Nyheder og SamfundNatur

Hvilke svampe samles i oktober? Svampe i august i Moskva

Sikkert mange af jer ved, at efterår tid - det er det perfekte tidspunkt for indsamling svampe. Hvorfor? Ja, fordi natten duggen begynder at danne større, bedre jord fugtet med rørhatte og asp faktisk i stort tal begynder at vokse op af jorden. Generelt er det efterårssæsonen påvirker artsdiversitet og en rig høst af svampe.

Et stort antal mennesker er interesseret i spørgsmålet om, hvad slags svampe høstet i oktober. Det er rimeligt at sige, at den anden måned af efteråret - er højsæsonen for svampe plukning. I nogle tilfælde er det betragtes som den eneste måned, hvor heldig nok til at samle en rig høst af hvide svampe og østershatte.

svampe

Så hvad er svampe høstet i oktober? På dette tidspunkt, som om naturen stopper: i skoven er domineret af stilhed, som kan forstyrre kun raslen af gulfarvning blade fode.

Vil du vide, hvad svampe samles i oktober? Først på listen bør gøres, selvfølgelig, honning. Deres andel i den samlede høst normalt tegner sig for en stor del. I skoven, kan de findes i de mest uventede steder, men for det meste på et væltet træ og hårdttræ stubbe. Og de vokser sig store nok klynger. Selv en gammel stub i haven kan være et fristed for honning agaric. Blandt dem champignon solidt forankret status af "kæphøje" svampe. I midten af faldet er mest almindelige er efteråret honning agaric. Hvilke svampe samles i oktober endnu? Det skal bemærkes, at der i stort tal kan ses zelenushek og ryadovok der vokser langs skovstier og direkte på de sandede bakker.

cep

Selvfølgelig, faldet af alle gå til skoven for at høste hvide svampe, på trods af at synsfeltet de får mindre og mindre. Searchers bedst på solrige lysninger.

Efteråret forskellige svampe

Hvilke svampe i begyndelsen af oktober, kan findes i en granskov? Selvfølgelig er denne rørhatte, asp, Mokhovikov og rørhatte. Igen i engene og i haven kan du kigge efter svampe. Hvis oktober måned varm og solrig, så få ud af jorden svampe og kantareller. Det er nødvendigt at nævne mirakel champignon blå mærker (det lader til, at hans intense azurblå nuance aldrig kan vaskes af). Også fundet en svamp-paraply og en stor langhåret parasol. Strejker og artsdiversitet af svampe: Du kan finde det område, spiselige, prærie, have. I efteråret også vokser to slags govorushek: skålformet, og kæmpe. Du kan komme og Mokhovikov: grøn, farverig og brækket.

Eventuelle flere svampe vokser i oktober? Meget ofte, svampe plukkere jagt efter volnushki, svinushki og regnfrakker. Vi kan trygt sige, at faldet af styrken til at samle en rig høst af svampe, og hvis alle pludselig vil du blive spurgt, om der er svampe i oktober kan du roligt give et bekræftende svar.

forsigtighed

Samtidig, engageret i indsamling svampe bør ikke overses forholdsregler. Selvfølgelig, nu behøver du ikke tænke på, om der er svampe i oktober, men skal også være i stand til at skelne mellem spiselige fra uspiselige elementer. For eksempel kan du samle det møg ved et uheld. Disse eukaryote organismer i kombination med alkohol er farlige for helbredet, fordi de kan udløse madforgiftning.

Glem ikke om de risici til at indsamle giftige svampe. Bemærk, at faldet massivt vokse falske svampe, og de praktisk talt ikke adskiller sig fra originalen. Igen, kan du nemt komme på tværs af en bleg svampen. I denne forbindelse, er du nødt til at komme hjem for at udforske hver champignon. Hvis du har den mindste mistanke om, at spiselige svampe eller ej, er det bedre at slippe af med ham.

Season svampe i Moskva-regionen

Selvfølgelig, mange går at plukke svampe i oktober i Moskva. Men det skal bemærkes, at svampen sæsonen i løbet af denne periode er tæt på sin afslutning, og som Mokhovikov syroezhek kommer ikke så meget, men deres naturlige form med debut i den første frost noget værre. Ikke desto mindre er entusiaster er optimistiske og gå på en række ruter i Moskva-regionen for at samle brun kasket rørhatte, asp svampe, polsk champignon, svampe og paraplyer. Bemærkelsesværdig er det faktum, at lykken smiler til dem, og de opnår deres mål. Dette indikerer kun én ting: de svampe i oktober, i Moskva der.

Særlige steder i Moskva-regionen

Det skal understreges, at samle svampe i forstæderne, kan du vælge en række forskellige retninger. Generelt er folk foretrækker at bruge toget. Vi liste nogle populære ruter.

Savelovo retning

Sidste stop - stationen Lugovaya. Svampe kan høstes i den vestlige del - two km mod lokalområdet Ozeretskoe, samt i den østlige del - three km mod den bosættelser Fedoskino og Sholokhov. I disse steder kan du samle olie, asp svampe og kantareller. Fra Savelovsky station til station for at gå til Meadow cirka 40 minutter.

Kazan retning

Afslut stationen at være sort, som er omgivet af fyrretræer. Så snart du får ud af toget, inden for få minutter du befinder dig i skoven. Du kan også samle en rig høst af svampe, men med hensyn kantarel og smør, er de ikke opfordres til at indsamle, fordi de er nemme at absorbere skadelige stoffer. Af kapitalen metropol til stationen i togene ply sort med tre gange om dagen.

Leningrad-området

Mushroom skal nå stationen Firsanovka, derefter, overskrift nordøstlige at komme til landsbyen Nazarevo. Dernæst bør man gå tilbage i retning af nord-øst til landsbyen Elin, og ikke langt fra det sted, skæringspunktet mellem Leningrad motorvejen rute, kan du se den blandet skov. Det er her, du kan samle honning agaric, svampe og porcini svampe.

Selvfølgelig er dette er kun en lille del af de retninger for at samle svampe i forstæderne. Du kan altid vælge den bedste rute for sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.