FormationVidenskab

Forbløffende og variabel densitet af vand

Det faktum, at vand er et stof til stede næsten overalt, såvel som sin dominerende rolle i dannelsen og vedligeholdelsen af de fleste af de livsformer, vi kender fra skole kursus. Hvad kan man sige om de fantastiske egenskaber af H2O?

Fysik siger, at en af de vigtigste elementer er massefylden af vand. Dette kriterium vi betragter mere detaljeret. Hvad er denne værdi? Densiteten af vand, samt ethvert andet stof eller materiale viser, hvor mange og, mere præcist, hvad der er indeholdt i massen af en vis mængde af stoffet.

Hvad er så fantastisk vand at dens massefylde er nødvendigt at tale for sig? For det første, er det berettiget med antallet af dens art. Vandet kan være frisk vand og salt, kraftig og ekstra kraftig, levende og døde. Desuden har hver dus såsom grundvand og mineralvand, regnvand eller smelte vand, struktureret og selv tør. Vandet, som vi alle huske, kan det være i fast, gasformig eller flydende tilstand, kaldet aggregering. Naturligvis er densiteten af vand med salt er forskellig fra densiteten af regn eller frosset.

Undersøge de materialeegenskaber (herunder densiteten af vand) under normale betingelser, som overtager atmosfæretryk værdi på 760 mm Hg. Art. og en omgivende temperatur på 0 0 C. Med disse parametre ændres, navnlig ændring afhængigt af egenskaber og stoffer. Alle undtagen vand. Densiteten af vand ved forskellige temperaturer under normale omstændigheder ikke ville være betydelige.

I modsætning til andre elementer, reducere en densitet ved opvarmning, vand i området fra 0 til 4 grader Celsius dens massefylde øges. Ved afkøling, mængden og densiteten af vandet igen opfører ukarakteristisk: dets volumen øges og formindskes densitet. Det er muligt at observere i en situation, hvor frossent vand pauser vandrør. Dyreliv usædvanligt træk H2O beskytter de lavere lag af vandet fra frysning og redder livet for deres indbyggere. Hvad angår stigningen i vandtemperaturen, efter grænsen på 4 0 C, dens densitet, samt under afkøling, begynder at falde. Havvand pauser, og disse ideer, der viser en maksimal tæthed i minusgrader.

Overraskende faktum, at helt rent vand uden tilstedeværelsen af luftbobler og mikroskopiske indeslutninger af snavs eller støv, kan afkøles til -70 °, uden dannelse af is eller for varme uden kogetemperatur på 150 grader Celsius. Sådanne anomalier er mulig under visse betingelser (forøget tryk, for eksempel), og deres reproduktion er kun mulig i laboratorieforhold.

I almindelighed er densiteten af vand påvirker tilstedeværelsen af urenheder, gasbobler og salte i sin sammensætning, det atmosfæriske tryk værdi, den omgivende temperatur og en række andre eksterne faktorer. Det er en enkel sag ophører med at overraske forskere med deres helt fantastiske fysiske egenskaber, evnen til at ændre strukturen og kemiske sammensætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.