Sport og FitnessVægttab

Øvelser for inderlåret

De lår er en af de virkelige eller indbildte problemområder for det store flertal af kvinder. Hjem træning kan meget vel bidrage til at forbedre udseendet af området. Og mens motion er kun én gruppe af muskler ikke løse problemet, her vil du finde de mest nyttige øvelse for inderlåret, som du kan supplere dit træningsprogram. Typisk er hjemme træning varige en halv time holdt to eller tre gange om ugen. Undtagelserne er de teknikker til interval træning og Bodyflex der tager mindre tid, men kræver mere regelmæssighed. Herefter vil du lære at trække op inderlåret af en sportsudstyr og uden.

på flugt

Den mest tilgængelige øvelse for inderlåret kan udføres uden særligt udstyr. Det anses for den mest effektive spark deres fødder til siden (med bærearme på væggen), såvel som sit-ups med fraskilte fødder. Disse øvelser er udført i et par sæt af 15-20 gange. Over tid kan du øge antallet af reps eller tilføje særlige vægtning. Husk, at den grundlæggende bevægelse falder på udånder. På inhalerer, vi vender tilbage benet til udgangspositionen.

Bodyflex

Vi bør også nævne øvelserne, der anvendes i Bodyflex systemet. De kræver en speciel vejrtrækning teknik, men at lære et par øvelser magt selv en nybegynder. En af dem kaldes "båd". Du sidder ned på gulvet, maksimum ben skilt i hånden, sokker strakte sig over. Under henvisning til sine hænderne på ryggen. Mouth gøre fuld rolig ånde, forsøger at skubbe al luft fra lungerne. Dette efterfølges af en intens ånde gennem næsen og derefter en skarp, fløjtende ånde munden. Prøv ikke at trække vejret bryst, og maven. Så snart du udånder al luft, trække din mave i os selv og gnidningsløst at bevæge hænderne fremad. Bøj og stræk så langt frem som muligt, arme lige og røre gulvet. I denne stilling, tælle til otte, og så kan du trække vejret og gøre yderligere to reps.

En anden øvelse er også udført, mens du sidder på gulvet. Det højre ben er bøjet i en ret vinkel ved knæet og liggende på gulvet, venstre er bøjet, foden er på gulvet. Under henvisning til sin højre hånd bag ham, laver en komplet rolig ånde, forsøger at skubbe al luft fra lungerne. Dette efterfølges af en intens ånde gennem næsen og derefter en skarp, fløjtende ånde munden. Når al luft udåndes, hvilket gør vride til højre, tælle til 8. Nu kan du trække vejret og lave en snoning med korrekt vejrtrækning to gange mere. Derefter til venstre. Begge disse øvelser for inderlåret udføres på tom mave, bedre - umiddelbart efter at vågne.

Øvelser med bolden

Et andet svar på spørgsmålet om, hvordan til at pumpe op på indersiden af låret - med hjælp fra bolden! Du skal bruge en kugle af medium størrelse. Vi sidder på en stol, bold mellem knæene. Den vigtigste indsats bør forekomme i udåndingsfasen. På udånder, presse kuglen knæ inspiratorisk svække kompression, ikke frigiver bolden. Vi er nødt til at gøre 25 kompressionskraft bevægelser.

En anden øvelse udføres med en fitball eller baby bold massage. Du sidder på bolden, ben yngler fra hinanden. Du får op, flytte vægten på hans højre ben. I dette tilfælde er bolden komprimerede indre lår, venstre ben fra gulvet. Når du udfører denne øvelse, arme udvidet i skulderhøjde, men hvis dette ikke er nok til at balancere, kan du læne mod en væg. Gentag 10 gange; derefter i det andet ben. Making 2, derefter ved 3 tilgang. Dette vil tillade dig at styrke dine balder og obliques.

Et alternativ til den foregående øvelse kan være en anden type sammentrækninger. Du står lige, bolden klemt mellem hans ben og næsten rører gulvet. Udfører hurtig kompression bevægelse, mindst 60, og i slutningen af Hold sammentrukne position i yderligere 60 sekunder.

Ovenstående øvelse til den indre overflade af lårbenet er ikke en enkelt kompleks, og er taget fra forskellige uddannelsessystemer. Selvfølgelig kan du styrke musklerne i marken separat ved at vælge et frit øjeblik. Og alligevel klogere at vælge et par af dem og udføre som led i den generelle øvelse til formål at opnå harmoniske figurer uden de "problem" områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.