Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Manor": de beskrivelse, priser, anmeldelser

Tilbring weekender og aftener i en støjende og støvede by som det ikke er alle mennesker. Den bedste mulighed for en pause fra husholdningen og bekymringer bliver en tur ud af byen, hvor du kan nyde den friske luft, fuglesang, nyde den smukke natur.

Kompleks "Manor" i Naberezhnye Chelny (restaurant, café, hotel) giver alle muligheden. Restaurant er åben døgnet før den første klasse rekreation rundt. Her kan du spise i et behageligt og roligt miljø, bemærke en væsentlig begivenhed i dit liv, eller bare bo på et hotel i et par dage og tilbringe weekenden i ensomhed med naturen.

Om det sted

Restaurant "Manor" er ideel til romantiske middage og for de storslåede festligheder. Borde vil bryde fra godbidder. Besøgende vil sætte pris på den raffinerede interiør, unikke design, fremragende service og fantastiske fødevarer virksomheder. Restaurant personale forsøger at arbejde, så hver af hans gæster nød de lækre specialiteter og en hyggelig atmosfære. Faciliteten omfatter to smukke værelser beliggende på forskellige etager. I sommeren i "Estates" åbner en veranda, hvor du kan spise, mens du beundrer skønheden i stjernerne og nattehimlen.

Om aftenen tilbyder restauranten levende underholdning, temaarrangementer, levende musik (pop genren, klassisk, jazz). Det skal også bemærkes, at på trods af den fremragende service her er temmelig lave priser. Ud over den restaurant kompleks ligger på dens område, et hyggeligt hotel.

hall

Restaurant "Manor" (Chelny) har lagt på sit område flere rummelige værelser, indrettet i pastelfarver og omfatter elementer af naturlige træ og sten:

- Den første hal kan rumme op til halvfems mennesker.

- Den anden hal er designet til et hundrede og tres personer.

- Veranda (kun under varmere) holder et hundrede og tyve mennesker.

køkken

Besøg "Manor" én gang, vil du ønsker at komme tilbage igen. Ægte kendere af sund og velsmagende mad normalt kan ikke modstå fristelsen til at prøve en gang mere retter fra kokken på dette sted. Restaurant "Manor", hvis menuen består af forskellige retter af kaukasisk, europæiske, russiske og orientalske køkkener, er i stand til at opfylde kravene i enhver gæst.

Til din opmærksomhed - vegetar og faste menu, take away mad, et omfattende vinkort.

priser

Restauranten positionerer sig som en institution med demokratiske priser. Den gennemsnitlige pris for en fest i nogen af værelserne - fra 2200 rubler per person. Den gennemsnitlige regning til middag - fra 1000 rubler. Business-frokost - 200 rubler. Omkostningerne ved måltider - fra 200 til 400 rubler. Salater - til 300 rubler. Retter kogt på trækul - fra 100 rubler per 100 gram. Desserter - fra 80 rubler. Øl - fra 75 rubler.

Betaling er kontant og ikke-kontante.

Funktioner af restaurant "Manor"

  • Ægteskab registrering.
  • Scene.
  • Musikudstyr.
  • Terrasse.
  • Projektor.
  • Bil parkering for 50 biler.
  • Trådløs adgang til internettet.
  • Individuelle gaver til nygifte.

Beliggenhed

Restaurant "Manor" ligger i en malerisk landlige omgivelser, på bredden af floden Shilny. Den nøjagtige adresse på organisationen: Naberezhnye Chelny, Borovetsky skov, bygning 3.

Lær mere om, hvordan komplekse et land ferie på det officielle site eller sider på sociale netværk.

gæsteanmeldelser

Hvis du stadig spekulerer, hvor at fejre bryllupper eller anden væsentlig begivenhed, kan du roligt vælge et land kompleks "Manor" (Naberezhnye Chelny). Restauranten er simpelthen fantastisk, og at dømme efter de anmeldelser, er perfekt til en ferie. Mange gæster, der bestiller her banket, var tilfredse med organisationen som en fest, og et køkken, og service. At dømme efter de anmeldelser i "Manor" god mad, meget velsmagende og et godt foder.

placering af komplekset unik. "Manor" er placeret i landskabet omkring - ren luft, masser af grønt. Inde, alle værelser er meget rart, interiøret er elegant og ser dyrt.

Efter klokken syv om aftenen spillede en stor levende musik.

Det eneste negative - om aftenen bliver støjende på grund af tilstrømningen af besøgende, men det endnu en gang beviser, at stedet er virkelig umagen værd.

Restaurant "Manor" - et fint køkken, god service og fantastisk smukke område. Folk kommer her for at slappe af med venner, familie og andre væsentlige. Besøg komplekse "Manor", og føler alle fordelene ved høj kvalitet landlig ferie i denne vidunderlige institution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.