SundhedSygdomme og betingelser

Proteser fortænder - et minimum af ubehag og en perfekt smil ...

Siden udbruddet af tænder udsættes for miljømæssige påvirkninger. Skade, sygdom, ustabil temperatur. Senere - med alderen - en negativ indvirkning på deres helbred har dårlige vaner (rygning, overdreven kaffe, stærk te), stress, dårlig ernæring, hvilket ofte fører til deres tab, herunder tab af tænder i det frontale zone. Protese fortænder formål at genoprette det frontale område af tandsæt, nedsat som følge af skade eller sygdom.

I dette tilfælde er den vigtigste opgave - at genskabe ikke blot tygge funktion, anatomiske form, men også æstetik, returnerer patienten til åbent smile, tale frit. Hvis den forreste tandprotese æstetiske aspekt er af afgørende betydning, da Det er dette område har tiltrukket sig opmærksomhed fra andre i processen for kommunikation.

Proteser forreste tænder - en rigtig kunst!

I praksis til de anvendte teknikker bidrage til at genoprette den forreste række af tænder og effektivt. De mest populære blandt dem er: implantater, mikro finér, tandproteser, ved hjælp af metal-keramik og all-keramiske restaureringer. Når du vælger en metode til proteser er taget hensyn til den kliniske situation (de individuelle egenskaber af patienten), den ønsker.

I de fleste tilfælde, for at genoprette den frontale zone hjælp cermet protese. Sintrede kroner kan foretages baseret på kobolt-krom stål eller zirconiumoxid. Sidstnævnte har de kvaliteter, der er karakteristiske for alle-keramik. Zirconia har en ren hvid farve. Som et resultat, at pålægge masserne af gennemskinnelige keramiske krone ligner en naturlig tand. Indram lidt meget holdbare, og udformningen af præcision fit baseret på zirconiumoxid - bortset fra konkurrencen! Det er vigtigt, at materialet er biokompatibelt med kroppen. Derfor tilpasning er vellykket, og ekstremt hurtig. De væsentligste fordele ved forreste tandprotese under anvendelse metalkapsler er:

• Varighed - til 10 år - levetiden;
• en rimelig pris;
• god æstetisk kvalitet.

I moderne hospitaler cermet brug i dag bedste udenlandske producenter (USA, Israel, Tyskland, Japan).
Når den ikke-metal protese frontale zone - porcelæn - kroner formår at nå det højeste niveau af æstetik, og fremragende kvalitet stabilitet. Den eneste ulempe ved alle-keramiske restaureringer - deres høje omkostninger.

Det skal bemærkes, at proteser forreste område også kan foretages på et tandimplantat. I dette tilfælde gælder det galvanisering teknologi, der tillader pålideligt løse protese konstruktion til mellemstykket.
Proteser forreste tænder involverer fantastisk nøjagtighed. Fra en specialist kræves ikke kun sand professionalisme, men også betydelig erfaring med æstetisk tandpleje. Derfor vælger en klinik bør foretrækkes frem for den velkendte hospital, positivt bevist i markedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.