Mad og drikkevarerHovedret

"Inmarko" is: funktioner og rækkevidde

Blandt en lang række forskellige is mærker tildelt navnet "Inmarko" - produkter af høj kvalitet. Alle produkterne er lavet kun af naturlige ingredienser. Is produktionen foregår under tilsyn af specialister og højt på deres egen unikke opskrift. Derfor viser det sig så lækker og i modsætning til alle andre. "Inmarko" (is) - den bedste kvalitet mærke på markedet inden for sit felt. Hvad interessante ting kan siges om denne kolde dessert?

Origin godbidder

Is er et meget gammelt produkt, og dens historie går mere end 4000 år tilbage. I Asien, blev det besluttet at sende sådan en fantastisk dessert. Men på det tidspunkt bestod af sne og stykker af frugt, såsom citrusfrugter og bær. Kold juice og mælkeprodukter er også indtages grækerne, i deres is de brugte selv vin. Delikatesse i Europa kom gennem rejsende, herunder Columbus bidrog til dette. Men tidligere var det mere som frossen mælk med sukker. Mange rådede ham til at føle sig bedre. Hippokrates gav anbefalinger om godbidder beregnet til at fremme sundheden.

I den form, som vi er vant til at møde ham nu, is dukkede relativt nylig. Før enhver moderne teknologi frost, denne dessert var en delikatesse kun eliten, da produktionen var meget tidskrævende proces, der tager en masse tid og kræfter. Nu isen er tilgængelige for alle. Fremskridt står ikke stille, og i dagens samfund kølig godbid produceres i store mængder.

Den is er nyttig?

Det er en oplevelse i sig selv en fremragende antidepressivum. Alle dem, der elsker den søde, ikke bange for rynker, hvis kun et smil. Is er et nyttigt produkt for gravide kvinder. Så for eksempel, hvis den fødedygtige tilfælde af hyppig blødning fra næsen, den lille stykke af kolde behandler det hurtigt stoppe. is Også - kalorie produkt og anbefales mødre er dårligt få vægten under graviditeten. Denne dessert øger mængden af hormonet af lykke. Så du har brug for at spise is, og stemningen er altid godt.

Ice Cream "Inmarko": sammensætning

is var og er nummer et produkt til at sætte stemningen i sommer i lang tid. Efter alt, er det ikke kun en masse næringsstoffer, såsom calcium og vitaminer, men det er perfekt køler kroppen i den varme sommer. Og hvorfor så mange forbrugere vælge præcis "Inmarko"? Is er har en særlig sammensætning. Det omfatter:

  • naturligt sukker;
  • sødmælkspulver og tørmælk;
  • mange naturlige kosttilskud: blåbær, nødder, chokolade, rosiner, bær.

Forbrugerne kan være sikre på, at produkter er udvalgt kun det bedste. Tasting is "Inmarko" høj kvalitet, de nyder ikke kun frisk mælk, men også saftige frugter, som er en del af. Friske bær indeholder en masse næringsstoffer og vitaminer, vil smelte i munden, sammen med is, hvilket bringer glæden ved smagen.

For dem, der ser deres helbred, er det muligt at male den kemiske sammensætning af det mest værdifulde:

  • mere end 20 aminosyrer;
  • forskellige mineralsalte;
  • 15 fedtsyrer;
  • mange vitaminer;
  • mineraler: calcium, phosphor, magnesium, jern og andre.

Ice Cream "Inmarko": rækkevidde

Dette mærke i dag producerer et stort udvalg af godbidder: is, is med marshmallow, vanilje, jordbær og andre. Et stort udvalg af is dikteret af markedet, da så mange fans af forskellige smag. Nogen jordbær og vanilje til en person, andre elsker is.

En lang række rører interesse kokke også. Mange desserter i restauranter udarbejdet på grundlag af is, især om sommeren. Kokkene er eksperter i høj kvalitet is, så vælg kun de bedste. Almindelige mennesker, også, anbefales det at være opmærksom på opskriften og kvaliteten af is, så for ikke at ødelægge indtrykket af cool godbidder.

Og mange vælger fabrikant "Inmarko" is, som er meget varieret. Under dette navn på markedet er der mange typer, og hver køber kan foretage sit valg. Ice Cream "Inmarko" er klar til at give alle kun friskhed, kvalitet, en enorm palet af smagsoplevelser. Lige fra den eksotiske "Is med svesker," slutter med klassikerne, for eksempel, elsket af mange "Gold Standard: klassiske is" - de er alle utroligt hjælpsomme og behageligt at smagen.

Hvorfor har mange mennesker vælger "Inmarko"?

Godbidder af dette mærke er lavet af mejeriprodukter ved tilsætning af forskellige bestanddele, såsom vand, mælk, fløde, smør, marshmallow, chokolade, etc. "Inmarko" (is) indeholder kun friske og naturlige produkter. Producenter overvåge kvaliteten af udbuddet, og alle er underlagt streng kontrol. Efter alt, får kun is med en rig smag, når alle på højeste niveau. Derfor er de fleste mennesker vælger denne velsmagende og sund godbid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.