ModeTøj

Kjole lavet af kondomer - fantastisk smuk!

Moderne modedesignere nedrive alle standarder. Fra hvilke kun de ikke skabe deres egne kreationer! Men her er et par designere giver moral og mening. Kjole lavet af kondomer - en opfordring til at bruge "produkt nummer 2" i enhver situation. Efter forfærdelige sygdomme angribe retfærdigt samfund. Designere forsøger at hjælpe deres mesterværker tiltrække sig opmærksomhed fra unge til spørgsmålet. Produkter fremstillet original og smuk. Og ved første øjekast er det ikke klart af, hvad disse smukke kjoler lavet!

Rage og sjæl

Adriana Bertini - dette navn hurtigt cirkel verden. Det var hende, der skabte den første kollektion af provokerende, hvor hovedrollen spilles af den kjole af kondomer. Hendes hårde arbejde er blevet værdsat af fans sætter pris på. Selvfølgelig, gå på arbejde og gå i sådanne eksklusive outfits, få tør. Men at købe en kjole til en særlig lejlighed er det meget muligt.

På den ene brik tager i gennemsnit en til flere tusinde latex "smuk". Det farveskema er helt fantastisk. Alt smagfuld, intet overflødigt og prangende. Samlinger iboende elegance og lethed. Mange designere har hentet ideen og arrangere screeninger rundt om i verden. Dette skulle hjælpe befolkningen til at forstå, hvad der er nødvendigt for at beskytte sig selv bare! Hjælp vurdere kjolen foto kondom. Mange ikke engang klar over, hvad det ligner!

Coin til lykke

Vildt populære tv-show fundet "plat og krone". To unge mennesker rejser rundt omkring i verden. Hvor mange, der bruger penge igen beslutter lodtrækningen: hoveder og haler. Kjole lavet af kondomer i et af programmerne forsøger i snor! Tilskuere var begejstrede ved hendes mod og skønhed af kjolen. I vores land, mange af disse nyskabelser stadig ikke har hørt! Hun gik gennem gaderne i en ekstravagant kjole, og alle er opmærksomme på det. Kjole lavet af kondomer lavet en splash!

Golden pen

Hvis du ønsker at overraske dine kære, eller blot udtrykke deres fantasi, er det tid til at gå på apoteket for "produkt nummer to!" Men før du køber en stor del af dem, mener den stil, farve og fjerne målinger. Du kan starte din kreativitet med de korteste og lyse kjoler. Det vil sænke kondomer, fordi de ikke er billige. Designere får produkter til deres kreationer, som ikke har bestået kvalitetskontrol. Omkostningerne ved en billig, fordi de stadig komme til lossepladsen, ikke på disken.

arbejde i fuld gang

Beregn strømmen af materiale er ikke så let. Fjern målingerne fra taljen og arm dig selv med en tynd elastik. Dette er grundlaget for kjolen, på hende med en nål og tråd, vedhæfte kondomer. Hvis du binde enderne i knuder vise sig "frynser". Fastgør række for række, indtil du når den ønskede længde af skørtet. Top kan ske i form af et korset stropløs. Mål dit bryst og sætte denne målestok elastisk eller satinbånd. Dette vil være toppen af toppen. Kondomer kan lægges ud i ikke-udfoldet form får et korset af latex omgange. Sy to masker dem sammen i en cirkel. For taljemålet bør reduceres i volumen. Du kan sætte et kondom på en mosaik af forskellige farver og teksturer. At gøre den kjole af kondomer med deres egne hænder - en meget spændende oplevelse!

Tøv ikke med at vise fantasi, trække ind i den kreative proces med hovedet. Først da vil resultatet af usædvanlig smuk.

hårdt arbejde

For at gøre opmærksom på problemet med hiv og aids, har de sydamerikanske designere skabt ikke bare en kjole, en brudekjole lavet af kondomer. Arbejdet med det tog lang tid, det tog flere tusinde latex produkter. Hvid tøj har endnu ikke fundet sin ejermand. Efter alt, gå ned ad kirkegulvet i en vidunderlig kjole næppe nogen ønsker: det vejer mere end ti kilo.

I Kina modeshowet af kjoler lavet af kondomer provokeret spænding. Problemet med seksuelt overførte sygdomme og befolkningstilvækst i statens største asiatiske forværret til det yderste. I de hoteller i landet får gratis kondomer hver gæst. Men flytningen endnu ikke har båret frugt. Derfor er den eneste håb - at klæde kondomer. Og kreativ arrangere screeninger meget ofte!

Har du lyst til at blive populær? Gå til apotek for kondom forsyninger og begynde at skabe smukke tøj! Arranger en modeopvisning kan være på byen begivenhed til så mange unge mennesker har lært om disse retsmidler. Faktisk er mange unge mænd og kvinder er ikke klar over, hvad præventionsmetoder eksisterer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.