SundhedSygdomme og lidelser

Kardiopati - hvad er det? Symptomer og behandling af cardiopati hos voksne og børn

I medicinsk praksis adskilles adskillige former, forenet af et koncept - "cardiopathy" (hvad er det, vil blive diskuteret nedenfor). Hver type patologi har sine egne årsager. Endvidere vil vi i højere grad overveje, hvordan kardiopati manifesteres, hvad det er og hvilke terapeutiske foranstaltninger der udføres.

Generelle oplysninger

Før du beskriver hvordan kardiopati manifesterer, hvad er det, man bør sige, at en af de mest effektive metoder til diagnose er ekkokardiografi. Terapeutiske foranstaltninger udføres under betingelser for fuldstændig afvisning af at drikke alkohol (til voksne patienter). I de fleste tilfælde er cardiopati en krænkelse af fysiologisk udvikling i musklerne i hjertemusklen. Patologi ledsages af smerter i smerte. Denne manifestation må ikke være relateret til fysisk aktivitet.

klassifikation

Kardiopati (hvad er det, det er sagt ovenfor) i en eller anden form kan opstå i forskellige aldre. Med dyshormonal type sygdom kan kvinder udvikle metaboliske lidelser. Det fremkalder igen problemer med æggestokkernes aktivitet. Et særligt sted blandt alle former er funktionel cardiopati. Ofte er denne type diagnosticeret i tidlig og ungdomsår. Funktionel cardiopati ledsages af smerter i hjertet af hjertet. Ubehag og ubehag er i nogle tilfælde hurtige, og nogle gange forlænges i lang tid, op til flere dage. Med øget produktion af skjoldbruskkirtelhormoner udvikler kardiopati af thyrotoksikose. I dette tilfælde udvides hjertet, dets rytme er brudt. Hvis en sådan cardiopati er diagnosticeret, har behandlingen hovedsagelig til formål at genoprette den normale funktion af skjoldbruskkirtlen. Sammen med denne terapi involverer eliminering af hjertesvigt.

Kardiopati hos børn

Som praksis viser, forekommer patologi ofte i en ung alder. Det kan betinges af både medfødte og erhvervede årsager, der fremgår af barnets fysiske udvikling og vækst. Kardiomyopati hos børn ses oftest i midten og under skoleåret. Fænomenet kan være forbundet med medfødte hjertefejl eller har reumatisk karakter. I dette tilfælde er manifestationer af patologi bemærket fra en persons fødsel.

Den unge periode

Kardiopati, hvis symptomer manifesteres i form af forøget træthed, apati, utilstrækkelig hjerteaktivitet, nedsættelse af de metaboliske processer. Konsekvenserne af en sådan fejl kan være ret alvorlige og uforudsigelige. Især er det sandsynligt, at vægten nedsættes, åndenød og selv under en stille gåtur. Ved eventuelle klager fra teenageren om forringelse af helbredstilstanden for forældrene er det nødvendigt at vise barnet til eksperten.

Vigtig information

I en meget tidlig alder skal du omhyggeligt overvåge barnets helbred under forskellige udendørs spil. Det anbefales også at undersøge kardiologen mindst en gang om året. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage elektrokardiogramlæsningen. På baggrund af patologi kan lyde i hjertet detekteres ikke altid. Til senere manifestationer af sygdommen indgår krænkelser i hjerterytmen, der manifesteres i form af ekstrasystol og takykardi. At bringe til dette er ikke det værd. Eksperter anbefaler at træffe rettidige foranstaltninger for at forhindre patologi og opretholde barnets helbred.

De mest almindelige manifestationer

Oftest afsløres følgende overtrædelser af den fysiologiske udvikling af muskulært hjertevæv:

 • Forkert udvikling af ventrikler.
 • Anastomose af arterierne.
 • Tykkelse af septum mellem ventriklerne.
 • Stenose og indsnævring af hjerteventiler.
 • Krænkelser i impulsernes ledningsevne.
 • Forskydning af den elektriske hjerteakse.

Alle disse manifestationer kan føre til krænkelse af hjerterytmen, et fald i antallet af pumpet blod, hjertesygdomme og respiratorisk (lunge) insufficiens, hævelse.

Patologier i barnet

Der er flere typer sygdomme. De manifesterer sig i forskellige aldre. De mest almindelige er:

 • Sekundær cardiopati. Denne form virker som følge af forkølelse. Sekundær form for cardiopati er diagnosticeret, hvis der er et inflammatorisk fokus i kroppen. Enhver patologi i de indre organer kan også provokere denne type sygdom. Denne form forekommer dog oftest på grund af manifestationer af sådanne sygdomme som:

- myokarditis

- lungerens betændelse

- Infektiv endokarditis

- misdannelser af hjertets ventiler og muskler

- bronchial astma

Diagnosen i dette tilfælde ledsages af, at barnet er under konstant lægeovervågning for det primære syndrom.

 • Medfødt cardiopati. Det manifesterer sig i form af defekter i den intrauterin modning af hjertemusklen.
 • Dysplastisk cardiopati. Det udvikler sig under påvirkning af revmatisme. Patologi er ikke relateret til barnets funktionelle karakteristika. Dysplastisk kardiopati bør forstås som en krænkelse af vævets integritet, efterfulgt af udskiftning af de berørte fibre med forbindende uelastiske strukturer. Beskadigede tomter er ikke i stand til tilstrækkeligt at klare deres funktionelle opgaver. Dette er årsagen til hjertesvigt.

Funktionel cardiopati hos et barn

Det er muligt at tale om denne form for patologi længe nok. Funktionel kardiopati er kernen i en uforberedt organisme, der intensiverer uventet nervøse eller fysiske belastninger. Denne form for sygdommen stammer ofte fra den forkerte undervisning i den fysiske kulturlektion. Læreren bør tage ikke kun hensyn til ældres karakteristika for eleverne, men også det overordnede niveau af deres fysiske forberedelse til en bestemt belastning. Funktionel cardiopati udvikler sig hos de skolebørn, der på forældrenes vegne er tvunget til at deltage i sportsskoler og -afsnit. Samtidig er deres krop ofte ikke klar til sådanne belastninger. For at undgå komplikationer, før du registrerer et barn i afsnittet, skal du undersøge med en kardiolog. En måned efter idrættesæsonen anbefales det at besøge specialisten igen. I mangel af overtrædelser kan den næste inspektion udføres om seks måneder.

Klinisk billede

Manifestationer af patologi afhænger af, hvor den destruktive proces er placeret. Med læsioner i venstre atrium og ventrikel er symptomerne som følger:

 • Hurtig træthed.
 • Svaghed.
 • Hyppig puls.
 • Sårhed i hjertet af hjertet.
 • Cyanose i den nasolabiale trekant.
 • Manglende evne til at udøve i lang tid.
 • Bleg hud.

Nederlaget for de rigtige divisioner fremkalder symptomer på lungesufficiens:

 • Tyngde i hjertet af hjertet.
 • Hyppig årsagsløs hoste.
 • Øget svedtendens.
 • Hævelser.
 • Åndenød.

Blandt andre primære syndrom ledsages et generelt billede af krænkelsen af hjertemuskulaturens integritet. Mere præcise konklusioner kan kun foretages efter en grundig undersøgelse af barnet. Samtidig giver eksperter en temmelig gunstig prognose. På et moderne niveau af medicinudvikling, selv i svære tilfælde, bliver kardiopati helbredt uden mulighed for manifestationer af fjerne komplikationer.

Funktioner af terapi

Behandlingen vil blive valgt i overensstemmelse med sygdommens form. For eksempel med funktionel cardiopati anvendes interferensmetoden. På samme tid anvendes det passende apparat. De behandles patienter i alderen 10-14 år. I forbindelse med det faktum, at for nylig folks følsomhed over for lægemidler er steget betydeligt, udvikler specialister og introducerer nye ikke-medicinske metoder. Ikke desto mindre foreskriver lægen for eksempel primært farmaceutiske præparater med climacteric cardiopathy. Essensen af terapi i dette tilfælde er reduceret til brugen af midler baseret på valerian. I nærvær af negative tænder anbefaler lægerne "Anaprilin" og "Verapamil". Disse medikamenter bør dog ikke tages med for meget bradykardi. I særligt alvorlige tilfælde kan en specialist ordinere hormonbehandling. Den vigtigste indikator for effektiviteten af det terapeutiske kursus i denne sag er en signifikant reduktion i smerte, som ikke afhænger af EKG. Patienterne anbefales også ACE-hæmmere ("Benazepril", "Quinapril" osv.). Dosering for hver sag er etableret individuelt i overensstemmelse med kroppens egenskaber og tolerance. Dette eller det lægemiddel har bivirkninger (trykstigning og andre). I denne henseende bør der ved valg af medicin tages hensyn til mulige komplikationer. Folkets metoder til behandling af cardiopati er ret almindelige. Men inden du bruger en recept, bør du konsultere en læge. Særlig betydning i behandlingen af patologi, især hos børn, har ordentlig fysisk uddannelse og regelmæssig udendørs aktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.