HjemlighedKonstruktion

"Isostudio" (membran): typer, egenskaber, anvendelsen

Hvad er en isolerende membran, mand, langt fra bygningen, næppe gætte, men dem, der arbejder inden for dette område er godt klar over, at uden brug af dette materiale er at levere høj kvalitet vandtæt beskyttelse faciliteter af enhver art på mange områder næsten umuligt. Men dette er kun tilfældet, når materialet opfylder alle de tekniske krav, der stilles på ham. "Art Studio" - en membran, der er kendt i byggeriet verden som en pålidelig beskyttelse. Hvad er det her, og hvorfor er det nødvendigt?

materielle Egenskaber

Kun få af de enkelte bygherrer bruges når en vandtæt film, overvejer det et affaldsmateriale som klimaskærmen uigennemtrængelig for vand. Desværre er det en meget almindelig misforståelse: fugten under indflydelse af kapillær sugning, tyngdekraft og vindtryk kan trænge igennem den mindste hul, næsten usynlige for det blotte øje.

Forhindre indtrængning af fugt ind i ethvert design hjælp fugtisolering "atelier." Membranen er fremstillet til brug i forskellige områder, så det har en forskellig tykkelse. For eksempel for at beskytte blomsterbede eller baser af midlertidige konstruktioner egnet materiale med en tykkelse på 0,4.

Fordele og funktioner

Hvad vil brugen af dette materiale? Afløb membran for at forøge levetiden for bygninger, reducere omkostninger og tid arrangement af imprægnering. Stak materiale kan være i al slags vejr uden særlig uddannelse. Desuden kan filmen placeres både vandret og lodret - i enhver position, for ru eller ujævne overflader.

Fordelene kunne anses følgende egenskaber:

 1. Enkel nem installation. For at anvende mekanismer, specialværktøj, har færdigheder til dette ikke er nødvendigt.
 2. Kemisk og biologisk stabilitet.
 3. Resistens over for root penetration.
 4. Garanti på 20 år, men fungerer som en dræning membran meget mere - næsten lige så meget som designet vil stå.

producent

"Art studio" - membraner tilgængelige fra "Emne". Virksomheden er kendt som producent af høj kvalitet vandtætningsmidler. For 11 år virksomhedens ansatte ikke kun har akkumuleret uvurderlig erfaring, men også at indføre produktionen af nye teknologier, udvidet produktsortimentet for at forbedre egenskaberne af de krævede i ansøgningen i løbet af de forskellige typer af arbejde materialer.

Hertil kommer, ved hjælp af den mest moderne italiensk udstyr på arbejdspladsen. Det er gennem dette selskab producerer stof bredde på 4,8 m. Dette er den største til dato tal. Typen, hvor det producerede imprægnering materiale, - roll. Det er nødvendigt for nem opbevaring, transport og efterfølgende installation.

produktsortiment

 1. "Art Studio." membran profileret type. ensartet anbragt fremspring over hele området af materialet. De har form som en keglestub. Højden af hvert element - 7,5 mm. Designet til installation i både indendørs og udendørs strukturer. Rullebredde - 2 m, vægten - 500 g / m.
 2. "Drawing Studio PRO". Profileret høj densitet polyethylenmateriale. Udstedt 3 m bred, vægt - 0,6 kg / m. Filmen har et teknologisk godtgørelse for fuldstændig tætning leddene. For at rette dem, du har brug for at anvende en selvklæbende tape "Elot".
 3. "Isostudio MS". polyethylen med høj densitet anvendt til fremstilling af formede membran. Særlige kendetegn for denne type film: vægt - 400 g / m, bredde - 2,0 (1,5) m.
 4. "GEO atelier." Denne film, på en af sine overflader geotekstilevy lag er blevet påført under fremstillingen. Geotekstiler - ikke-vævet polypropylen, er ikke modtagelig for aflejringer. På grund af tilstedeværelsen mellem geotekstilet og membran tagrender, dræning sker med overskydende jordfugtighed, og er nøglen til at indrettet drænsystemet vil fungere fuldt ud og giver fremragende hydraulisk beskyttelse.

applikationer

Materialet er beregnet til følgende opgaver:

 1. beskyttelse imprægnering. Efter montering af indsatte overflade ikke absorberer fugtighed, hvilket giver isolation vægge placeret under jordoverfladen, og tørre kældre.
 2. dræning forbedring. Membranen fungerer som et filter til at akkumulere regnvand i jorden, således fastspænder fine partikler af jord.
 3. Landskabspleje. Materialet anvendes til at stabilisere jorden i fremstillingen af stier og grunde nær huset. Dette forhindrer svigt i asfalt, fliser, vandlidende jord på overfladen af græsset vokser ikke.
 4. Udskiftning af beton forberedelse. Brugen af membraner er fordelagtigt ud fra et økonomisk synspunkt for de designs, hvor fundamentet ikke er påkrævet - tid hozpostroek.
 5. Reparation af kældre. For at fjerne kilder til fugt dannet på grund af dårlig ekstern imprægnering.
 6. Konstruktion af de udbyttede tagene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.