Nyheder og SamfundØkonomi

Hvad er et selskab? Offentlige selskaber. Mortgage Corporation

Business er voksende, store virksomheder er i stigende grad, ja, små iværksættere stadig vanskeligere at overleve. Hvad er de - selskabet, at de er gode eller dårlige - at forene, vi vil se på i denne artikel.

Corporation: definition og natur

I dagens markedsforhold bliver stadig mere klar over, at små virksomheder er meget vanskeligt at holde sig oven vande blandt hajer virksomhed som eksterne faktorer nemt kan påvirke aktiviteten af iværksætteren, men han til gengæld tænde spormiljø ikke kan. Derfor er flere og flere forretningsenheder mødes og blive stærkere.

Betydning af ordet "selskab" er kommet til os i slutningen af det nittende århundrede med væksten i fremstillingsindustrien. Det er klart, at siden da ændret og begrebet produktive aktivitet, og erhvervslivet som helhed.

Hvad er en Corporation i dag? Denne forening af en gruppe af elementer (i vores tilfælde - iværksættere), der opnår fælles mål synergistiske indsats. Det er vigtigt at forstå, at ejeren er i arbejdet i disse enheder er ikke aktivt involveret, så som ledende medarbejdere er ansat separat.

I dag, corporate governance er de mest udviklede i de kapitalistiske lande: Japan, USA og Canada.

Hvad er de?

Ifølge den nuværende lovgivning i forskellige lande, en stat corporation tilladte former er forskellige, så det er mere hensigtsmæssigt at betragte dem i en række generelt accepterede internationale økonomiske teori. Således er den mest almindelige form af følgende:

 1. Selskab med begrænset ansvar (LLC). Som regel bliver de autoriserede midler i selskab med denne type dannes af grundlæggerne af deres egne ressourcer, således at alle risici bæres af dem (for sådan populære nu refererer Mortgage Corporation).
 2. Closed Joint Stock Company (CJSC). Som ejere rager aktionærer, og de fordeler overskuddet indbyrdes og medarbejdere.
 3. Open Joint Stock Company (JSC). Værdipapirerne af denne type udstedt virksomheden ved offentlig tegning, så køb dem kan være hvem som helst, herunder regeringen, som har bedt staten selskaber.
 4. Cartel. Det sker, når de kombinerede forretningsenheder involveret i samme branche.
 5. Holding. Selskabsskat består af en række selskaber ledes af en separat gren, for at løse centrale spørgsmål af aktiviteter på deres vegne.
 6. Poole. Den gruppe af selskaber, som er forskellig fordeling af overskud (uafgjort).

Relationer i selskabet

Som regel hvis forretningsenheder kombineres, bliver de afhængige af hinanden. Selvom nogle gange sker det, at hver virksomhed sine hovedaktiviteter fra hinanden er en registrering periodiske udbytte til aktionærerne (et eksempel på sådan et pant Corporation). Men ikke desto mindre er der en algoritme af forholdet mellem ejeren og den forretningsenhed:

 • når en selvstændig juridisk enhed absorberes af forældrerepræsentant;
 • økonomistyring bliver virksomhedernes;
 • tidligere selskab omstruktureret;
 • et konsortium dannet og grene.

Control System Corporation

Som regel oplysninger om forvaltningen af joint ventures, samt de organer, der beskæftiger sig med processen er angivet i vedtægterne for den nydannede enhed.

Når det kommer til CJSC og OJSC, der kontrolleres af de lignende organisationer hyret kunstnere, er de centrale spørgsmål afgøres ved generalforsamling (statsejede selskaber i hovedenheden har også repræsentanter for den udøvende magt sektor).

Karteller, fagforeninger, virksomheder, pools og andre former for forening iboende i det kapitalistiske samfund, opbygget som følger:

 • Bestyrelse (strategisk planlægning);
 • Executive Officer (giver ordrer, bærer en del af ansvaret);
 • andre ansatte (som regel en lodret hierarki).

Fordele virksomheder

Hvad er et selskab? Repræsentanter for det kapitalistiske samfund hævder, at dette er den optimale form for funktion økonomiske enheder. Og på nogle måder de har ret, fordi den positive side af den nuværende:

 1. Muligheden for kontinuerlig forøgelse af produktionskapaciteten, som store bekymringer er meget lettere at overleve i et konkurrencepræget moderne marked miljø.
 2. Finance Corporation - ofte en stor attraktion for investoren. Men der er en stor sandsynlighed for, at indehaveren af udenlandsk kapital til at investere penge i et selskab, snarere end at risikere at gøre tilbud med en-dags virksomheder.
 3. Sådanne foreninger har normalt langsigtet og langsigtet strategisk udviklingsplan, som i nogen grad garanterer pålideligheden og den finansielle stabilitet.
 4. Hvilket betyder selskabet? distributionsrettigheder. Derfor, især for aktionærerne er langt mere rentabelt at bære delvist ansvar for de aktiviteter i virksomheden, snarere end fuld.

mangler

Som er typisk for den absolutte form af aktiviteten af erhvervslivet, virksomheder har en række ulemper:

 1. Vi må ikke glemme, at aktiviteterne i den kontrol og styring i disse fag udføres af forskellige grupper af embedsmænd, der kan forårsage modstridende situationer og manglende reaktion på dem, eller andre negative aspekter.
 2. Forhøjede niveauer af beskatning. Da tildelingen til statskassen skal være som en procentdel af netto overskud og udbytte.
 3. Kæmpe niveau af potentielle muligheder og måder for ledere kunne misbruge sin stilling. For eksempel, hvis sagen i virksomheden ikke går godt, kan ledelsen beslutte at udstede yderligere værdipapirer, provenuet fra som vil dække senere opstået tidligere tab.

Hvad er et selskab i Rusland

Principper og former for at drive forretning i Rusland i dag er så forskellige, at vi kan finde en masse private iværksættere og lille firma blot starter deres aktiviteter beholdninger og kraftfulde hajer i lyset af "Sibneft" og "Gazprom".

Trods det faktum, at hver af dem forfølger forskellige mål og har store forskelle i indtjening og salgsmængder, er der stadig en række problemer, som deles af alle, uden undtagelse:

 • maksimere produktion og videnskabelig-tekniske relationer mellem deltagerne i bedrifterne, og den optimerede fordeling af ansvar til de styrende embedsmænd og ejere;
 • strategiske overvåger ansvarligt virksomhedernes resultater;
 • mens engageret i direkte tilsyn af embedsmænd "i feltet";
 • især store selskaber forsøger at gennemføre i din virksomhed med særlige økonomiske centre, der beskæftiger sig med administration af den aktuelle aktivitet af en forretningsenhed;
 • koncerninterne handelsforbindelser udføres under særlige betingelser.

fund

Så vi kiggede på, hvad et selskab, hvad er de arter, der findes, som det udfører de funktioner og afslørede både fordele og ulemper ved denne form for organisatorisk aktivitet.

Vi må forstå, at i vores post-sovjetiske regime blandingsøkonomi, vi er for langt fra det kapitalistiske samfund, og vi er engageret i dette? Alt for mange en-dags virksomheder og små virksomheder med små strategiske planer. Men ikke desto mindre, at langt størstedelen af den vestlige forretningsverden anser denne form for organisatorisk aktivitet er ganske vellykket.

Hvem ved, måske i et par årtier, den moderne iværksætter er andet tilbage end at forene sig i større kommercielle alliancer for at overleve i dagens konkurrenceprægede marked samfund, men for nu, at - stræbe efter det bedste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.