SundhedSyn

Grå stær: Behandling folkemusik retsmidler uden kirurgi, anmeldelser. Øjendråber mod grå stær

Betydelig ubehag personen er i stand til at bringe sådanne sygdomme som grå stær. Behandling folkemusik retsmidler (uden kirurgi) har blandet ratings. Det antages, at sådanne metoder er effektive i de tidlige stadier, når sygdommen endnu ikke har udviklet. Der er tilfælde, hvor denne behandlingsmetode signifikant forbedrede patientens tilstand, sløret næsten helt absorberet.

Grå stær. Hvad er det?

Sygdommen er en af de mest udbredte øjensygdomme. Ændre strukturen af linsen: elasticiteten er reduceret, bliver det overskyet og dårligt afgiver lys. Visuelt midten af øjet til at skifte farve fra sort til grå, hvidlig. På grund af disse ændringer i billedet ses som i en tåge, omridset af genstande sløret og fuzzy. Som en konsekvens af dette forstyrret og andre dele af kroppen. Hvis tiden ikke er opmærksom på disse ændringer, skal du køre sygdom, en person løber en risiko for helt blinde.

Mulige årsager

Først og fremmest er det værd at bemærke, at sygdommen grå stær er en konsekvens af ældning af organismen. Funktionalitet over tid af linsen falder, han simpelthen bliver slidt. Denne sygdom kan forekomme så tidligt som 40 år, selv om der er tilfælde af dens manifestation, og i en yngre alder. øjenskader (mekanisk, kemisk) er også i stand til at fremkalde sygdom. Oftalmologiske sygdomme, diabetes mellitus, vitaminmangel - det er endnu en grund uklarhed. Sådanne faktorer kan påvirke dens status som stråling. Negativ indvirkning på organer syne og direkte sollys. Eye grå stær kan være resultatet af giftige forgiftning. spiller også en vigtig rolle, og den arvelige faktor.

typer af sygdomme

Afhængigt af, hvad der forårsagede udviklingen af grå stær, fordele sine sådanne typer. Medfødt formular vises kort efter fødslen, men i de fleste tilfælde er der ingen synlige tegn på syn er næsten normalt niveau. Men hvis eventuelle ændringer bør straks kontakte en øjenlæge. Ofte kræver operation. Sekundære grå stær forekomme som en medvirkende faktor til andre sygdomme. Disse omfatter diabetes, oftalmisk sygdom, tidligere øjenoperation, en mangel på visse vitaminer. En anden type - traumatisk katarakt. Det udvikler på grund af traumer af organer af synet. En separat gruppe af katarakt, som provokerede ved indvirkning af stråling.

Hvad er symptomerne på grå stær?

For at diagnosticere sygdommen i tide, er det vigtigt at være opmærksom på følgende symptomer. Først og fremmest, man begynder at se kun slørede konturer og konturerne af objekter. Det bliver svært at læse, genkende ansigter. Især bliver dårligt syn i mørke rum og om natten. Sekundære grå stær kan forekomme, og øget følsomhed over for lys i hans øjne, som om der er blitz, blænding. Medfødte grå stær åbenbar forandring og opacitet af eleven i børn, Strabismus. Hvis barnet ikke reagerer på farverige legetøj (stille), dette er en lejlighed søge akut specialist.

sygdomsstadie

Der er fire stadier af grå stær. Den indledende grad er kendetegnet ved svag uklarhed af linsen. Patienterne rapporterede fremkomsten af de såkaldte fluer før hans øjne. Visuel skarphed falder. Når umodne turbiditet stiger, linsen bliver en grå eller hvidlig farve. Dets fibre kvælder, og på grund af dette, volumen øges. Visuel skarphed fortsætter med at falde (men langsom). Det modne katarakt karakteriseret uddybning af det forreste kammer, ingen belysning linse. På sin overflade strækker grå svøb. Som regel, i dette tilfælde er der et tab af objektiv syn. Overmodne grad har sådanne symptomer: tab af fugt fra linsen falder og krymper, plaques vises på organer vision. Det er værd at bemærke, at udviklingen af sygdommen er forholdsvis lang periode på 5-10 år. grå stær klinik er, at jo længere udskyde et besøg hos lægen, jo mere tilbøjelige til at miste synet.

Anvendelsen af øjendråber

I de tidlige stadier af sygdommen kan bremse dens udvikling, ved hjælp af specielle medikamenter. Det er imidlertid værd at bemærke, at de ikke løser sløret, men kun sinke dens vækst. Øjendråber af grå stær, som indeholder et kompleks af vitaminer og andre næringsstoffer. Tildeler dem kun øjenlæge. betragtes som en dråbe af "Kvinaks" den mest effektive (udviklet i Japan). De er godt beskyttet af linseopacitet. Anvendes også lægemidler, såsom "Vitafakol", "Senkatalin". Disse værktøjer er gode og hvis operationen anden grund umuligt. Eye dråber af grå stær bør anvendes konsekvent, lejlighedsvis nødt til at gøre en lille pause. Hertil kommer, at meget ofte de indgives umiddelbart før operationen. Dråber stimulere regenerering processer i organer vision. Hvis graden af sygdommen er alvorlig nok, er kirurgi udføres.

Grå stær. folkemusik retsmidler behandling uden kirurgi. anmeldelser

Sammen med konservativ behandling kan bruges, og traditionel medicin. God praksis i brugen af kartoffel spirer. En halv liter vodka bør tage omkring 5 spsk bakterier (skrællet og hakket). Kolben anbragt i en beholder fremstillet af mørkt glas og insistere to uger. Tag en dessertske 3 gange om dagen. terapi - tre måneder. Det bemærkes, at efter dette tidspunkt af øjet begynder at adskille klæbrig væske, det afvikles.

Andet terapeutisk infusion involverer anvendelsen af pæon blade. De hældte varmt (kogende) vand og infunderes i nogen tid. Væsken derefter taget oralt fire spiseskefulde pr dag.

Anvendelsen af valnød, blåbær, calendula

Hvis de opdages grå stær, behandling af folkemusik retsmidler uden kirurgi har positive anmeldelser i tilfælde af, at sygdommen ikke har erhvervet den modne form. Der er en opskrift middel til at indgyde øje på grundlag af en valnød. Dens kerne er finmales, hæld vegetabilsk olie. Andelen er som følger: ca. 1 del til 10 dele møtrik smør. Blanding bør indgyde omkring en uge (periodisk beholder skal ryste). Det anvendes som følger: to dråber af denne blanding dryppes i øjet 3 gange om dagen.

En anden god løsning - tinktur af calendula. 15 gram blomsterne hældes kogende vand (500 ml) og infunderes i tre timer. Derefter, idet 150 ml væsken (i nat). Du kan også vaske øjet sådan infusion.

Blueberry - bær, er yderst nyttig for organer vision. I løbet af sæsonen er det bør indtages regelmæssigt. På andre tidspunkter, kan der være tørret bær. Der er også en opskrift til instillation i øjet: blåbær saft fortyndes med kogt vand (det skal være dobbelt så meget). Brug en gang om dagen i flere måneder.

Honning og grå stær

folkemusik retsmidler behandling uden kirurgi (anmeldelser sige om effektiviteten af metoden) omfatter brug af biprodukter. Der er flere opskrifter, hvor den vigtigste ingrediens er honning. Den første af disse er: maj honning fortyndet med destilleret vand (i forholdet 1: 3). Bury har brug for en dråbe. behandlingsperioden - en måned. Den anden metode til forberedelse indebærer anvendelse af dråber af grønt æble. Den føtale hjerte er en depression, som er fyldt med honning. Så den saft, som blev dannet, er det nødvendigt at filtrere. Indpodet i øjet omkring 3 gange om ugen. Der er også en opskrift bruger løg saft. Det skal blandes med honning (1: 1) og grave et par gange om dagen. En anden metode - brugen af aloe juice, honning og sølv vand. Sølv er placeret i vand og infunderes uge. Det opvarmes derefter og tilføjede knust aloe blad, en lille mængde af honning (og god kvalitet). Disse dråber er forberedt hver dag.

Produkter nyttige for grå stær

Selv om kun én ordentlig ernæring er usandsynligt, at slippe af med sygdommen, men at stoppe udviklingen er stadig muligt. Der er visse fødevarer i brugen af, hvor der er en forbedring i de visuelle organer. Meget nyttig boghvede. Spis det kan være på denne måde: izmolot korn til mel og spise det på en spiseskefuld flere gange om dagen (efter at have spist). Fejring og fordele af grøn te. Pause grå stær kan kål saft. Alle er bekendt med de helbredende egenskaber af blåbær. Til dette produkt er regelmæssigt til stede i kosten, er det bedst i sæsonen namorozit nasushit eller et tilstrækkeligt antal bær. Positiv effekt på organer vision og gulerod saft. eksperter anbefalede også at forbruge mere fisk, helst hav. Rygning er at give så nikotin har en negativ effekt på øjnene.

kirurgisk indgreb

Hvis du pause sygdommen ikke er muligt, så er den eneste måde, der hjælper til at genoprette vision, det er kirurgi. Under udførelsen af sine formørkede linse er fjernet, og indstille implantatet (silikone, plast) i dens sted. Udføres og phacoemulgering. Dens ejendommelighed er, at det kan udføre et sådant indgreb i de tidlige stadier af sygdommen. Varighed lille procedure, er det udført på en ambulant basis og umiddelbart udledes patient. Vision er genoprettet i løbet af interventionen. I nogle tilfælde, en laser (sekundær katarakt, filmdannelse af en kunstig linse). Efter operationen på øjnene er forbudt at løfte vægte, undgå varmt vand, sauna besøg. Også eksperter anbefaler iført solbriller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.