HjemlighedHavearbejde

Ivy Room - fremragende indretning

Ivy - de ældste prydplanter fra familien Araliaceae, kendt af de gamle romere. En indfødt plante fra subtropiske og tropiske områder i Eurasien. Almindelig i det sydøstlige Asien, Afrika, de sydlige regioner i Europa. I Rusland, fundet på Krim, langs Sortehavets kyst. Det er en stedsegrøn i naturen er i stand til at klatre højt i træerne, ved hjælp af deres luft-sugekop rødder.

Ivy hovedsageligt bruges til lodret beplantning, men det kan dyrkes i ampler som kurv anlæg, enten som en bunddække. Blossoms sjældne, siden en alder af ti. Blomsterne er små, uanselige, gulgrønne er umbelliform blomsterstande. Bær i vedbend giftig, men er en fremragende mad for fugle, som derefter spreder frøene af deres ekskrementer. Bladene er mellemstore, mørkegrønne, blanke, 3-7-fliget, med en hjerteformet base. Nogle gange bladene har pletter, fishnet lyse årer eller kant.

Indendørs vedbend fjernet fra almindelige typer af konventionelle haven vedbend. Bedste zelenolistnyh og krøllede former for indendørs dyrkning er:

  • Vedbend deltoid;
  • Pastukhov vedbend;
  • Ivy strelolistny.

Ved deltoid plante stilke høj og tynd, og bladene - med 3 fremspring. Ivy Pastukhov - tynde, krøllede vipper og langstrakt, med tre tænder, sort eller oliven-grønne blade, med lyse pletter. Strelolistny - den lille endivie form af en tynd og kort stilke.

Smuk krøllet stueplante - voksagtig vedbend. Denne art hører til familien lastovnikovyh. Mere end 70 arter af denne plante vokser i Malaya, Indien og Kina. Det er klatrende eller slyngplante med kødfulde blade, som om dækket med en voksagtig belægning. Ivy billede af en smuk blomsterstande. De bedste haven former for indendørs dyrkning er: smukke voks og voks myasistolistny.

Indendørs vedbend smukke voks er en lille busk med tynde stilke. Blade hans kødfulde, lys grøn, lille, prodolgovatoovalnye. Blomstrer i sommeren med hvide, med en rød center, blomster.

Ivy voks myasistolistny kommer oprindeligt fra Australien og Kina. Blade havde aflange (5-8 cm), ovale, kødfulde, blank, grøn, 3-4 cm brede. Flowers femtakkede, med en delikat smag. Corolla hvide, store, med en rødlig centrum. Dette værelse har en smuk vedbend formet blomstrer hvert år - i foråret og sommeren.

Ivy - stueplante, som ud over, at smukt passer ind i det indre, og selv renser luften i lejligheden. Planten hører til skygge-tolerante. Det tåler ikke direkte sollys, men foretrækker lys, godt oplyst sted. Han kan ikke lide at ændre placeringen. Sommer kræver rigelige vanding om vinteren - en moderat. Kræver hyppig sprøjtning, især om sommeren, er det muligt fra tid til anden at vaske det i bruser (hvis en lille plante og kan den flyttes). Formeret vedbend stiklinger, og de allerede har deres luftrødder. Til stiklinger rod bedre, de dækker glaskrukke.

Hvis du ønsker at gøre plads vedbend i haven, er det bedst at gøre det tidligt på sommeren, da planten har brug for tid til at tilpasse sig og hærdning. Overført til jorden om vinteren, vil vedbend dør under den første frost.

Endnu en smuk, storslået forgrening potteplante med smukke blomster er Abutilon af familien Malvaceae. Det kaldes en pottede ahorn. Den vokser meget hurtigt og kan blive op til 3 meter i højden. Abutilon blomstrer fra maj til oktober. Blomster havde ganske store - 6-8cm kan forekomme i form af skåle, klokker eller kinesisk lanterne. Farverne er meget lys rød eller pink, gul eller hvid.

Room Maple kærlighed til lys. Den foretrækker direkte sollys i flere timer om dagen. Om vinteren kan den mindste temperatur være ca. 5 ° C, i en periode med vækst - ca. 22 ° C. Sommer ahorn brug rigelig vanding, bør jorden af anlægget ikke tørre op. Når tørrer, samt med befugtning, plante- knopper og bladene falder af. Kan ikke lide udkast, kan blive påvirket af bladlus, mellus, rød edderkop mide og alpeviol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.