TravelingRejsetips

Snorkeling - hvad er det? De bedste steder for snorkling

Elskere af udendørs aktiviteter til rådighed, er mange måder at forsøge din hånd på en bestemt sportsgren. For dem, der elsker vandet rum, er der en mulighed for at lære snorkling. "Hvad er det?" - Du spørger. Bare observere den undersøiske verden og studiet af sin skønhed. Denne type dykke bliver mere og mere populære. De, der stiger ned i dybet af havet, kaldes snorklere.

Alt om snorkling. tøj

  1. Jeg har brug for en maske for snorkling. Det er en ting af prime nødvendighed. Vælg en, hvor der er en kontinuerlig glas, som giver dig mulighed for at se mere end den dybe skønhed. Mærket "T" angiver, at det er hærdet og udstyret med en fleksibel del, som støder op tættere til ansigtet. Under montering notat bekvemmeligheden af masken. Det bør være muligt at passe stramt og giver et godt overblik. Forsøg ikke at spare på kvaliteten. Køb bedre ikke på internettet eller på markedet, og i en special-forretning for turister.
  2. nødvendig i tilfælde af at du vil være en lang tid i vandet Special våddragt. Det er kendt, at temperaturen af vandet i havet er lav, hvilket betyder, at uden en sådan udstyr, du kan ikke i lang tid til at nyde skønheden i undersøiske væsner.
  3. Påkrævet attribut - finner for at snorkle. Du kan bruge almindeligt. De er nemme at svømme. Også med finner øger manøvrering evne. De kan hurtigt og nemt dykke og flyde.
  4. Håndsættet giver dig mulighed for at trække vejret for at trække vejret komfortabelt. Hvis dybden overstiger 40 cm, er det givet mere vanskelig på grund af stærkt pres af vand. Snorkeldykkere rør holder i munden med en speciel mundstykke fremstillet af silikone. Når du vælger et rør bør være opmærksomme på komforten, når du bruger den. Lad det vil være endnu kortere, det vigtigste - er fraværet af ulejligheden. Ofte er åndeslange sælges komplet med en maske.

svømning teknik

Dybest set, hvis du er uddannet i svømning, så du vil være let at lære og snorkling, fordi teknikken er helt enkel. Meget mere vigtigt at forberede det nødvendige udstyr. Først skal du tage masken. Den indre del skylles med almindeligt vand til glasset ikke tåge, ellers du ikke får nogen glæde af svømning. Især de bedste snorkling involverer høj kvalitet udstyr.

Hvis du bruger en våddragt, sætte det i første omgang. Når masken bæres, kan fastgøres silikoneslange. Så kan du bære svømmefødder. Til dem gå i vandet uden besvær, skal gå baglæns.

Så du har kastet ud i dybet. Hvad skal man gøre? Først helt afslapper krop (Woo og langsom dyb vejrtrækning). Næste vi gå til vandet, det vil sige, tage en vandret position. Sørg for, at fødderne ikke kommer op til overfladen, og var dybt i vandet. Bevægelser bør være langsom og jævn, de går fra hoften. Nogle gange sker det, at ånde går på afveje. I dette tilfælde skal stoppe deres handlinger og begynde at trække vejret dybt og langsomt.

Erfarne snorkellers vide, at synligheden i vandet er lidt anderledes end på land. Forskellen kan være op til 20%. Må ikke bekymre dig, hvis dit syn er stærkt bedrage dig, det hele er et spørgsmål om vane. Fange et par snorkling med en ven (som er endnu mere sjov), i traktaten om legenden, så du nemt kan rapportere din tilstand.

læge

Mange spørger, "Snorkeling - at det er farligt eller sikker sådan tidsfordriv?" Denne sport vil styrke sundheden, hvis du har en sygdom i leddene, nervesystem, problemer med ryggen og rygsøjlen, hvis forstyrret hyppige forkølelser. Sikker anbefales til genoptræning efter en langvarig sygdom eller operation.

Snorkeling er kontraindiceret, hvis du har hyppig og langvarig åndenød, forhøjet blodtryk problemer, hjerte-karsygdomme. Dykning gør hjertet slå hurtigere og stærkere. Du må ikke tage chancer, hvis du har åndedrætsbesvær, bihulebetændelse, kroniske sygdomme. Skadeligt at engagere sig i snorkel og med en stærk hoste.

Den Snorkel er vidunderligt i Filippinerne

I dette hjørne af paradis ligesom Filippinerne, er der mange steder for svømmeundervisning datavisning. Koralrev strække nær 7100 øer i troperne! Du behøver ikke engang en våddragt. Efter alt, vand er en behagelig temperatur hele året rundt. På grund af dette er der mange fantastiske alger, interessante fisk og koraller. Solid eksotisk!

Og her lavt vand og overraskende azurblå, alle skrånende strande uden skarpe skråninger og under vand.

dykkersted - Egypten

Røde Hav - det perfekte sted for denne slags sportsgrene som snorkling. Hvad giver? Hvor muligheder er åbne for alle - fra børn til folk i alderdommen. Mange hotel strande har områder med smukke koralrev, sikker og bekvem. Du kan materiel på bestemmelser for fisk, såsom brød, og købe et engangskamera med til at gøre en uforglemmelig undersøiske skud.

I Det Røde Hav er der ingen farlige væsner. Undtagelser er ål som ikke rådes til at røre ved den, og faktisk resten af de marine indbyggere.

Vi går til Phuket og Pattaya

Ifølge undersøgelser af dykning, dette er det bedste sted for snorkling. Hvad er interessant Phuket? Øerne i Andamanhavet - en ubeskrivelig syn. Det mest interessante er, at den undersøiske verden er smuk og nær kysten, så sejler et sted langt og dybt dykning er ikke nødvendigvis. Et ideelt sted for snorklere - den sydlige del af Kata Beach. I nærheden er af stor skønhed og farverne på koralrev, hvor den bizarre havbunden, samt de usædvanlige indbyggere i afgrunden.

Men i løbet af regntiden er der ikke plads til snorklere. Høje bølger, overskyet grund af sand og vand skarpe sten udgør en større fare.

Pattaya dykke rejsende i alle aldre vil nærme øen Koh Rin og Koh Larn. På kysten af Pattaya selv er ikke værd at se og snorkling. På Koh Larn kan nås med færge eller lejet båd. Det er bedst at vælge en tur, og omkostningerne herved omfatter overførsel til molen af øen og organiseringen af dykning.

Den Dominikanske Republik

Her kan du kombinere snorkling og fiskeri under vandet. Heldigvis en bred vifte af fisk her en masse. Også findes blæksprutte og forskellige krebsdyr. Du kan leje en båd og andre nødvendige gear. Det er bemærkelsesværdigt, at i den Dominikanske Republik sælges pistoler og undersøiske engangs-kameraer til at filme under vandet.

Maldiverne - en drøm rejsende

Er du stadig på udkig efter et sted for snorkling? Kom til Maldiverne! Dette er et godt sted for frygtsomme begyndere. Allerede otte meter fra stranden, er der koralrev, så ikke langt til at flyde væk. Maldiverne er omgivet af vand, fyldt med bizarre skønhed og attraktive marine liv. Havet temperaturen er varm og behagelig.

Snorkeling - hvad er det? Betragtningen af det dybe hav, som ikke kun overveje, beundre dem. De kan også optage på særlige kameraer og videokameraer. De mest foretrukne destinationer for snorklere - det farvande i Det Indiske og Stillehavet samt Middelhavet og Det Røde Hav. Hvis du er i dette tilfælde hidtil er nye - det gør ikke noget. En fagmand vil synke med dig at rette alle de handlinger og forsikre om nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.