Mad og drikkevarerHovedret

Hvordan du hurtigt optø fisk: tips

Du har måske bemærket, at på hylderne i købmandsforretninger og fødevarer supermarkeder er fisk kølet og frosset. Floden er ofte sælges i live. En marine fisk umiddelbart efter fangsten er behandlet direkte på skibe - oprenset fra skalaer, renset og hoved. Så færdig kroppe nedfryses og sendes til butikkerne til salg. På grund af denne hurtig behandling af saltvandsfisk ikke mister sit udseende, det bevarer alle de næringsstoffer. Ved at købe fileter eller hele kroppe, skal du vide, hvordan man afrime fisken før tilberedning. Ud fra dette er det i høj grad afhænger af smag og kvalitet af de færdige retter.

Der er flere måder dette vigtige fase af det forberedende arbejde forud for enhver varmebehandling af fisken. Under alle omstændigheder er det umuligt at sætte kroppen i varmt eller varmt vand til at accelerere optøning, fordi de bliver løst, og der opnås smagløs retter. Den mest enkle og blide mulighed for at opretholde kvaliteten og udseendet af produktet er naturligt optøning. Til denne fisk, uden at fjerne det fra pakken flyttes fra fryseren på den nederste hylde i køleskabet eller overlade det i flere timer ved stuetemperatur. Efter blødgøring stykkerne afslører emballagen, hældes væske og starte tilberedningen. Mindre end under afrimning fik tildelt saft, jo bedre.

Og hvad nu hvis du ikke har tid til at vente på den naturlige optøning af produktet? Så er det nødvendigt at anvende yderligere foranstaltninger. Nedenfor er et par tips om hvordan man hurtigt optø fisken. Afhængigt af hvilken type af produkter fra havet, at størrelsen og den tid til rådighed at vælge den ønskede valgmulighed.

Hvor hurtigt optø fisk i saltlage

Opløs natriumchlorid i koldt vand pr hvert kg fisk én tabel. ske og en liter væske. Optø små prøver og fileter tage mellem en og to timer, og en stor slagtekroppe - dobbelt så meget tid.

Hvor hurtigt optø fisk i mikrobølgeovnen

En anden populær og enkel måde er at bruge en mikrobølgeovn. Det er kun egnet til mellemstore stykker, placeret inde i enheden. Vælg den ønskede tilstand, og læg fisken på et fad. Glem ikke at jævne hente servicet, åbne døren, og drej stykkerne for endnu en godbid. Ved afslutningen af den ønskede tid lade produktet inde i kammeret i yderligere fem til ti minutter.

Hvor hurtigt optø fisk i et vandbad

Denne metode er baseret på anvendelsen af varm luft til afisning stykker. I en stor gryde oven på hvilket der er monteret en si, koge vand. Anbring en beholder på en meget lav varme. Derefter placere i et dørslag, hvorigennem varm luft opad vil komme mindre retter med frossen udpakket fisk. Periodisk at ændre de lavere bits af den øverste. Når fisken er mørt, sætte det på et stykke køkkenrulle til at dræne overskydende fugt. Kontroller, om fuglen er helt optøet. For at gøre dette, gennembore med en gaffel flere steder. Hvis du ikke føler stykket af is, er det muligt at starte tilberedningen.

Med alle disse måder at fremskynde endnu, så prøv ikke at bruge andre metoder til optøning mad, og intelligent planlægge arbejdet i køkkenet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.