Mad og drikkevarerOpskrifter

Saltlage til surkål: opskrift med et foto

Sauerkraut - en permanent deltager i vinter menu i næsten hver familie. Det er bemærkelsesværdigt, at denne grøntsag føres gennem gæring er meget mere nyttigt end frisk. Traditionelt Kwasi kål i egen saft. Det vil sige, bortset fra hende og salte til processen, i almindelighed, behøver ikke noget - andet (gulerødder, tranebær, æbler etc.) er flavored. Men denne metode er ganske omstændelig og langvarig. Desuden krævede den kælder, som i byen gør lejlighederne ikke finde den. Så mange husmødre foretrækker at bruge saltlage til sauerkraut. Opskriften kan være meget enkel, og kan omfatte krydrede ingredienser, der giver det endelige produkt en ny smag noter. I de fleste tilfælde, kål kommer til parathed hurtigere. En saltvand til sauerkraut kan drikkes til medicinske formål (hvis naturligvis ikke indeholder eddike). Og vigtigst: salt grøntsag kan være små, "urbane" numre.

Den enkleste løsning

Når du først forberede saltlage til sauerkraut, vil den klassiske opskrift passer mere end andre. For ham pr liter kogende vand salt og sukker - to skeer. Kål Shinko til traditionel saltning, blandet med revet gulerod (forhold - ved skøn kokke) og møder mere tæt i en krukke eller spand. Tanke skal være ren og tør, således at det resterende vand er ikke ødelagt for saltlage sauerkraut. Opskriften til vinteren anbefales også at sterilisere retter, men hvis du er Kwasi til overhængende brug, kan dette ikke gøre. Når saltopløsningen afkøles, hældes den i bankerne, således at ikke nåede to fingre op til toppen. Hals strammet med gaze og efterlade i en varm kål i tre dage. I denne periode skal det gentagne gange gennembrudt til bundlaget, således at massen ikke er stivnet luft og fermenteringen var ensartet. Da den nåede den ønskede grad af modning, er bankerne lukket med plastlåg og renset i sejhed.

Hurtig kål

Det sker, at der ikke er tid til at vente. Eller ville bare saltholdigheder nu. I så fald, opfandt saltvand til bejdsning hurtig madlavning kål, gør det muligt at sylte det i tre timer. Indledende forberedelse af standardprodukter: kål sønderdele, gulerødder gnides, blandede grøntsager og lidt tilføje nogle salt. Derefter, i "salat" tilsættes hvidløg sagging, basen placeret i en skål og komprimeret. Forberedelse saltvand til sauerkraut: kogt to glas rent vand hældes i det halv kop vegetabilsk olie og en kvart kop eddike, plus tilsæt sukker (0,5 kopper) og en ske med en slide groft salt. Kogning udføres i yderligere fem minutter, og derefter hældes i en varm marinade kål, som straks bringe varerne. Tre timer senere, kan vi allerede bære bordet. Eller skifte til en kompakt beholder og skjule i køleskabet.

bryg kål

En anden interessant lage til surkål. Opskrift nysgerrig og dem, der ikke makulere hoved, som sædvanlig, og skæres i 4-8 skiver, på trods af hvor stor kål hoved. Det kogende vand hældes med en sats på salt tre skeer per liter vand, tilsat med anis spidskommen (i teske), og sammensætningen hældes kogende kål. At ikke dukket op - pressede lettere belastninger. Heavy pres kan gøre en grøntsag og en mild pres. Når saltlage er afkølet, er tanken sætte en skorpe af sort rugbrød. Wander kål er 3-4 dage i varmen. Så hun pakket på banker, suppleret med friske tranebær eller tranebær, tæt lukkede låg og skjult for opbevaring.

Honning kål

Hvad var ikke at berige saltlage sauerkraut! Opskrift med honning i den simpleste udgave indebærer en primitiv erstatning for sukker i marinaden bi fri. Men langt mere interessant og lækrere at følge andre anbefalinger. Saltvand selv er fremstillet ud fra vand, salt (skeer pr liter) og sukker (to skeer i samme beløb). Når opløst pour branden slukkes, og marinaden afkøles. Kål med gulerod makulere og blandes. Solitsya vegetabilsk vil i en gryde eller lille spand og et stykke plade bør ikke være aluminium. Dens bund og sider er smurt med naturlig honning, generøst, men uden dikkedarer. Beholderen består kål og rosiner krydret med nelliker. Den afkølede saltvand hældes så at kål under det forsvandt fuldstændigt. Læg varen, og et stykke plade er tilbage i varmen i 2-3 dage. Med jævne mellemrum er det nødvendigt at forsøge kvass vegetabilske forskellige tidspunkter, afhængig af temperaturen i rummet. Når det kommer til den ønskede tilstand, fjernes det i kulden.

Korean

Koreanske opskrifter appellere til mange hjem kokke. Først og fremmest, dette gælder for en række forskellige pickles. Der er koreanerne og deres saltlage til sauerkraut. Opskrift med eddike kaldes ofte marinader, men dette bør ikke være en hindring for at prøve det. Ud over gulerødder, kål blandet med hvidløg og selv (som det samme uden ham!) Til 600 ml vand taget en halv skefuld sukker, en - salt og otte - ni procent af æble cider eddike. Du kan erstatte spisestuen, men smagen vil være en smule forvirrende. Efter fjernelse fra pladerne i marinaden tilsættes som ønsket koreansk krydderier. Podostyvshim saltvand vegetabilsk hældes på det placeret åg, og kål efterlades i varmt natten over.

georgisk

Kål smukke skarlagen kærlighed alle, selv de, der ikke er alt for glad for det i syltede formular. Der er masser af muligheder for Georgian opskrift. Vi tilbyder en af dem, der er anerkendt som den bedste af hans "mestre". De vigtigste ting i det - ikke kun for den saltlage sauerkraut opskrift med roer krævende med hensyn til de andre komponenter. For det første er kolber udvalgte små. Hvad de er større, jo større er risikoen for, at en skive vil falde fra hinanden, og det skal være intakt. For det andet, roer taget præcis halvdelen af vægten af kål. For det tredje, fra den grønne plade er kun gyldig selleri - to store stråle mod tre pounds af kål. For det fjerde, hvidløg kræves (minimum to hoveder) og chilipebre, tre bælg. Og endelig saltvand hældes helt afkølet, så det er nødvendigt at forberede sig på forhånd. I to liter kogende vand opløser tre spiseskefulde salt til toppen, du kan hav. Kål skæres ikke meget store segmenter, sukkerroer - tynde skiver, peber - ringe, hvidløgsfed - i halve på langs. Alle spredte lag: kål - roer - krydderier med en kvist af selleri. Den første og den sidste til at være rødbeder. Kapacitet er dækket og efterladt til at hvile i mindst tre dage. Når saltlage vil få mættede farver, kan du begynde at prøve. Af den måde, på en sådan lage velsmagende alt, herunder saltlage, roer og hvidløg.

fransk

Hvis du følger de råd af kulinariske konger, behøver du ikke at lage surkål. Opskrift på noget der ligner en konventionel russisk, men indeholder nok heap eksotiske komponenter til pickles. Kål makulere, bankede med salt og sat i en beholder, pereslaivayas tilføjelser: Antallet af kål - peber, ærter, druer, skiver af æble og kvæde, igen kål, æbler, svesker og peber igen. Sekvensen observeres indtil slutprodukterne. Top lukket hele kålblade, hvor belastningen er placeret. Hvis saften er lille, og det ikke handler, er det toppet varmt saltvand. Wander vil være tre uger, så det vil tage tålmodighed. Men smagen - fantastisk!

Saltlage til sauerkraut: opskriften på det indiske

Elskere af krydret skal prøve det. Tre liter saltlage tage fire spiseskefulde Himalaya pink salt (du kan tage havet), den samme mængde af brunt sukker, tre lavrushki, tre små pod chili, en ske af gurkemeje, sort peber og garam masala, (hvis du kan finde). Alle de tørre komponenter til at hælde i vegetabilsk blanding, og derefter hældt i kogt men afkølet vand. Fermentation vil holde 3-5 dage, afhængigt af mængden af service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.