ComputereInformationsteknologi

Overflow CSS: vise indholdet element

Cascading style sheets er nemme at bruge, hvis du ikke gå ind i junglen af arv, prioriteret fordeling af klassen struktur, de teoretiske aspekter og praktisk erfaring.

Det vigtigste formål med hver enkelt ejendom i CSS - Vis, men det betyder ikke kun "synlig": ikke mindre vigtig design "CSS Overløb skjult".

sideelementer

Side indeholder ikke kun de elementer, kan det være placeret elementer af elementer, hvad enten rammer (og det kan være ikke blot et sæt af komponenter, men et andet sted helt), eller gøres eget system objekter.

Naturligvis det store flertal af udviklere sites praktiserende gummi layout, tvunget til at regne med de voksende mængder af information og det faktum, at barrieren på 800 x 600 pixels - ikke en barriere for 640 KB, som et par årtier overvinde mentalitet MS DOS skabere end komplicere livet for programmører og brugere første desktops.

Sitet bygning oprindeligt alt er lettere: side ikke passer på skærmen, browseren gør det rulle. Selvom udvikleren kan levere indholdet output side i vinduet uden at rulle strimmel og ingen andre egenskaber: sidens indhold vil aldrig komme ud over vinduet tildelt. Det er naturligt, uden for vinduet er der andre programmer og browservindue - ikke bedre end de andre vinduer: operativsystemet er altid til applikationer ligestilling.

Men uanset hvordan de prioriteres i udvælgelsen af layout muligheder, uanset hvor distribueret besøgende interesseret i optimale skærmopløsning til visning sites, i dag er der forskellige skærmbilleder, der ikke altid er rektangulære muligheder fast størrelse.

Den dynamiske verden gennem Overflow CSS

Det antages, at sitet side - dette indhold, spredt ud på de hypertekst tags, som angiver, hvordan den viser i en bestemt sag, under visse betingelser.

Alt er i konstant forandring. Selv om stedet er sådan, at dens indhold ikke kan ændres i løbet af årene, er der ingen garanti for, at en uventet besøgende ikke vil åbne den på en ny enhed, som udvikleren af denne hjemmeside ikke engang ved.

Valgmuligheder egenskaber i reglerne Overflow CSS giver kun fire får lov til at skjule noget, der går ud over det område af elementet, skærm, giver scrolling altid eller kun når det er nødvendigt, eller at overtage værdien fra en forfader.

I det første tilfælde (overflow: hidden), vil ethvert indhold, som går ud over det element være skjult, men der forsvandt, vil ikke være tilgængelige. Denne position er effektiv, men ikke mindre interessant er muligheden for at vise alle, der er ud over (overflow: synlig). Så udvikleren giver den besøgende mulighed for at altid være opmærksom på det fulde indhold element og kontrollere dens volumen. Færre muligheder giver rulle (overløb: rul - et rullepanel er der altid, eller overløb: auto - rullepaneler vises, når det er nødvendigt).

Funktioner Overflow Betingelser for brug

", представляют особенный интерес, только когда они представляют собой текст. Elementer, der er indeni et mærke, der har betydningen af CSS "tekst overflow", er af særlig interesse, når de er tekst. Placering af de andre komponenter, som regel fastgjort til koordinaterne eller relative positioner.

Tekst elementer ikke altid indeholder et fast antal tegn, og hvis du har brug for at bruge reglerne overløb, CSS pålagt at overvåge muligheder uventede ændringer i indholdet volumen.

Især i den fase af debugging, kan du anvende værdien af ejendomme eller auto scroll, og lås derefter skærmen af alt, hvad der går ud over marken, hvilket giver den besøgende et sæt nøgler, som han vil flytte indholdet af det usynlige i det synlige område. Det er almindelig praksis. Ikke alle er imponeret over rullepanelet, nogle foretrækker det fire knapper: en top, frem, tilbage, til det sidste.

Hertil kommer, at reglen overløb CSS i auto / rulle bringer værdi til en side element ubehagelig usikkerhed: Browseren overfører prioritet i rulle fra side til sit rette element, når det er over musemarkøren.

Når elementet er en tekstblok, er det ikke alt for indlysende og ubehageligt, men hvis hele bredden af vinduet for at placere skyderen (block elementer-billeder), så for at overvinde en sådan struktur er ikke altid muligt med musen er ofte nødvendigt at bruge "i begyndelsen" knappen eller" i slutningen af side. "

rulle prioriteter

Dialog side af sitet med den besøgende er afgørende, såvel som dens design, udvikling, indhold. Fordi stedet åbner en browser og gør det i samme vindue eller en ny fane, er du sandsynligvis berettiget til at rulle skal være side, og ikke dets medlem. Sidstnævnte kan ikke kun være en masse, men hver kan have sin egen funktion.

Sitet bærer altid en særlig betydning, selv om den vedrører området for filosofi, mystik, eller hvilken som helst anden uforudset indhold. Det er derfor, det er altid muligt at antage en bestemt byrde på de interaktive elementer i reglen overløb CSS.

Især hvis elementet er en vælger til at vælge året (dato), så den klassiske vælgeren er ubelejligt, da det vil levere rullebjælken indlysende ulejligheden. Ved at anvende i dette tilfælde overløb, kan CSS bruges effektivt desuden: det interne felt i elementet, skal du vælge perioder, tillade den besøgende mulighed for hurtigt og nemt vælge en ønsket dato, måned, år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.