SkønhedHår

Peeling hovedbund: de midler og kosmetologer anmeldelser, pris

Hver er ikke ligeglade med deres udseende kvinden vide, at skønhed er hud og hår - det er en subtil ting, men på samme omhyggelige. Det gør det muligt at overholde visse regler for pleje, som passer til den særlige type hud af hovedet. Også hår skønhed er umuligt uden brug af forskellige masker. Disse kan købes formuleringer og hjemmelavet frugtbaserede, olie og mejeriprodukter, og desuden, specielle additiver. Hvor det er muligt, selvfølgelig, at overlade deres hår fagfolk. Kind of hår efter skønhed kan ikke sammenlignes, selvfølgelig, enhver anden form for pleje. Men det koster en masse penge, og ikke alle kvinder har råd til sådan en fornøjelse ikke billigt. Lejlighedsvis brug af midler usund hud, hår farve aggressive kemiske forbindelser, perm - alt dette kombineret med en forfærdelig miljø sætter sit præg på betingelse af hår. Som et resultat - visne, livløse blår i stedet for smarte tyk manke.

Sædvanlig pleje til hår - ikke nok

Det er kendt, at fugt - en vigtig del af hårpleje, uanset deres type. Til tørt hår, er det mættet med fugt dehydreret, flaky hovedbund; normal giver en livlig, funklende glans. Fedtet hår er ofte ved høj fordeling af fedt porer i hovedbunden er tørre, sprøde og spaltede ender (som ved den måde, kræver en særlig tilgang og behandling). Med en vis omhu overdreven fedtet neutraliseret. Enderne af hår var fuld af fugt, der ikke længere delt og markant tykkere, giver effekten af volumen, frodige hår.

Selvfølgelig en lidt fugt for et sundt udseende hår. Derfor skal berigelsen af fugt ledsages af en kompleks ernæringsmæssige procedurer med henblik på mætning af vitamin hovedbund og mineraler. Til dette formål kan du aktivt bruge den samme maske, hvoraf en del er yderst nyttigt at inkludere en blommen i æg.

Peeling - hemmeligheden af skønhed og sundhed hår

Det ser ud til, at en sådan omsorg for sin regelmæssighed bør være nok. For nylig, men mere udbredt procedure, uden hvilken resultatet af andre typer af pleje vil være minimal eller usynlige helt. Peeling af huden af hovedet - det er en særlig procedure, der hovedbunden slipper af døde hud partikler, bliver porerne renses for fedt og snavs. Efterfølgende er der en mere effektiv mætning af det med oxygen og næringsstoffer. Hår endelig få fuld adgang til den eksterne strømforsyning, begynder at vokse hurtigt, aktivt fyldt med vitalitet, falder intensiteten af deres tab.

Denne type udrensning er sikkert og gavnligt for håret. Forsigtigt rense huden for snavs, peeling sammensætning bryder ikke hårets struktur, gør det ikke ondt. Tværtimod - det bidrager til at styrke og er effektiv til forebyggelse af dermatitis.

Indikationer og kontraindikationer

Den første gruppe omfatter de følgende tegn på dårligt helbred af hår og hud:

  • fedtet hud af huden;
  • skæl;
  • seborrhea;
  • livløst, kedeligt hår;
  • overdreven hårtab og skør.

På trods af de åbenlyse fordele ved denne metode, såvel som alle andre intense action procedurer, hovedbund peeling har en række kontraindikationer. Relativt hårtype der er ingen begrænsninger. Hertil kommer, at mange kosmetologer vise sig særligt nyttigt for de unge af denne type pleje som hovedbunden afskalning. Anmeldelser af beviser for, at i processen med at rense hovedbunden slipper af akkumulerede sekreter på det, der i en ung alder kroppen producerer for hurtigt og blokerer porerne. Grundigt men forsigtigt at løfte dem, peeling forhindrer yderligere alvorlige helbredsproblemer.

Men hvis der er farve nogen betændelse, irritation, skade; passage af kemoterapi og især hvis du er allergisk over for enhver komponent af afskalning, er det forbudt at udføre.

Hjemme eller i salonen

Heldigvis, i dag, takket være udbredelsen af internettet, alle er i stand til at finde en række fremragende, effektive opskrifter til at udføre hovedbund peeling dig selv. Alligevel initiativet bør være moderat. Sæt en diagnose og ordinere behandling personligt fyldt med forværring af eksisterende problemer. Af denne grund, bør du konsultere deres læge trichologist. Kun i tilfælde af, at efter gennemgangen af beslutningen er modtaget, kan du starte procedurerne, men under hensyntagen til ekspertrådgivning. Valget af mødested for rengøring bør også udføres under hensyntagen til deres økonomiske situation. Salt, for eksempel, den slags, men derhjemme, kræver ikke omkostningerne. Uanset om business hovedbund peeling salon. Dens pris vil være radikalt anderledes. Af den måde, i nogle tilfælde, problemerne er så alvorlige, at nogle hjem behandlinger ikke. Så naturligvis spørgsmålet om, hvordan man gør et hoved skællende hud i salonen eller hjemme, er ikke længere relevant. Selvfølgelig, i kabinen under denne procedure vil blive dyrere for sin pris. Dog vil en erfaren kvalificerede kosmetologer kunne hente midler til peeling af huden af hovedet, som er ideelle, når et bestemt emne, og vil bidrage til hurtig løsning af det.

Typer af hår peeling

Der findes flere typer af denne procedure. Hver af dem er kendetegnet ved udsættelse for hovedbunden.

Salt for skønhed og sundhed hår

salt hovedbund peeling kan udføres ved hjælp af både havsalt og en simpel kogebog. De vigtigste ting - at bruge fintmalet salt nødvendigvis så store krystaller kan alvorligt skade den sarte hovedbund og irritere huden.

Ud over at reducere fedt, hud sæbe og derefter en peeling fremmer dybere og dermed kvalitet indtrængen i det hele efterfølgende Skin betyder. Ved normal og fedtet hår til at holde hovedbunden peeling kan være 3-4 gange om måneden, med den tørre - ikke mere end én gang.

Hvad er proceduren

At implementere hjem peeling brug 2 til 5 spiseskefulde fint formalet salt, som blev fortyndet med samme mængde vand. Mængden af salt afhænger af længden og tykkelsen af hår. God sammenblanding af bestanddelene, er den resulterende masse anvendes til hovedbunden. Dernæst i fem minutter udøve en blød massage. Hvis huden er tør, efter dens afslutning er det ønskeligt at efterlade en masse salt til en mere grundig indvirkning mere i 10 minutter, vaske dem ved rindende vand efter brug af en sæbe.

Hvis huden er der ridser eller andre skader, ikke haste til at skrælle. Du er nødt til at vente deres fuldstændig helbredelse, og så vil det være muligt fuldt ud at nyde resultaterne.

Akvapiling

Gas-væske skrælning hovedbunden - en unik moderne procedure, essensen af som - i virkning på huden af et særligt blødt lægemiddel-gasmidler, som omfattede en blanding af gasser (oxygen og carbon) og organisk medicinske løsninger. Den selvsamme hud behandling udføres under anvendelse rettet stråle, som ejektionshastigheden overstiger supersonisk. Styrter ned i overfladen af huden, jet deformerer det, bogstaveligt udskære så snavs og døde hudceller otshelushivaya mens imbuing det med nyttige stoffer, introducere dem til de dybeste lag.

Uvurderlige fordele rensegas

Fordelen ved denne type af rengøring er for det første, faktor manglende direkte kontakt med huden instrumentet. I overensstemmelse hermed udelukker muligheden for infektion. Negeres også traumatisk, smertefuld. Der kan ikke behage det faktum, at denne procedure for dyb ansøgning næringsstof ikke er forpligtet til at krænke integriteten af huden, og derfor ikke har brug for og tid til genopretning af huden. Desuden er en væsentlig forskel mellem "før" og "efter" bliver mærkbar efter den første session. Begrænsninger i en alder af kunden ikke. Desuden sandsynligheden for en allergisk reaktion på sammensætningen af næsten nul.

Imidlertid er den procedure forbudt at dem, der har nogen hudsygdomme, psykiske lidelser, forhøjet blodtryk og cerebrale kredsløbsproblemer.

Nioxin

Der er også en særlig kompleks Skin tynd, tyndere hår. Nioxin - peeling hovedbund, som består af tre faser. Først bliver huden renset og derefter fugtes og nyttiggøres, og i slutningen af proceduren mætte næringsstoffer. En sådan rengøring udføres ikke mere end to eller tre gange om sæson.

Samlet anmeldelser kosmetologer og endda trichologists, specialister i håret viser ekstraordinære fordele for sundhed og vækst af hår peeling hoved. Selvfølgelig er der kontraindikationer og begrænsninger for denne procedure. Men hvis du kan mærke den fantastiske effekt peeling effekter, ignorere denne chance er ikke det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.