SundhedSyn

Scleroplasty øje hos børn: Fordele og ulemper

nærsynethed problem i dag mere relevant end nogensinde. Et stort antal børn, der kommer til de professionelle klagede over sløret syn. Specielt farligt er staten, der kan ændre strukturen i øjet. For børn i alderen 8 til 15 år for sygdomsaktivitet skrider frem. Hvis tiden ikke stopper ham for, da komplikationer kan endda føre til blindhed. Scleroplasty øje hos børn er en af de måder at stoppe nærsynethed. Dog vil synsstyrke tilbage af denne operation ikke lykkes.

Hvordan man kan udvikle problemer med synet

Nærsynethed - en øjensygdom, hvori objekter kan tydeligt ses, ligger i kort afstand. Hvis de er på, så bliver billedet sløret. Dette sker på grund af forlængelsen af øjeæblet. Lysstrålerne, der kommer fra objekter i den normale tilstand konvergere på nethinden. I nærsynethed, er de forbundet til det. På nethinden opstår sløret billede af emnet. Et andet navn for sygdommen - nærsynethed. Blandt de faktorer, der påvirker udviklingen af nærsynethed, tildeler den arvelige faktor, svækkelsen af sclera væv, muskler og trætte øjne fra ugunstige levevilkår.

Scleroplasty øje hos børn. vidnesbyrd

Indikationer for denne type kirurgi er en hurtigt fremadskridende nærsynethed (øjendråber mere end 1 dioptri om året). Nærsynethed - en temmelig alvorlig sygdom. Det er en årsag til invaliditet i over 40% af patienterne. Hertil kommer, at de komplikationer kan opstå ganske farlig. Denne fritliggende nethinden, og blødning. Også nærsynethed kan føre til dystrofe ændringer i nethinden eller årehinden. Sådanne problemer forårsage en ændring i størrelse af øjeæblet, nemlig en forøgelse. Alle disse faktorer er en indikation for en operation såsom scleroplasty øje hos børn. Anmeldelser øjenlæger tyder på, at nærsynethed udvikling med stoppesteder.

Er der kontraindikationer?

Som med alle procedurer, der involverer kirurgi, scleroplasty har nogle kontraindikationer. Først og fremmest, behøver eksperter anbefaler ikke denne procedure for børn under 8 år. Hvis kroppen er en inflammatorisk proces, der er en kronisk infektion, derefter operationen er umuligt. øjensygdomme, sclera udtynding giver også om ophævelse af proceduren. Scleroplasty øje hos børn er ikke udført, hvis der er ardannelse i væv organer.

teknik,

Essensen af denne operation er at styrke sclera af øjet. Det er ret vigtigt drift. Kalibrering udføres under lokalbedøvelse eller under generel anæstesi. Valget af anæstesi anvendes, afhænger af barnets alder og hans temperament. Senior drenge er nok dråber, smertestillende. Scleroplasty øje hos børn er som følger: kirurgen introducerer i øjeæblet særlige forstærkende stof. Det er en ramme for senehinden. Det er, hvad stopper væksten af øjeæblet. Mikronadrezy produceret. Denne operation forbedrer også cirkulation. Blandt de vigtigste positive aspekter omfatter mekanisk og styrkelse af sclera, og stimulering af metaboliske processer i organer vision.

typer scleroplasty

Der er flere underarter af proceduren. Forenklet scleroplasty øje hos børn er som følger: gennem et snit under anvendelse af en sprøjte indsprøjtet en forbindelse, der hærder med tiden. Dette kan være en syntetisk polymer eller naturligt materiale baseret på blod eller brusk. Den næste type - enkel scleroplasty. Bag bagvæggen af øjeæblet administreret bånd af særligt materiale. De er silikone, plast, naturlig (fra foring af hjernen, donor sclera). Disse strimler, ligesom en bandage, understøtter øjeæblet. Den tredje type - en kompleks scleroplasty øje hos børn. Det indebærer dissektion af muskler til at holde strimlen. Også i denne metode det bruger en stor mængde af bindemidler.

mulige komplikationer

Denne procedure er skånsomme. Men scleroplasty øjenkomplikationer hos børn kan stadig forårsage. Først og fremmest, dette er på grund af indførelsen af fremmed materiale. Det kan skæres ud af kroppen, på trods af alle dine hæmninger. Hvis dette sker, er det oftest specialister fjerne komponenten og erstatte den med en anden. bindemidlet kan forskydes på grund af utilstrækkelig fastgørelse bagtil. hævelse forekommer. I dette tilfælde en gentagen operation. Det er også muligt allergiske reaktioner på kompositten.

tilbagebetalingsperioden

Scleroplasty refererer til de transaktioner, der ikke synes at være meget smertefuldt og traumatisk. Derfor tilbagebetalingsperioden er ganske kort. Selvfølgelig vil det være forskelligt, afhængigt af barnets alder, stadium af sygdommen og type transaktion. Efter omkring 2 uger, kan du gå tilbage til et normalt liv, og endda spille sport. En måned senere, tillod klasser i poolen. Stadig, læger anbefaler ikke at udsætte øjnene efter operationen tunge læs i to år.

Effektivt scleroplasty øje hos børn? Pro og con

Det vigtigste argument, som fans af denne procedure - er et stop forløber nærsynethed. Fordi vi alle ved de alvorlige konsekvenser, der kan skyldes nærsynethed. Komplet tab af synet - det er den faktor, der spreder frygt hos børn og deres forældre. Men ikke alle har denne opfattelse. Mange mennesker er imod eventuelle kirurgiske procedurer, som refererer scleroplasty øje hos børn. Behandling hardware, briller, kontaktlinser - de fleste forældre vælger netop denne konservativ behandling. Som et argument, og brug det faktum, at i Europa, indblanding var i fortiden, som effektiviteten af dens ingen pålidelige data. Under alle omstændigheder er det vigtigt at observere udviklingen af nærsynethed. Hvis faldet i synsstyrke i området på -0,5 dioptrier, det er helt acceptabelt. Hvis forværringen er større end 1 dioptri, er det nødvendigt at lytte til anbefalingerne fra læger og vælg den relevante metode til at standse udviklingen af sygdommen.

Forebyggelse af problemer med synet

At der i fremtiden ikke behøver at vælge mellem kirurgi og konservativ behandling, er det nødvendigt nu at vaccinere børns rettigheder, at hjælpe med at redde hans syn. Først og fremmest, tidsforbrug foran computeren, skal kontrolleres nøje. Hver halve time, øjnene har brug for en pause. Dens varighed bør være mindre end 5 minutter. Nå på dette tidspunkt at gøre nogle øvelser for øjnene, for eksempel, skiftevis se på de fjerne objekter, derefter dem, der er tæt på. Sådanne øvelser perfekt styrker øjet muskler. Afstanden til skærmen bør være mindst 50 cm. Bøger skal holdes i en afstand på 30 cm. I intet tilfælde kan ikke læses, eller liggende i en kørende bil. Det er vigtigt at huske den korrekte arbejdsstillinger og tilstrækkelig belysning af arbejdspladsen. TV er nødvendigt at se på lysene. Eye er vigtigt og en god hvile. Søvn er ikke mindre end 08:00 vil give dem mulighed for at få en god hvile. Korrekt afbalanceret kost, frisk luft, vil aktive spil i stedet for en computerskærm også bidrage til at opretholde synsstyrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.