SundhedPræparater

Almagel A

Crazy rytme af vores liv med nerve overbelastning og følelser er ikke altid giver dig mulighed for at spise i tide. Som følge heraf tager en person en række forskellige sygdomme i maven eller tarmene - gastritis, gastroduodenitis, mavesår og andre ubehagelige sygdomme forbundet med fordøjelsessystemet. Hvad gør man i sådanne tilfælde?

For rigtig mange mennesker i kampen mod sådanne problemer først blev assistent syreneutraliserende medicin "Almagel A", som er i stand til hurtigt at neutralisere saltsyre i vores mave.

Talrige referencer bekræfter den øgede effektivitet og, vigtigst af alt, sikkerhed betyder at hjælpe med at fjerne ubehag i fordøjelseskanalen med øget sekretion.

"Almagel A" - er omsluttende, absorberende og syreneutraliserende medicin, der beskytter maveslimhinden mod de skadelige virkninger af at reducere aktiviteten af mavesaft, og har en lokal anæstetisk virkning. Produktet forårsager ikke sekundær hypersekretion, den såkaldte "syre rebound". Effekt af det sker inden for et par minutter og varer cirka to timer.

Læger ordinere "Almagel A" ved ulcus sygdomme i maven, akut og kronisk gastritis, reflux esophagitis, enteritis, brok af esophageal åbning, duodenitis.

"Almagel" instruktion om anvendelse er i hver pakning, hjælper med lidelser i mave og tarme, som er forårsaget af overdreven alkoholmisbrug, kaffe, andre lægemidler, og rygning.

I dag det farmaceutiske marked byder på et stort beløb, der er designet til at påvirke mave-tarmkanalen, men fordelen ved dette stof over de andre er, at "Almagel A" ikke alene eliminerer årsagen til smerterne, halsbrand og oppustethed efter han vendte ikke tilbage.

Nogle gange er det taget for at reducere irritation af maven af lægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre og nesteroidy.

Alle ved, at gravide kvinder ofte plaget halsbrand, mens du tager nogen medicin vordende mødre ikke anbefales. Og endnu engang kommer til hjælp "Almagel". Og selv om der i dette tilfælde bør det ikke tage mere end tre dage, denne periode er tilstrækkelig til at tilstand forbedret.

Som for andre lægemidler "Almagell" har sine kontraindikationer: det anbefales ikke til folk, der har set den forøgede følsomhed over for de komponenter, den indeholder - algeldratu (aluminiumhydroxidgel), magnesiumhydroxid, benzocain. Læger ikke ordinere det så godt med nyresygdom, Alzheimers sygdom, såvel som gennem amning.

I "Almagel" kan se de følgende bivirkninger: tørst, forstoppelse, mavekramper, kvalme, smag forandring, nyresvigt, nephrocalcinose, allergier, hyporefleksi, trykreduktionsprocesser, etc. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, bør stoppe behandlingen og søge læge.

Tag stoffet "Almagel A" har brug for ikke mere end syv dage, er det på grund af tilstedeværelsen i sin sammensætning af benzocain. I løbet af behandlingen bør ikke drikke alkohol på grund af anæstesi proces kan blive svækket.

Denne medicin er næsten ingen sukker, så det kan sikkert modtage og diabetikere.

Hvis patienten tager en "Almagell" sammen med et andet stof, til lægemidlet mellem doserne nødvendige observere tidsinterval på en eller to timer.

De fleste af dem, der tog "Almagel A" eller dens variant - Almagel Neo, siger om effektiviteten af lægemidler, kalde dem "wand pinde."

Lægemidlet er tilgængeligt i form af en opslæmning med en frugtagtig smag. Til hjælp for forbrugerne at pakke vedhæftet og måleske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.