HjemlighedVærktøj og udstyr

Foundation bjælker: programfunktioner

Under opførelsen af produktionsfaciliteter bruges fritstående understøtter. Til konstruktion af vægge ved hjælp fundament bjælker, der tillader rammen at forsegle hele strukturen af basen. Positive aspekter i deres ansøgning er stigende sbornosti bygning, lettelse af inde i bygningen af underjordiske forsyningsselskaber.

Nødvendige bjælker anvendes i disse konstruktioner, hvor murerarbejde er til stede i hætten og vægge. I bygninger med hængslede vægpaneler database ikke bærer belastninger.

Foundation bjælker, som bruges, når monteret i glas kolonner, lange materialer, som er placeret i den øvre del af bygningen fundament. Forskellen i størrelsen af en meter.

Når opføre grundlaget for genstande placeret på søjlerne, der kaldes en selepude. Hvis basen af bygningen er stor nok, i sin øvre del for at skabe bestemte nicher. De monterede en standard fundament bjælker, som den ikke forkorte. Der er trunkerede varianter, der er kortere end den typiske halv meter. De anvendes typisk i bygninger og celler fastgjort til den termiske cross-søm.

bjælker anvendes også i opbygningen af mange rammekonstruktioner. Hovedformålet med installationen er at installere ydervæggene, som er placeret på dette grundlag. I dette tilfælde strålen lagt på kanten af fundamentet på den konkrete mørtel. Oven i produktet skal altid udføre imprægnering. Til denne opløsning anvendes generelt sand med cement.

Foundation bjælker til destinationen tilhører flere grupper. Den første omfatter produkter, som er monteret i nærheden af de ydre vægge, de kaldes "væg-monteret". Den anden gruppe indbefatter en bjælke monteret mellem kolonner, så at deres akser er placeret på en linje (tilsluttet). Almindelige bjælker anvendes mellem de to typer plader: vægmonterede og Svjaseva. Den fjerde gruppe omfatter ribbede produkter, som også kaldes "sanitet". De har en tykkelse på 22 centimeter.

I dag, i konstruktionen af både kommercielle bygninger og offentlige fundament bjælker er af særlig betydning. Beregningerne viser, at udgifterne til disse materialer er omkring to og en halv procent af den samlede sum af hele bygningen.

Bjælker er lavet af beton mærker M200-300, der er i fuld overensstemmelse med alle statslige standarder. Disse produkter giver mulighed for en optimal oplevelse af belastningen fra væggene. Materialer fremstillet med forskellige tværsnit. For eksempel et T-stykke eller trapezformet.

I mange tilfælde fundamentet stråle oven på et fladt område med en vis størrelse, som afhænger af de typer af væg materiale. Den nederste del af produktet er i form af en keglestub. Dette design er primært at reducere omkostningerne ved produktion af byggematerialer. På samme byggekvalitet lider ikke, og opfattes stress er ikke reduceret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.