ModeGaver

Giroskuter Hvilket er bedre? Model Smart Balance 10 inches vil ikke forlade nogen ligegyldig

Den nyeste teknologi - en integreret del af livet for moderne mennesker. I dag utrolige populære gadgets, der hjælper en person til at være den mest mobile.

Giroskuter - er en sådan udvikling. Dette giver mulighed for transport af fremtiden for at rejse over lange afstande under ture rundt i byen, skiller sig ud i løbet af de festlige arrangementer for at tiltrække kunder under præsentationen, flytte rundt store fabrikker, værksted og så videre. N.

Med giroskutery mere perfektioneret over tid. Øger deres gennemløb, hastighed, ekstra mulighed. En sådanne vellykkede udvikling - giroskutery Smart Balance 10 inches. De kan med rette kaldes terræn midler.

tekniske egenskaber

Giroskutery Smart Balance 10 inches er store pneumatiske hjul. De pumpes af en kompressor eller en traditionel pumpe. Blød ride og høj permeabilitet af sådanne modeller tilvejebringes af den store diameter af hjulene og tilstedeværelsen af luft. Giroskuter Det har en høj clearance, som også har en positiv effekt på hans kørsel evner. Den eneste ulempe ved sådan en mini-Segway kan kaldes dens størrelse. De er større end sine forgængere, men stadig tillade dig at spare mobilitet, bærer gadget i en speciel taske.

Giroskuter bevæger grund slangeløse motordrevne hjul. Køretøjet er udstyret med et batteri "Samsung", med en kapacitet på 4400 mAh. På denne mini-Segway kan overvindes op til 20 kilometer uden efterfyldning. Det sammenligner positivt med andre giroskuterov i, at det har en øget batterilevetid og forbedret ydeevne.

Indretningen har et legeme af slidbestandigt polymermateriale. Dens bredde er 645 mm, længde - 280 mm. Giroskutery kan drives ved en temperatur fra -10 til +40, de anbefalede mængder til 10 + ... + 30 °. Den gadget sælges i kit med instruktioner og et originalt batteri.

Opladning af batteriet er hurtig nok - for to eller tre timer, er der en særlig indikator lys. Enhed magt er 700 watt. Den maksimale vægt, der kan modstå mini Segway er 120 kg.

Bedste valg

En af de mest eftertragtede gaver til den aktive moderne menneske - giroskuter. Køb denne gadget til en attraktiv pris nemt i en digital boutique futuland.ru. Spild ikke din tid på indkøbsture, bruge det til god brug på mini-Segway i selskab med venner!

Kørsel på giroskutere ikke kræver særlige færdigheder. stabil nok til at stå på gummibelagt platform, let bøjede ben. Træning tager normalt et minimum af tid - fem til ti minutter. Miste balancen på en mini-Segway er næsten umuligt, er ansvarlig for denne hygrometer, men for begyndere anbefales det at ride kun i beskyttelsesudstyr (den består af en hjelm, albue puder, benbeskyttere). Giroskuter blevet et uundværligt ting i den menneskelige arsenal, kan ikke forestille mig mit liv uden bevægelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.