Kunst og underholdningFilm

Yndlingsfigurer. "Smeshariki" - en samfundsmodel

I den enstemmige udtalelse fra eksperter, en omfattende børneprogram "Smeshariki" er den eneste i Rusland, som formåede at dække alle aspekter af hobbyer og interesser for den yngre generation. Serien er designet til børn i førskole og skolealderen som en del af den nationale kulturelle og uddannelsesprojekt i Rusland med den veltalende titlen "En verden uden vold." Den bedste bekræftelse af den angivne orientering er hans tegn. "Smeshariki" produceret af Ministeriet for Kultur og direkte deltagelse af "Master-film".

samfundsmodel

Smeshariki - en sammentømret fællesskab af sjove og søde runde karakterer, hver af dem har sin egen stærke personlighed, række personlige ansvar, pligter og fritidsinteresser, er en professionel i et bestemt område af viden. De kan sikkert kaldes familien og barnet af deres relationer præsenteres som en samfundsmodel, der omgiver ham i det virkelige liv.

verden Smeshariki

Smeshariki karakterer lever i en fiktiv verden, hvor alle de begivenheder, er baseret på virkelige situationer, som barnet kan stå over for i hverdagen og hverdagen. Opførslen af de tegn, der er baseret på en åben og imødekommende holdning til alt i hele verden. Hver episode er en forståelig barns historie-metafor malet charme og egenart, som er rigt udstyret med at deltage i sine karakterer. Smeshariki - kun positive tegn i serien er ingen negative tegn. En historie baseret på de situationer, der normalt dukke op i færd med at kommunikation og interaktion er ganske forskellige musikalske tegn.

"Balls", en stiliseret dyr

Udadtil alt, uden undtagelse, tegnene er som balloner, de har en kugleformet krop med øjne og mund (hoved og krop i en). For ham ganske morsomt vedhæfte lemmerne og andre kropsdele (næb, horn, hale, og så videre. D.), Afhængigt af, om, under hvilke dyr stiliserede tegn. Smeshariki er ikke kun udtalt, men også historien om livet. Heroes kan opdeles i to betingede grupper baseret på alder:

  • "Voksen" - Sovunya, Ping, Karych, Losyash, Kopatych;
  • "børn" - Barash, croche, Nyusha Hedgehog, Bibi og Pandey.

Efter anmodning fra de voksne eller behovet opstod "børn" involveret i voksne tilfælde, men generelt leg og have det sjovt. "Voksen" er konstant optaget "arbejde": Losyash udfører forskning, Ping opfinder og reparation mekanismer Kopatych absorberes i landbrugsarbejde på sitet. Resten af de "voksne" helte opsat på husholdningen eller fritidsinteresser. Den ældre generation er konstant at tage sig af de yngre tegn, forsøger at opdrage dem og hæve dem, til gengæld erkende autoritet de ældste, men nogle gange opfører sig helt uafhængigt af hinanden.

venstre 9 ud af 20

Smeshariki - tegn, som naturligvis ikke har nogen reelle prototyper. Skaberne blev indsamlet fra verden på en snor, omhyggeligt arbejde gennem deres personligheder og karaktertræk. Oprindeligt beregnet 20 tegn, som et resultat er der kun 9. Nyusha var første dreng-DJ, og pigen havde en ko Burenka. På Hedgehog karakter stærkt påvirket norshteynovsky "Pindsvin i Fog", så det er stille, ekstremt intelligent nørd.

Interessant for voksne og børn-venlige

Alle de historier, der tilfældigvis tegnene er interessant for voksne og børn til rådighed for at forstå - det er den vigtigste regel i serien "Smeshariki". Navnene på de tegn er også tilpasset til barnets opfattelse af publikum, de er nemme at huske. Interessant drama projekt, som mange eksperter beskriver som en førende (historier for vækst). Et barn ser en episode med en voksen, får deres forklaringer og kommentarer om skjulte betydning eller metaforer brugt af forfatterne. Så tegneserie visning er vidunderlig familie tidsfordriv, hvilket er ekstremt vigtigt for den kaotiske modernitet, som desværre forældre og børn tilbringer lidt tid sammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.