HjemlighedGør det selv

Vinter drivhus: med deres hænder gøre Polycarbonat

De fleste gartnere beskæftiget med dyrkning af grøntsager på åben mark. Men på grund af den høje luftfugtighed, dannet efter regn og tåge, opstår normalt kartoffelskimmel og andre forskellige sygdomme. At alle de aktiviteter, der ikke er bevist forgæves, bør bygge et drivhus. Som et materiale til polycarbonat ned det. Sammenlignet med plastfilm sådant materiale adskiller holdbarhed og pålidelighed. Og glasset er kendt for at have en høj sprødhed.

Inden vi går videre til konstruktionen, skal være opmærksom på, at vinteren drivhus, opført deres egne hænder, skal være godt ventileret. Hertil kommer, at sikre, at den forblev i luften i store mængder, er det bedst at lave en buet tag. vil du også nødt til at oprette en fond. Som materialer til dens konstruktion, kan du bruge beton, mursten, sten, etc. På tidspunktet for oprettelsen af fundamentet bør være at tage sig af produktionen af beskyttelse for fremtidige blomsterbede. Som en ramme til drivhus almindeligt anvendte metalprofiler, som har et stort antal fordele sammenlignet med træ. Hvis du har valgt til sin konstruktion et metallisk materiale, skal den behandles med et specielt værktøj, som forhindrer forekomsten af korrosion.

Så, hvordan man opbygger et drivhus lavet af polycarbonat? Når du har lavet fundamentet, der skal svejses på særlige stativer omkreds. Bortset fra dem, bør du straks installere blokkene til fremtidige døre. Desuden er de øverste stivere og døren enhed er nødvendigt at gøre den øvre tap. Det er lavet af en speciel vinkel og styrkes, således at mellem den og stolperne var en modreaktion. Dette mellemrum vil derefter blive indsat polycarbonat plader. På dette grundlag kan vi sige, at på denne måde vil du beskytte materialet mod vand og snavs. Hvis du har besluttet, hvad de skal gøre med deres hænder vinter drivhus vil have en buet tag, skal du bestille en særlig anordning lavet i form af buer. Disse bør fastgøres til stolperne og link særlige koblinger og højderyggen. Således vil du vedhæfte hele strukturen stivhed og stabilitet. Når designet er klar, skal det males. For at gøre dette, er du nødt til at lægge et bræt på toppen af det støbte gulv. Først da kan vi tale om full frame klar, som vil have en vinter drivhus.

Hans hænder lå polycarbonat er ikke så svært. Den vigtigste ting at vide nogle af højdepunkterne. For eksempel skal stabling ske langs den lange side af arket. Som fastgørelse systemer er almindeligt anvendte skruer. Hertil kommer, at de ikke bliver presset ind i materialet, skal du købe en speciel thermowashers.

Først og fremmest skal du lukke taget, og derefter enderne af arch enheder. Og den sidste ting polycarbonat skal dekorere væggene. Alle kantet forbindelse, der kræves til at lukke et særligt område af plast eller metal. På døren og vinduer vil også nødt til at installere de håndtag, låse, kroge og pakninger. Alt, hvad der er nødvendigt for en god tætning, som nødvendigvis må have en vinter drivhus. Med sine hænder, som du ser, for at gøre drivhuset er ikke så svært. Det vigtigste er at komme til alle ansvarlige. Dette gør det muligt at undgå de to ekstreme temperaturer. Det er også nødvendigt at forstå, at det er nødvendigt at fjerne fra det emballeringsfilmen før om materialet. Mod kanterne af polycarbonat vil blive monteret på en speciel lim mørtel Area, som vil beskytte det mod fugt og snavs. For at forbinde de to plader, er det nødvendigt at bruge specielle strimler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.