ComputereUdstyr

Hvordan er kalibreringen skærm

Mange eksperter er af den opfattelse, at skærmen kalibrering skal udføres ved hjælp af specielle hardware. I betragtning af de funktioner, som den udfører, er det ikke overraskende, at det kaldes kalibrator. Ud over indretningen, og også skal have passende program, som fungerer som følger.

Til at begynde, bliver brugeren bedt om at vælge det minimale og maksimale lysstyrke på skærmen, som kan anses for acceptabelt. Dernæst ved hjælp af knappen indstillinger, du skal kunne sætte den ene og den anden værdi til den ønskede værdi. Bare rolig, da kalibreringen skærmen fortsætter: enheden og programmet er travle fastsættelse kampe. Dernæst skal brugeren indstille den ønskede farvetemperatur.

Alt andet sker automatisk. For eksempel, vil programmet generere direkte på skærmen med forskellige farve pletter. Kalibrator samme (som kan kaldes og et spektrofotometer, og et colorimeter) måle farven og sende dem tilbage. Det vil sige, at styreprogrammet. Skærm kalibrering udføres baseret på det faktum, at specialiseret software, ved hjælp af de modtagne data, generere en arbejdsgruppe monitor profil. Vil forblive lige sat det som arbejdstager. Af den måde, vil dette også ske "på maskinen."

I så fald, hvis kalibrering af bærbare computerskærm eller visuelt udført, de specifikke forskelle fra den ovennævnte fremgangsmåde observeres.

I dette tilfælde vil brugeren også blive bedt om at vælge det maksimale og minimale lysstyrke. Men det sker på grundlag af særlige forsøg med sorte og hvide firkanter, som derefter forbedrer synligheden, forværres. Tilsvarende det er valgt, og farvetemperaturen.

Hertil kommer, skærmkalibrering, udført på denne måde betyder, at tuneren vil blive bedt om oplysninger om farven. Han bliver nødt til at vælge enten standard (liste vedlagt) eller indtaste dem direkte i koordinatsystemet (farve). Som du kan forestille dig, kan meget få mennesker gør det. Du kan i teorien, se på skærmen pas. Selvfølgelig, hvis det er til rådighed i nærheden.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på følgende faktum. Hvis det besluttes kalibrere skærmen i den visuelle tilstand, vil profilen linje op på 3 point for hver farvekanal. Selv hvis vi formår at mere eller mindre præcist at identificere dem, ville det stadig være utilstrækkelig.

, En typisk fremgangsmåde er således en visuel konfiguration omfatter:

• undersøgelse af forsøgsmarker;
• generation arbejde profil (ICC);
• redde opnåede profil og dets montering som arbejdstager.

Alternativt kan du bruge software, der giver dig mulighed for at konfigurere profilen manuelt. Men alt her er ikke let. Det faktum, at hans leverancer er lavet med den meget dyre print-udstyr. Ja, og en separat køb for dyrt. Med hensyn til den frie eller "kryaknut" software, data om den er meget lille. Hvem ved, måske er det for det bedste, fordi de uerfarne hænder lige "editor" profil vil gøre mere skade end gavn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.