Hjem og familieGraviditet

Sådan gendannes et bryst efter en fodring.

Under graviditeten, under indflydelse af hormoner brystet bliver særlig afrundet og smidig, men når du stopper for at amme barnet, bliver det udmattet og flænge. Har du ændret din bryst amning under graviditet, er det umuligt at forudsige. Fordi, som i den periode af graviditeten, vil hvis form får dine bryster afhænger af, hvor stærk er din bindevæv. Efter barnet er vænnet fra, mange kvinder bemærke, at brystet er blevet, som det var flad. Det samme sker med brystet hos kvinder, amning under graviditet, kun meget hurtigere. Fra synspunkt medicin er normen, at brystet bliver forskellig efter afskaffelsen af fodringen. Mælkekirtler i størrelse bliver mindre, og huden er stadig strakt. Også fedtreserver, som "understøtter brystet" under graviditeten, er nu helt brugt.

Sådan gendannes et bryst efter en fodring, er det muligt?

Men det faktum, at brystet ændrer sig, betyder ikke, det er umuligt at gendanne den. Jo bedre hud og bindevæv leveres med blod, og de oftere "nødvendige" brystmuskler, vil smukkere være formen af brystet. Brystmuskler kan mærkes på håndtaget ind i en knytnæve. Nu føler du spændinger i hulrummet under armhulen. Bryst muskel ikke selv, den kun indeholder mælkekirtlerne, bindevæv og fedtvæv.

Sådan gendannes brystet efter fodring med koldt vand?

Med hjælp fra en kontrast brusebad kan have en stimulerende virkning på brystet. Det skal spilles om morgenen på en bryst hælde varmt vand og varmt i 10 sekunder, hvorved de skal masseres med cirkelbevægelser. Dette vil bidrage til at styrke blodkar og væv fibre. Det er bedst at bruge bruser hoved, som roterer vandstråle. Endnu mere pålidelig måde, men det kræver en stor indsats - anvendelse af isterninger på brystet.

Sådan gendannes brystet efter bryst ved hjælp af en creme?

bryst hud er meget følsom med den begrundelse, at det ikke har talgkirtler. Af denne grund er det bedst at smøre cremen hver dag. Den mirakuløse salve, med en indvirkning på bryst størrelse, vil du ikke finder andre steder, men ved hjælp af blid berøring kan gøre brystet fast. Du kan lave handlingen en stærk, dvs. samtidig at smøre huden med en speciel creme indeholdende stimulerende sporstoffer, samt kollagen og elastin. Disse stoffer fremmer cellefornyelsen og dannelsen af nye kollagenfibre.

Sådan gendannes brystet efter fodring ved hjælp af massage?

De fleste af midlerne til bryst pleje er effektiv i lang tids brug om morgenen og aftenen. Den mest effektive metode til anvendelse er at anvende massage ved hjælp af massage cirkelbevægelser opvarmet brystet palms fløde (fra deres baser, derefter på brystvorterne og siderne).

Nu ved du, hvordan man kan styrke brystet og hvordan at komme sig. Amning er naturligvis påvirker brystet, men med den rette tilgang til deres helbred kvinden kan nyde resultatet. Følg vores tips, og dine bryster vil være i orden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.