Mad og drikkevarerHovedret

Hvor mange kulhydrater i en banan, og hvor effektive er de i kosten

Moderne liv kræver, at vi ofte til nogle bestræbelser på at opretholde mig selv i form. Alligevel meget stillesiddende og inaktiv livsstil snarere stimulerer væksten af uønskede aflejringer på siderne, øge mængden af maven, og generelt er ikke befordrende for menneskers sundhed. Det er derfor, det er udviklet nu diætetik, så folk omhyggeligt beregne, hvad han kan spise, men fra hvad er bedre at undlade at stemme.

Når en række anbefalinger fra lægerne er ansvarlige for vedligeholdelsen af den menneskelige form, de fleste af dem mente, at de mange restriktioner ikke bør hengive sig bananer. Sandsynligvis alle enige om, at kalorie banan 1 er lille nok til ikke at forstyrre en person til at tabe sig slankende.

Nyttige banan virkning: energikilde

Det er værd at bemærke, at denne frugt (eller mere præcist, græsset, men vi anses for at være frugten af en banan) er bemærkelsesværdig, ikke kun lavt kalorieindhold. Den indeholder store mængder af carbohydrater, der omfatter alle tre sorter: både glucose og fructose og saccharose. De er alle - de bedste kilder til energi. Videnskabelige forsøg har bekræftet, at to bananer i stand til at gennemføre dets menneskelige og en halv timers arbejde. En sådan kulhydratindhold i en banan gør det meget nyttigt for dem, der er aktivt engageret i uddannelse eller i forbindelse med tungt fysisk arbejde.

Fordele humør

Banana nyttigt for elementær hævning dit humør. Det er ingen hemmelighed, at vi undertiden kravler hjem med vores stress og den uundgåelige sammenstød med et stort antal mennesker (ofte konfigureret uvenlig) med meget negative følelser og helt opbrugt. I dette tilfælde, ikke længere uanset hvor mange kulhydrater i en banan. Hovedsageligt bliver, at det indeholder tryptofan, der er i stand i kroppen til at blive serotonin - faktisk, det hormon af lykke. Sådan en ejendom af denne frugt er meget i hænderne på kvinder på bestemte dage, og der er ingen skade til tallene, da en kalorie banan er lav (i modsætning til den samme chokolade), og forbedrer humør i hans øjne.

Fordele for den søde tand

Det største problem for Dieters er overvældende lyst til at spise noget velsmagende. I betragtning af at kalorieindholdet i kun 1 banan fra 75 (små frugter) til 135 kcal (og dette er en stor prøve) kan trang banke er banan.

Men hvis begrænsningen er placeret på de kulhydrater, mange Dieters fornægte sig selv i denne frugt. På den ene side, er det ikke overraskende, når man tænker på hvor mange kulhydrater i en banan. På den anden side, er det ikke rimeligt, som fructose, glucose og sucrose er indeholdt i det, let fordøjeligt end villige til at bruge atleter at genvinde brugt på uddannelse eller energi konkurrencer.

sundhedsmæssige fordele

I lang tid, og vi ved alle, at bananer er perfekt rense kroppen for ophobede giftstoffer. Det er, hvad er hovedsageligt rettet og nyttiggørelse ved hjælp af data frugter. Men de er også bemærkelsesværdigt rene hævelse på grund af det høje indhold af kalium og en lav - natrium. Gennem dette forhold glat og uden negative konsekvenser for organismen viser overskydende vand.

Værdifulde store mængder i bananer vitaminer fra gruppe B. De er meget nyttigt for dem, der har til hensigt at stoppe med at ryge. I dette tilfælde bliver det vigtigt, og hvor mange kulhydrater i en banan: de godt hjælpe i processen med at give op en dårlig vane, som ofte er ledsaget af hypoglykæmi.

Fordele Ledige

Overvej "eksotiske", som i virkeligheden, i lang tid, er det ikke muligt at give endnu spædbørn. På grund af den lave allergenicitet ofte det begynder med det lokke børnene. I dette tilfælde igen, bliver det vigtigt, hvor mange kulhydrater i en banan, fordi børn vokser hurtigt, den energi, det tager mange, og allergi hos børn i dag - et almindeligt fænomen. Så at en så værdifuld stykke frugt til børn under et år, er simpelthen uerstattelige.

Det anbefales at hypertensive patienter og diabetikere, og dem med aterosklerose er til stede. Sådanne patienter banan indført i den daglige menu, og giver meget gode resultater under behandlingen.

forskellige kulhydrater

Hvis vi husker erfaringerne fra organisk kemi, det kommer til at tænke, at kulhydrater er af to typer. Der er enkelt og omfatte mono- og disaccharider. Der er svært, kræver kun enkelhed polysaccharider. Så nævnte frugter indeholder begge sorter. Hvad er kulhydrater i bananer er rigtige for dig, afhænger af, hvad dine mål er. For at bekæmpe hypoglykæmi i tilfælde af at holde op eller anvendes til energiudnyttelse simple sukkerarter fit atleter. Deres bananer overvældende mængde - op til 90%, således at frugten - næsten redning i disse tilfælde.

For de kostvaner, der fokuserer på komplekse kulhydrater, vil den banan også være uundværlig. På trods af deres lille andel i forhold til simple kulhydrater, polysaccharider, denne frugt indeholder stadig mere end mange andre frugter, grøntsager og bær. Vi kan sige, at så meget kulhydrat i en banan, er det vanskeligt at finde i andre frugter.

Er det muligt at tabe sig på en ren banan kost

Som med enhver anden kost - alle meget individuelt. Men spiser kun de frugter stadig ikke det værd. Selvfølgelig er den største fordel er den høje indhold af kalium: det er godt understøttet i tonen hjertemusklen, som oplever et enormt stress på nogen måde at tabe sig. I dette tilfælde den faktiske næringsstof frugter indeholder lidt, og der er en risiko for at bringe dig selv til udmattelse. Men enhver kost læger rådgive alle ikke at forsømme dette ikke er eksotisk eksotisme. Det er svært at sige, hvor mange kulhydrater i en banan 100g - stadig ikke den mest almindelige vægt en sådan frugt. Men det er værd at huske, at de optages meget bedre, lettere og uden skadelige virkninger end kulhydrater på 100 gram, for eksempel, eclairs eller kager. En mættet energi og humør er ikke værre.

Men hvis du strengt overholde de regler og betingelser for deres kost, er det stadig muligt med det blotte øje at vurdere, hvor mange gram kulhydrater i en banan. Naturligvis dette afhænger af dens størrelse. Lille frugt (ca. en palme i længden) indeholder omkring 17 gram Large (halvanden-to hænder) - næsten, cirka 18,5 grund af det faktum, at bananer kan være af forskellig tykkelse og modenhed, men at fokusere på disse tal kan være .

Skadelige kvalitet bananer

På trods af de mange positive kvaliteter, disse frugter har og negative kvaliteter. Hovedsageligt på grund af det faktum, at i vores klima, behøver bananer ikke vokse, så der i tilstedeværelsen af al den negativitet forbundet med transport. Anstændigt leverandører rive frugter grønne med den forventning, at de dospeyut i vejen. Men der er tilfælde, hvor bananerne for en bedre og en længere konservering udsat for forskellig behandling - for det meste gas. Det er trist, at selv om leverandøren viste sig at være ærlig, at sælgeren på sitet ty til den samme gas foretage en hurtig frugt præsentation. Desuden er alle er i deres kulhydrater fra nyttige og let fordøjeligt omdannet til en almindelig sukker, skadelige for enhver kost.

Næste foruroligende kvalitet for dem, der er forbeholdt den sorte af de kostanbefalinger: bananer stimulere appetitten. Og hvis du ikke er vant til at opgive uplanlagt mellemmåltider, et stykke tid eller er nødt til helt at opgive disse frugter, eller begrænse dig selv til dem, omhyggeligt sporing vindstød til uplanlagte måltider. Og generelt, se banan som en velfortjent dessert. Men spiser kun desserter efter middag og en lille, ikke?

Rent ud fra et medicinsk synspunkt, må vi være omhyggelige med at dem, der har øget blod viskositet. Bananer sin stigning endnu mere, hvilket kan, navnlig for at skabe erektionsproblemer hos mænd. Ikke mindre kan være farlige misbrug bananer til folk med åreknuder eller tromboflebitis. Men for dem, der har dårlig blodpropper, kan bananer blive spist lige kilo.

Sidste advarsel til damens finger og gastritchikov. Disse frugter forværre gastriske gæringsprocesser. Flatulens kan stadig være mål for vittigheder, men i tilfælde af problemer med tarmene og maven er bedre ikke at risikere en forværring af sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.