SundhedDrømme

Hvordan at sætte barnet til at sove. Estivilya metode

Dit barn er konstant behager dig. At han er det vigtigste formål med livet. Men den unge mor er ofte tilfældet, at hun var meget træt af at tage sig af barnet. Især udmattende daglige køresyge på dagen, aftenen og nattesøvn. Når barnet er stadig ganske lille, satte ham i seng er nemt. Men når han vokser op og får vægt, er det vanskeligt at rokke kvinden fysisk. Og hun begynder at tænke over, hvordan man kan lære et barn at falde i søvn på egen hånd. I denne bestræbelse kan det hjælpe lægerne Estivilya metode. I denne artikel vil vi tale om det.

Spansk læge Estivil kom til den konklusion, at et barn under 5 år skal normaliseres nattesøvn, må han nødvendigvis lære at falde i søvn uden hjælp fra forældrene. Så i fremtiden vil det ikke have søvnløshed og andre problemer. Hvis op til 5 år gamle barn ikke kan placeres i sengen uden min mors hjælp, i voksenlivet en person vil lide af søvnproblemer. Da metoden Estivilya, kan et barn fra seks måneder nødt til at sove alene på sit værelse, i mørke og ikke vågne op hele natten. Behøver kun at lære ham dette. Og ikke prøve at kigge efter undskyldninger: tarm kolik, tænder, sygdom, bare nyde en baby vant til sund søvn.

Så den første ting du skal gøre, er at nægte at køresyge. Nu vil du ikke hjælpe barnet falde i søvn. Du er nødt til at være rolig, tillid til deres evner. I nærheden af Du skal være barn legetøj, sut og krybbe, hvor barnet sover. Gør hver dag af det samme, din baby gradvist vænne sig til aften ritual af sengetid. Estivilya metode indebærer lægning af børn i vinteren ved 20: 00-20: 30 og sommeren 20: 30-21: 00. Det var på dette tidspunkt, den nemmeste at få til at sove.

Estivilya metode, der hjælper barnet til at sove:

  1. Læg barnet i en krybbe. Opfør, som sædvanlig, selvfølgelig. Nestle ham med et tæppe. Sensing var noget galt, din baby vil sandsynligvis straks få op eller begynde at græde, da han så, at hans mor ønsker at forlade lokalet. Ingen grund til straks at forsøge at sætte det på igen. Sid ved siden af krybbe, fortælle dit barn blid stemme, at "mor ønsker at lære dig at sove, se, du fik nær bjørnen, er du ikke alene."
  2. Derefter sætte barnet tilbage og ønskede ham godnat og forlade lokalet. Vær forberedt på det faktum, at barnet vil gøre alt for at få dig tilbage. Han vil arrangere en raserianfald, græde højlydt, står ved krybbe, nervøs. Vi råder dig til at have tålmodighed og mod, fordi kampen lige er begyndt. I intet tilfælde ikke give op og ikke tage barnet i sine arme, vuggende. Han erfarer, at han kan få sit og Estivilya metode vil ikke fungere.
  3. Når du har forladt lokalet, hver 3-5 minutter, gå tilbage. Men for at berolige eller hjælp til at falde i søvn, men for at vise, at min mor der og vil ikke gå væk. Da han vendte tilbage, fortæl mig hvad du har brug for at sove, og godnat. Gradvist, kan tiden øges op til 5-10 minutter eller mere.
  4. Vær kræfter, der opretholder de mest problematiske tidlige dage. Det er værd at lide en gang, men så dit barn kan lære at falde i søvn på egen hånd! Generelt babyer græder for omkring en time eller to, og derefter gå til at sove.

Mange mennesker ikke genkende metoden Estivilya, anmeldelser om det efterlade dårlig, mener, at den måde at forkæle et barn 's psyke. Men andre mødre siger, at det hjælper med at slippe af køresyge. Barnet er psykisk sund. At vedtage Estivilya metode eller ej, enhver mor beslutter sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.