Kunst og underholdningKunst

Linien-Spirograph: reglerne for brug, pris

Linien-Spirograph - overraskende og mærkelig ting, en krydsning mellem en regnestok og vinkelmåler. Untutored øje dette legetøj er vanskelig anordning designet til at skabe indviklede konstruktionstegninger. Faktisk Spirograph blev lavet i 1962 var at arbejde på de tegninger af bomber. Opfindelsen af Denis Fischer våben udvikling var ikke nyttigt, og børnene var glade for. Når ingeniøren har registreret et patent på Spirograph og udgivet på markedet, er dette legetøj blevet anerkendt verden over.

Valgmuligheder

Spirograph-linje består af en vigtigste stencil direkte og multiple tandelementer af regelmæssig geometrisk form med huller inde. Der er yderligere stencils i forskellige tal (butterfly, indlæg, ribbon) og en lineal, en vinkelmåler i form af en cirkel. Fra antallet af tænder og afstanden mellem de bevægelige elementer afhænger opnået mønster. Ved hjælp af forskellige teknikker til at trække med hjælp af skabeloner, kan du få lyst fishnet billede.

Hvordan man tegner en Spirograph?

Børn line-Spirograph hjælper i dannelsen af kreativ og logisk tænkning, udvikler finmotorik og udvikler koordination pensel. Hos voksne, ved udarbejdelsen formindsker irritabilitet og øget stressniveau. Rimelig køb for hele familien - Spirograph-line. Sådan at tegne til brugen af denne enhed i værker nydt godt?

Album ark skal ligge på en flad overflade. Spirograph placeret prægede side opad. Figur-liner indsættes i linje, så at tænderne er forbundet med arbejdsmiljøet åbning. Pen indsættes i en af hullerne i foringen uden at tage action figure linje fra tænderne, udføre glat rotationsbevægelse. Håndtaget vil begynde at trække spiral ornamenter. Efter et par revolutioner i en cirkel mønster det lukker ved udgangspunktet. Du kan eksperimentere med et mønster, ændre blænden af stencilen og farvenuancer af de resulterende vignetter.

For at styrke koordineringen af hænderne på et barn skal begynde at trække fra de indre bøsninger huller. Disse tegninger vil være større. En lidt mere kompliceret, men mere interessant at arbejde med krøllede stencils. Tal flyttede uregelmæssigt uregelmæssig til bearbejdning spirograph cirkel.

Hvorfor bruge en Spirograph?

Mange børn inden de kommer ind skole indstilling kræver fingerfærdighed. Det hjælper til at lære at skrive pænere og hurtigere linje stencil. Spirograph legende forbereder en hånd til punkt og prikke. Elever bløde symmetriske linje tegningen processen tog hånd muskler, det hjælper til at forbedre skrive og øge tempoet i skriftligt. Linien-Spirograph forbedrer visuel perception, begrebet rumlige struktur, æstetisk billede. Voksen besættelse er beroligende. Geometri Buddhist Mandala lignende struktur som de præcise proportioner mønstre. Tegning afrundede linjer fører til harmoni.

til børn

Spirograph spil med - en kreativ proces. Blandt fordelene forbundet med anvendelsen af dette stykke legetøj kan nævnes forøgelse af barnets udholdenhed. Tegning med spirograph tal - en spændende oplevelse. Antal sporbar mange forskellige mønstre. Deres antal er kun begrænset af fantasien. Når barnet bevæger sig væk fra de cookie cutter design og begynde let at tegne med hjælp af tal, så er der en færdighed, og tillid til deres evner. Skridt for skridt, fra simple til komplekse, udvikler motorik og koordination af hænder, huskede forholdet tal og producerede mønstre. Gradvist, kombinerer farver og stregtegninger vises harmonisk. Udvikling af legetøj forbedrer barnets kunstneriske evner, skaber visuelle færdigheder. Brug stencils kan bruges til kreative værker.

Fascinerende handling - omdannelse af kaotiske linjer på en klar geometriske mønstre. Muligheden for at skabe, at føle sig som en designer, giver line-Spirograph. Prisen for denne intellektuelle legetøj - en særdeles attraktiv faktor. Simple modeller Spirograph kan findes på salg til en pris omkring 14 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.