvis den implicitte værdi "er glat." Ravn- rod anvendes i de tilfælde, hvor der er middelværdi "det samme, lige." For eksempel: at sammenligne udtrykket plan vej.

Studerende til nedfældet orfogrammy "vekslende vokaler i roden af" øvelse bør vælges på en sådan måde, at de omfattede ord med forskellige tilfælde af at skrive. Det er vigtigt at børn periodisk gentagne undtagelser. Ikke så meget for denne orfogrammy hvorfor husker lige nok. Og den periodiske fastsættelse materiale til de studerende skal arbejde for at bestemme, hvad Brevet skal være i ordet.

Det skal nævnes, at nogle rødder (Berlingske, Bir, der, direktivæn- et al.) Er skrevet i overensstemmelse med endelsen, som derefter lagres. I dette tilfælde, hvis der -A- derefter indsat breve og ellers - E. F.eks gevinst - det tager vil rive - tårer, etc ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.