Kunst og underholdningFjernsyn

Andrey Gaydulyan: film og personlige liv

Skuespiller Andrey Gaydulyan kendt af millioner af seere som performer i rollen som Sasha vurdering sitcoms "Univer" og "SashaTanya". Hvem er denne smukke og talentfulde fyr er på toppen af popularitet. Om hans liv og karriere vil blive drøftet i denne artikel.

barndom

Andrey Gaydulyan blev født i 1984, den 12. april i hovedstaden Moldova - Chisinau byen. Far var i militæret, og drengen forsøgte at vokse fra en søn af veteranen officer. Men Andrew ikke ønsker at fortsætte familiens dynasti, og følge i fodsporene på sin far. Bad boy var i skole, laver kun det, han kunne lide: deltage drama skole, deltog hun i skole KVN. Ambient beundrede evner Andrew sagde, at han direkte vej til skuespillerne. Andrei Gaydulyan troede på sin unikke og efter skole skulle til Moskva for at lære fra kunstneren. Forældrene var ikke begejstret med afgørelsen, men ikke afskrække. De mente, at den fyr hurtigt fornemmer i en ukendt by og, i sidste ende, vil vende hjem. Mor og far Andrew åbnede en lille virksomhed for at skræddersy og håbede, at deres søn vil fortsætte i familievirksomheden.

uddannelse

Andrey Gaydulyan var sikker på, at han i Moskva blev mødt med åbne arme. Først gav han dokumenterne til "Pike" og fik porten tur. Optagelse til "RATA" også endte i fiasko for fremtiden for kunstneren. Det var en alvorlig prøve for selvværd Andrew. Heldigvis blev han indlagt på Institut for Samtidskunst. Man ihærdigt på at lære det grundlæggende i at handle håndværk og studerede med glæde. Forældre hjalp ham på alle måder: lejet en lejlighed, betalte for sine studier, sendt penge til at leve på. Andrey Gaydulyan, hvis biografi er dækket i denne artikel, siger, at alt liv vil takke mor og far om hjælp og tager hatten til dem, der formåede at erobre hovedstaden alene. Men et helt liv til at sidde på halsen af forældrene ikke vil den næste aktør.

karriere Dannelse

Efter endt uddannelse, Andrew sluttede teatret "Glas". Hans fungerende sats var kun 6.000 rubler. Den fyr tjent montirovschikom scene, båret posten, deltog alle de auditions for at få nogen rolle. Han var nødt til at blive vist i reklamer. Han var involveret i projektet "Kulagin og partnere", "Detektiver", "Mercy", "Law & Order 2: Institut for operationelle undersøgelser" i tåler, walk-through roller. Hvis tidligere skuespilleren drømt om at arbejde i en feature-længde projekt af høj kvalitet, men nu ville han tage del i optagelserne af den langvarige serie at tjene til føden. Hans håb gik i opfyldelse. Gaydulyan Andrey Sergeevich modtaget en invitation til at spille rollen som en studerende Sasha i sitcom "Univer". Den første store rolle skuespilleren har ydet finansiel stabilitet og popularitet blandt seerne.

"Univer" projekt

Optagelserne i rækkefølgen show mindede Andrew af hans tidligere elev livet. Lad skuespilleren har aldrig boet i en sovesal, men han lejede en lejlighed med tre andre studerende. Og den situation, at skuespilleren skulle spille i serien, mindede ham om øjeblikke fra hans seneste virkelige liv. Han og hans venner også spiste mad fra hinanden, fandt sted i toilettet, lidt andre strabadser, men aldrig fortvivlelse levede morsom og munter.

I sin karakter, højre og grundlæggende for Sasha, kunstneren ser ikke kun en positiv helt, men en mand i hvem der er en intern nerve komplekser. Andrei gerne mod, oprigtighed, hans kompromisløse karakter. Til tider en studerende Sasha går for vidt, men i hans alder er det normalt, siger skuespilleren.

Andrey Gaydulyan, fotos, der blinkede på siderne af kendte publikationer, var i stand til at blive venner med en række partnere. Han havde meget varme relationer med Alekseem Klimushkinym, der spillede i "Uni" Sasha far. Skuespillere og slukke for apparatet kaldes hinanden "søn" og "Far".

Kunstner siger, at takket være det arbejde, rating sitcom lært professionelt nok søvn. Dag for at skyde skuespilleren varede 12 timer. Ind imellem tager, Andrew havde tid til at lære rollen, så slappe af i omklædningsrummet han også mislykkedes. Som en joke, skuespilleren siger, at han er klar til at forsvare eksamensbeviset af søvnmangel af den højeste kategori.

Film roller

I flere år i tv-serien skuespiller vundet bred popularitet. Han blev en hyppig gæst på tv shows, blev han inviteret til at skyde i andre projekter. I 2011 Andrey Gaydulyan spillet roller i "fuld kontakt" og "Manticore". Begge malerier var på kontoret på omkring samme tid og en stor svigtet. I 2013 moldoviske skuespiller medvirkede i komedien "venners venner" sammen med Garikom Harlamovym, Yuri Stoyanov, Timur Batrutdinovym og andre kendte kunstnere.

Den "SashaTanya"

Et nyt gennembrud i karrieren for Andrew kom med udgivelsen på skærmene af tv-serien "SashaTanya". Dette projekt var en fortsættelse af den elskede "Uni". It helte Valentina Rubtsova og Andreya Gaydulyana begynde at leve et normalt ægteskab, som bringer dem en masse overraskelser og sjove misforståelser. Sasha er blevet en under tøflen, kastede han astronomi og tog et job på en ordinær degnen. Masha har udviklet sig til en almindelig husmor og opdrage et barn. Heroes er stadig lidt "ikke passende", men det gør dem billeder af rørende og morsom. Serien har opnået høje ratings blandt seerne. Andrey Gaydulyan, hvis biografi falder sammen med nogle øjeblikke af liv Sasha, mener, at temaet for denne familie værdier tæt og forståelig for alle mennesker. Derfor er projektet blevet så populært.

Fødsel søn

Sidste år ved Institut for Samtidskunst Andrey Gaydulyan begyndte at date en klassekammerat, en pige ved navn Rima. Sammen med sin skuespiller gik på arbejde i teatret "Glas". Parret var meget kompliceret forhold, de altid skændes og et halvt år tilbage. Men kort Andrew lært, at Rima bærer hans ufødte barn. Spørgsmålet om abort er ikke engang står. Skuespiller næppe at løbe rundt, men besluttede at fuldt ud at opfylde barnet. Efter nogle tests landede skuespiller en rolle i "Uni", og dens finansielle stilling er stabiliseret. Imidlertid kunne hverken penge eller fødslen af sin søn Fjodor ikke redde familien af skuespilleren. Andrey Gaydulyan og hans kone skilles, og nu barnet bor adskilt fra min far. Kunstner finder denne tilstand af ting galt, men kan ikke gøre noget. Han ofte besøger sin søn, forsøger han at tage del i hans opvækst.

Personlige liv

Efter at bryde op med skuespilleren Rima har længe været en. Han blev en regelmæssig besøgende til natklubber, førte en homoseksuel bachelor liv. Som anerkendt af Andrew, hans liv, alt gik godt, og de penge, popularitet, relevans, men der manglede noget. Der var ved siden af en elsket, en elsket. I 2010, på ven fødselsdag og kollega Vitaliya Gogunskogo skuespiller bemærket en smuk pige i baren. Hun vendte et smukt navn - Diana. Hun voksede op i Tashkent, kom til Moskva for at få en uddannelse, men da ingen steder og ikke stammer. Hun mestrer erhvervet manicurist og begyndte at føre en glædelig liv i hovedstaden. Efter en uge med dialog med Diana Andrew fandt, at hans lejlighed hersker usædvanlige komfort og orden. Oriental Beauty vandt kunstneren hans eller hendes økonomiske og hengivenhed. Siden da har de elskende ikke forlade. Diana går til alle opførelser af skuespilleren og rider med ham på turné. Hvor gammel Andrew Gaydulyanu? I 2014 var han tredive. Hans karriere kunstneren er lige begyndt, og foran ham venter på en masse interessante roller i teater og biograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.