SundhedSygdomme og betingelser

Enterovirusinfektion - en snigende sygdom

Vira genererer enterovirus infektion, blev først opdaget i 50'erne i det tyvende århundrede. Disse er vira, der forårsager akut infektionssygdom karakteriseret ved de forskellige muligheder for de kliniske manifestationer er ofte absolut ikke ligner hinanden. Enterovirusinfektion er så ligner nogle andre infektionssygdomme.

I højrisiko omfatter gruppe børn, især de første leveår, men også sandsynligheden for forekomst af sygdom hos børn under 10 år. Voksne lider enterovirus sygdomme er meget sjældnere.

På grund af de mange forskellige patogener forårsager sygdommen og former i dens forekomst Enterovirus infektion ikke giver immunitet, såsom mæslinger eller røde hunde, som engang havde været syg, kan du ikke være bange for gentagelse.

Den bedst kendte form af denne infektion - enterovirus diarré, og det er ofte forvirrende at forældre, der føler symptomer på diarré forgiftning. Faktisk kan smitte ske gennem inficeret mad eller vand, men den største smittekilde er børnenes grupper.

Enterovirusinfektion spreder sædvanligvis kontakt eller ved luftbårne dråber. Mikroorganismer er ekstremt resistente infektioner og dø kun ved kogepunktet, ved ultraviolet bestråling eller eksponering for desinfektionsmidler. Den største fare for enterovirus diarré - er dehydrering, så hvis opkastning sker i et barn, selv ved lav temperatur, opkastning eller diarré, der kræver indlæggelse.

Enterovirus infektion: Symptomer

Inkubationstiden varer enterovirus fra 2 til 10 dage. Infektioner kan forekomme i forskellige mennesker på meget forskellige måder, nogle gange endda uden en fjern lighed. I de fleste tilfælde er symptomerne manifesterer sig som feber, kulderystelser, feber, kvalme, hovedpine, opkastning. Men nogle gange enterovirus infektion påvirker organer og humane væv: hjerte, nyrer, lever, lunger, centralnervesystemet, etc. Den mest alvorlige form for dens manifestation - aseptisk meningitis, som er ledsaget af opkastning, feber, svær hovedpine .. Med rettidig behandling af sygdom i 7-10 dage ende opsving uden komplikationer og følgesygdomme, derfor i tilfælde af mistanke om aseptisk meningitis er afgørende rettidig indlæggelse af patienten.

Andre manifestationer af infektion kan være svære smerter i led og muskler, tynd afføring med kramper og mavesmerter, herpangina (dannelse af små sår og bobler i halsen), feber - et udslæt på slimhinderne og huden, øjensygdomme med betændelse og rødme i øjet æble, osv Symptomer på sygdommen er mere afhængige af de individuelle karakteristika og alder af de syge end på serotype af patogenet, således at en endelig diagnose udelukkende baseret på symptomer for at sige det er umuligt.

Enterovirusinfektion: behandling

Specifik behandling af infektioner forårsaget af de mange forskellige kliniske manifestationer findes ikke. Behandling af sygdommen afhænger af årsagerne til og betingelserne for dens oprindelse og om de observerede symptomer. Til at øge virkningen af virusresistens af organismen anvendte interferoner, og immunoglobuliner anbefales at forbedre immunitet. Andre præparater, i overensstemmelse med træk ved sygdommen, ordineret af en læge.

Hvis enterovirus infektion forløber uden komplikationer, kan behandlingen udføres hjemme. Patienten ordineres en obligatorisk sengeleje, let mad, drikke masser af væske. Det er nødvendigt at observere en kost, der udelukker fødevarer fra kosten, som kan forværre infektionen i maven.

For at forhindre spredning af enterovirus isolation er nødvendig syge, øget desinfektion af lokaler, hvor patienten, brug af kogt vand (eller flaske), omhyggelig forarbejdning af frugt og grøntsager, og, selvfølgelig, overholdelse af elementære regler for personlig hygiejne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.