Nyheder og SamfundNatur

Butterfly bjørn: egenskaber, fordeling, fotos

Butterfly Bjørn fik sit navn fra udseendet af larver, som er dækket med tyk pels ligner en bjørn hår. Store klumper af pels er virkelig mere som et ungt dyr, snarere end insekter.

Funktioner familie

Alle bjørne har en relativt stor størrelse. De buttede krop. De forreste vinger er trekantet form, i de fleste arter er malet lyst. Bageste vinger er mindre, har ofte beskedne farve. Calm eller slappe af bjørn sommerfugl folder sine vinger hus, skjuler deres lysstyrke.

Et vigtigt træk fælles for hele familien - er giftige. Blodet af disse sommerfugle har en bitter smag - det er for dem, der ikke forstår signalet brogede vinger og alligevel besluttet at angribe. De fleste giftige skabninger ser tacky, som om at advare rovdyr af dens funktioner. Fordøje et bytte vanskeligt, kan det forårsage irritation i fordøjelsessystemet eller allergi.

Ikke værre beskyttet og ungdom. Caterpillar sommerfugl bærer nok, at blodet har en bitter giftig, så også sine hår udsender stærkt irriterende. Dens ikke bare tygge er ikke nødvendig, men selv at røre ved. Takket være denne funktion, og voksne sommerfugle og larver har næsten ingen naturlige fjender.

larve

Før årsskiftet til sommerfugle, larver nødt til at gøre en masse arbejde og den vigtige opgave - at spise for fremtiden. Derfor er de altædende og glubsk. Larver spiser buske og urteagtige planter, blade af træer. Det skader plantagerne.

Før forpupningen larven spinder en løs silke kokon. Væggen hun interweaves deres egne faldne hår. En dolly er fast inde i kokon.

Livsstil sommerfugl bjørn

Bjørn spredt over hele verden. Entomologer er omkring 11.000 arter af en familie af bjørne. I den europæiske del af Rusland bor på mindst 60 arter af sommerfugle.

De fleste bjørne er nataktive eller nat måde at leve på, men der er visse former vågen i løbet af dagen, selv om et mindretal.

Det er bemærkelsesværdigt, at bærer ingen udviklede munddele. Voksne modne eksemplarer - af voksne - ikke spiser maden.

scarlet tiger moth

I midten zone er meget almindeligt sommerfugl skarlagen tiger møl. Det er stort nok vingefang når 5,5 cm.

Disse sommerfugle lever i skyggefulde og fugtige steder i juni og juli. De lever de kløfter, flodbredder, skov lysninger og lysninger. De larver spiser bladene af buske og urteagtige planter: pil, brombær, vilde jordbær. Pupation forekommer i foråret.

haven tiger moth

Ikke mindre udbredt møl haven tiger møl. Repræsentative arter er meget smuk. En vingefang på op til 8 cm gør dem til en af de største i vores land.

Forskærme bære Kayas kaffe-brun, med hvide forsnævringer. På bagsiden er der store røde fløj sorte og blå ært.

Bjørn Kaya bor i sensommeren. Deres sorte behårede larver vises i efteråret, vinteren overførsel, og om sommeren bliver til sommerfugle. I et øjeblik af fare larver krølle op i ringen, forsvare alle sine vitale organer, lægge ud de giftige hår. Larver spinde kokoner under ulemper stablet træstammer.

Amerikansk hvid medveditsa

Smukke sne-hvid sommerfugl bjørn med lodne hoved er faktisk en formidabel trussel mod landbruget og skovbruget. Denne art hjemmehørende i Nordamerika i midten af sidste århundrede kom til Europa og spredes fra Ukraines område, syd og vest Rusland, trængte ind Turkmenistan og andre lande i Mellemøsten. Eksperter mener, at dette umuligt kunne ske på grund af naturlige årsager og sommerfugle blev transporteret til fastlandet med en last på tværs af Atlanten.

Hvid møl kaldes undertiden sommerfuglen, har en mellemlang størrelse, er omfanget af sine vinger ikke overstige 3,6 cm. Miljøfolk og karantæne embedsmænd tager skridt til at forhindre yderligere spredning af denne skadedyr.

leopard bjørn

Denne sommerfugl obtaet i det østlige USA. Omfanget af sine vinger op til 8 cm, der bærer det til de største familiemedlemmer.

Bjørn Hebe

Hebe almindelige type af møl findes i steppe zone. Denne bjørn - landlige sommerfugl, kan det ses om natten fra maj til juli.

Swipe vinger Hebe når 5,5 cm. De forreste vinger fra hendes lyse, med mørke forsnævringer. Bageste vinger rød, dekoreret med mørke pletter.

Dyster hule sommerfugl

Transkaspiske dyster bjørn - en meget usædvanlig sommerfugl. Name it skylder og unprepossessing udseende, og livsstil. Dette insekt tilbringer det meste af sit liv på væggene i huler og stalaktitter vokser på dem. Om natten, er denne sommerfugl valgt fra internatet og ofte flyver til turist parkering, tegnet af lyset af bål. Det er bemærkelsesværdigt, at de larver og pupper lever langt fra hulerne, men foretrækker overgroet med græs og bynke steppe.

Denne art er stadig lidt undersøgt. Og de andre medlemmer af familien af møl sommerfugle holder mange hemmeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.