HjemlighedHavearbejde

Stikkelsbær Beryl: sortsbeskrivelse

En af de mest populære afgrøder, der forekommer på kolonihaver - stikkelsbær. Det er ikke kun lækre bær, men også meget nyttig. Naturligvis med høsten problemer, den mest almindelige - en ulempe, som tornede buske, og kan skade huden dårligt. Nu er der mange sorter, som buske ikke er så skarpe pigge, blandt dem - stikkelsbær Beryl. Beskrivelse af sorten, fotos og anmeldelser af denne bær kan se og lære af denne artikel.

Historien om avl

Beryl - en forholdsvis ny vifte af stikkelsbær. Han blev fremavlet i halvfjerdserne i sidste århundrede, og var i stand til at skabe i USSR. Avl sorter blev taget Nugget og Malachite, Beryl kunne få agronom VS Ilyin, og han til gengæld fortsat arbejdet med AP Hubenko, der var involveret i avl nye anlæg, og til hans kredit mange succesfulde sorter.

Beskrivelse stikkelsbær Beryl

Bush sorter af medium størrelse - op til en meter i højden. Dens fordel ligger i, at der er et lille antal skud af torne, de ofte ensomme, er i bunden af busken, rettet nedad, det vil sige, ridset på dem er svært, men stadig værd at bære ved høst beskyttelseshandsker. Crohns omfattende, tykke, store blade, malet i grøn. Leaf har fem blade, kanterne er store, spidse tænder, ingen pubescence, så smuk busk glimter i solen.

Plant skyder buet, spidsen af dem er nede. Bladstilke er medium i størrelse med en lille trimmet. Blomster har bokalchatuyu form de er ganske store, tofarvet blomsterstand.

Hårdførhed, behøver ikke at dække, om vinteren, når temperaturen falder til under -38 grader. Men sorter har deres egne mangler, han maloustoychiv sygdom, den mest almindelige - er septoria stedet.

karakteristisk for frugten

Gooseberry Beryl, hvis offentliggørelse er lavet i denne artikel er den gennemsnitlige periode med modning sort, bær klar til høst fra midten af juli. Frugten er ikke for stor, den gennemsnitlige vægt af en - fire gram maksimale - ni gram. I løbet af sæsonen, kan voksen busk fjernes op til ti kilo af stikkelsbær.

Frugt har pubescence, de er glatte. Farve lys grøn, huden er holdbare, men tynd, let forbruges. Berry smager sødt og surt, vedrører en dessert sorter. De er meget forfriskende, saftig. Opbevaringsevne og transporterbarhed er gode. På grund af den tætte tynde hud, kan frugten transporteres uden skader. Billeder stikkelsbær Beryl er tilgængelige i denne artikel.

jordbehandling

Grade absolut fordringsløs til jorden, kan det vokse og bære frugt, selv i de fattigste jorder. Det eneste, det vil ikke vokse i sumpede områder eller sur jord, skal den neutraliseres.

Et sted til jord skal vælge solenergi, vil afhænge af kvaliteten og smagen af den fremtidige størrelse af frugten. Anbefalet plantning i det tidlige forår, eller i perioden fra midten af september til midten af oktober, indtil jorden er varm, men planterne vil ikke have tid til at slå rod, før frosten. Unge rødder kan fryse som følge heraf vil anlægget dø.

Skal forberede på forhånd for landing pit plante. De bør være omkring fyrre centimeter dybe, samme bredde og længde. Endvidere hver nødt til at tilføje gødning, det er en spand med kompost, et pund gødning kompleks, omkring to kilo træ aske. Bland alle jorden, så det kan blive plantet busk. Det er værd at huske, at den organiske gødning kan kun foretages, når foråret plantning i efteråret, er, at du ikke skal gøre, fordi om vinteren de skjuler en masse insekter, som kan skade bushen.

landing

Plantning buske behøver lodret, uden nogen vinkel. Det er placeret i en grav høstet, vandes, drysset tilberedt jord med kunstgødning og aske. Roden krave bør forblive på overfladen i fem centimeter. Efter denne re-vand planten godt, grave en grøft rundt på banen, så vandet ikke spredes når vanding. Dernæst anbefales jorden til barkflis med tørv eller savsmuld, de bevarer fugt, ikke giver at vokse ukrudt.

Hvis plantning finder sted i efteråret, bøje sig ned busk, dække med en varm klud før starten af koldt vejr. Hvis plantet i foråret, er låget ikke komme i handy, men Naguib, at den snedækkede busk stramt og forhindrede den i frost.

yderligere pleje

Grade stikkelsbær Beryl er ganske uhøjtidelig, men erfarne gartnere ved, at selv de mest rolige temperament planter har brug for en ordentlig pleje, vil det maksimere høsten. I foråret du har brug for razokuchivayut busk, vil denne procedure undgå fremkomsten af sygdomme.

Ukrudt ikke kun tage næringsstoffer, men er bærere af mange sygdomme, så lugning er simpelthen nødvendigt. I sommersæsonen jorden omkring buskene har brug for at løsne mindst fem gange, gør det værd omhyggeligt, så du ikke ved et uheld beskadiger rødderne af instrumentet. Hvert år bør gøre beskæring en busk. Alle de skud, der er mere end fire år, skal rengøres, og skive til at være svage, syge og tørre grene. Tre gange i løbet af sæsonen bør fodres bush kompleks gødning.

Fordele klasse

Gooseberry Beryl er udstyret med en række kvaliteter, der er højere end andre sorter.

  1. Sorten er ideel til Sibirien og Uralbjergene, som er udstyret med en høj modstandsdygtighed over for frost.
  2. Sjældent eksponeret meldug og svamp.
  3. højt niveau smag.
  4. Samoplodnye sort, det bringer høje udbytter uden bestøvere.
  5. Kun få pigge, og de er placeret er sikkert for mennesker.
  6. Bærrene er ret store, let at transportere.

Bær af stikkelsbær har masser af vitaminer og mineraler. Beryl smagskvalitet tillade brug af bærrene ikke kun i madlavning i forberedelsen af kompot, syltetøj og andre præparater, men også til at forbruge dem friske. Hvad er så nyttige friske stikkelsbær?

fordel

Medicinske egenskaber af stikkelsbær kendt siden tidernes morgen, det giver dig mulighed for at:

  • Eliminer uregelmæssigheder i fordøjelseskanalen.
  • Fjern hævelse, fordi den er rig på kalium.
  • Toning kroppen, normalisere stofskiftet, hvis du drikker frisk juice fra bærrene.
  • Normalisering blodtryk.

Hertil kommer, stikkelsbær Beryl er en lille vanddrivende og slabyaschim produkt. Det har også en masse vitaminer!

Gooseberry Beryl: anmeldelser gartnere

I web er der altid en masse kommentarer til de sorter, der kan repellerede når du vælger. Gooseberry Beryl anbefalet af ni ud af ti landmænd, og de skriver, at dette er en af de bedste sorter. Vi værdsat højtydende, uhøjtidelighed. De skriver, at bærrene er meget velsmagende, sød, lidt sur, men i moderate mængder. En masse feedback fra Uralbjergene, hvilket er sjældent muligt at opnå et højt udbytte på grund af det barske klima, hvor somrene er regnfuld og lidt sol og vinter frost. Skriv, at selv under sådanne forhold, er buskene det fint, glædeligt rig høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.