ForretningSpørg eksperten

Et par strategier, der vil hjælpe iværksættere til at holde ved sine fulde fem

Det er ingen hemmelighed, at forretningsaktivitet - det er utrolig udmattende ting, som du vil have din egen tilgang. Ellers vil du ødelægge stress - selv regelmæssige medarbejdere ofte understrege trykket er ganske høj, men hvad gør man chef, som afhænger succesen af hele virksomheden? Her skal du nogen teknik til at bekæmpe stress - såsom meditation. Dog kan enhver iværksætter have sin egen teknik - for nogle er det en klar handlingsplan, nogle foretrækker tilstedeværelsen af lounges og så videre. Tjek de mest populære metoder og vælge den, der er mest hensigtsmæssigt for dig.

meditation

Som tidligere nævnt, meditation - det er den mest populære form for håndtering af stress blandt iværksættere. Din hjerne er altid i en tilstand af aktiv arbejde, du konstant behandle eventuelle problemer, problemer, kontrol processer, og så videre. Men når du mediterer, så helt at slukke din hjerne fra produktionen netværk, skal du slippe alle tanker og frigør sindet. Så hvad står mindst femten minutter om dagen med meditation til at håndtere stress og dens negative indvirkning.

inspiration

Meget ofte, når man for eksempel læser eller citat kommer til dig en utrolig inspiration - så hvorfor ikke bruge det? Hold dig selv dine foretrukne citater, der løfter dit humør, øge produktiviteten og inspirere dig. Naturligvis betyder det ikke nødvendigvis at være et tilbud - det kan være en hvilken som helst genstand for din inspiration, som vil være i stand til at opkræve dig med energi og positiv.

fysisk aktivitet

Stress, bekymringer, problemer - alt dette har tendens til at ophobe, og hvis den ikke har nogen måde at komme ud af det negative, resultatet er, du kan blæse der vil ikke behage dig eller de mennesker omkring dig. Derfor er du nødt til at være i stand til at "afreagere", men ikke at gøre dette i offentligheden, men for eksempel i gymnastiksalen. Heavy motion hjælper til perfekt håndtere stress, slippe af akkumulerede negativitet og starte med en ren tavle.

yoga

Selvfølgelig kan ikke enhver iværksætter hæve overliggeren og gøre tunge motion. Men det betyder ikke, at du ikke vil være i stand til at slippe af med stress. Efter alt, er der ikke så avancerede måder - såsom yoga. Du kan gøre den sædvanlige strække, eller beskæftiget på et fuldt program, men under alle omstændigheder vil du være i stand til at slippe af med stress meget effektivt.

overtrædelse af reglerne

For de fleste iværksættere deres aktiviteter - en barsk rutine, som ikke tillader at tage et skridt til højre eller til venstre. Det er ofte årsag til ophobning af stress, således at en sjælden overtrædelse af reglerne kan gå i din favør.

Fokus på hvad der er vigtigt

Din virksomhed er meget vigtigt for dig, men du bør også fokusere på, hvad der er mere vigtigt - familie, kære. Det vil minde dig om, hvad du forsøger, at gøre hårdt arbejde.

hold

Hvis du ønsker at slippe af med stress, bør du prøve at holdsport. Dette er ikke kun giver dig mulighed for at lindre stress gennem fysisk aktivitet, men også for at opleve de levende følelser fra de succeser og fiaskoer i dit team vedligeholde dine partnere og sammen nå ethvert mål.

træner

Du kan ikke kun deltage i holdsport som en spiller - du kan også blive en træner, hvis du er kvalificeret. Det er perfekt fjerner stress og flugt fra hverdagens problemer.

kontrol

Hvis du styrer dig selv, vil du være i stand til at udvikle sig jævnt og ikke falder forsinket. Men dette er blot en ekstra belastning og stress, så den bedste måde - er at finde en person, med hvem du ville forstå hinanden og kunne ikke styre sig selv og partner.

hjælpe

Nogle gange kan iværksætteri være utroligt anstrengende, så du bør tage en pause. Du kan stoppe med at bruge deres viden til udvikling af virksomheden - og for at forsøge at videregive denne viden til en anden.

kalender

En anden god måde - tjek kalenderen. I slutningen af ugen, omhyggeligt gennemgå, hvad der skete i løbet af denne tid, og analysere effektiviteten af dine handlinger, såvel som muligt måder at fastsætte.

koncentration

forretningsmand arbejde kræver utrolig koncentration, og det er derfor, du har brug for at skifte til andre erhverv. Og det vil være meget godt, hvis de vil kræve fra dig ikke er en mindre koncentration, du er garanteret at have distraheret fra at tænke på arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.