SundhedSyn

Hyperopic bygningsfejl. Laser synskorrektion

Ikke alle kan prale af, at han har et godt syn. Oftere end ikke der er nogen abnormitet. For eksempel kan det være hypermetropic astigmatisme, som er en afvigelse på langsynethed.

I nogle tilfælde kan det forekomme helt symptomfri, men det sker også, at patologi forårsager hovedpine og øget irritabilitet. Denne type af bygningsfejl er meget sjælden i begge øjne, kun en ofte påvirker. Lad os prøve at forstå årsagerne til sygdommen og dens behandling.

grunde

Hornhinden og øjets linse med normalt syn er sfærisk form. Brudt stråle af lys på nethinden er fikseret på ét sted. Men hvis øjet med bygningsfejl, strålen i dette tilfælde, vil danne to punkter i stedet for én. Som et resultat, dobbeltsyn bliver sløret og forvrænget.

Således hyperopic bygningsfejl sker af to grunde:

  • linse deformation;
  • ændre formen af hornhinden.

På nuværende tidspunkt er det ikke fuldt etableret på grund af, hvad der sker. Forskere peger på, at deformationen af linsen - er en medfødt anomali i udvikling og i hele livet det er dannet meget sjældent. Også formen af hornhinden kan variere på grund af ardannelse, fx efter skade eller kirurgi.

Meget ofte har en svag grad af langsynethed op til 0,5 dioptrier. Det anses ikke for en overtrædelse, intet ubehag, en person ikke føler godt, og det påvirker ikke kvaliteten af synet.

patologi typer

  • Enkel bygningsfejl - i dette tilfælde en meridian har en normal øje syne, og den anden sker langsynethed.
  • Bygningsfejl - i begge meridianer i øjet opstår langsynethed, det er, er knudepunkterne placeret bag nethinden.

Og hårdt hyperopic bygningsfejl, og den simple skyldes det faktum, at hornhinden har en ikke-sfærisk form. Meget mere sjældent det forårsager unormal krumning af linsen.

Desuden kan bygningsfejl være direkte eller omvendt type. Grundlaget for opdelingen i dette tilfælde er baseret på den refraktive magt i de vigtigste meridianer. Hvis det er stærkere i den lodrette meridian er lige type. Men hvis en stærkere brydning sker horisontalt, det hyperopic bygningsfejl omvendt type.

symptomer

Denne synshandicap kan manifestere sig på forskellige måder, og det afhænger af graden af dens sværhedsgrad.

Hvis hyperopic bygningsfejl er mild, symptomerne er næsten umærkelig. Manden ikke er opmærksomme på, at hans vision begynder at forringes. Oftest opdages en mild grad af patologi under rutinemæssige inspektioner.

Den gennemsnitlige grad af astigmatisme vises som følger: Der er sløret syn, som er ledsaget af dobbeltsyn, hovedpine eller svimmelhed. En person kan ikke koncentrere sig om arbejdet i forbindelse med trætte øjne. Det var på det tidspunkt, og folk er tvunget til at søge lægehjælp.

Svær astigmatisme er karakteriseret ved alvorlige symptomer. Oftest begynder meget at se dobbelt, og sløret syn bliver mere udtalt. Der er en smerte i øjnene, hovedpine, og nogle gange irritation, kvalme. I forbindelse med undersøgelsen, lægen konstaterer den kraftige forværring af visuel skarphed.

Hyperopic astigmatisme behandling

Denne patologi behandles på to måder:

  • konservativ;
  • operationelt.

Hvis mindre grad af langsynethed, og i mangel af samtidige sygdomme (astenopi, skelen) behandling kan ikke udføres, da i dette tilfælde kvaliteten af synet næppe forringes. Identificere disse sygdomme korrektion er obligatorisk. Det ligger i det faktum, at den person, der udpeges særlige briller med linser fals. Bær dem til at være permanent eller kun for udførelsen af enhver form for arbejde. kompensation omfatter også brug af kontaktlinser.

Men det må siges, at bygningsfejl ikke kan helbredes linser eller briller. De hjælper kun at revidere den for at fjerne det ubehag forbundet med synshandicap. Bygningsfejl behandles kirurgisk, og dybest set er det en laser vision korrektion.

Den udløsende behandlingsmetode

Moderne oftalmologi eliminerer astigmatisme med kirurgi.

  • Laser thermokeratoplasty. Denne type korrektion er, at i den perifere zone af hornhinden ved visse punkter i laseren anvendt spot forbrændinger. Dette bidrager til en reduktion af kollagenfibre, således at hornhinden ændrer form. I periferien, bliver det mere flad, og i midten - en konveks, hvilket resulterer i forbedret syn.
  • Termokeratokoagulyatsiya. Den udføres på samme måde som laser thermokeratoplasty kun forbrændinger mens påført med en høj temperatur nål.
  • Hyperopic laser in situ keratomileusis. I øjeblikket er denne metode til behandling betragtes som den mest sikre og yderst effektiv. Denne laser vision korrektion hjælper med at slippe af bygningsfejl, moderat og alvorlige former. Den udføres på følgende måde: i det øvre lag af hornhinden skæres og en lille stykke stof bevæges til side. Gennem denne snit får vi at de midterste lag af hornhinden ved sin periferi. Ved hjælp af laser inddampet en lille del af det midterste lag, og klappen tilbage til sin plads. Denne teknik korrigerer formen af hornhinden, ændre sin krumning, og synet er genoprettet hurtigt.

Hvis der er nogen grund til at afvise anvendelsen af disse metoder til behandling, udføres operationer såsom fjernelse af linsen, implantation af phakic intraokulære linser, keratoplasti.

Hyperopic bygningsfejl hos børn

Denne synsnedsættelse hos børn under et år, betragtes som normal (fysiologisk) fænomen. Men hos ældre børn, denne patologi manifesterer sig på samme måde som hos voksne. Klager over barnet i dette tilfælde er vage: en brændende fornemmelse i øjnene, træthed, hovedpine, modvilje mod at tegne, læse og skrive.

Ofte er sygdommen medfødt i naturen og er gået fra forældre til barn. Derfor, hvis familien har nogen, der lider af bygningsfejl, skal du sørge for at vise dit barn til øjenlæge hurtigst muligt. Når alt for tidlige behandling efter et stykke tid at barnet kan udvikle en knibe.

Korrektion af patologi hos børn

Hvis hyperopic bygningsfejl er mild, behøver det ikke en særlig korrektion. Oftest er barnet sat på en klinisk konto og afhente særlige øjet øvelser.

Hvis sygdommen er meget mere udtalt, lægen opfanger lille patient specielle briller eller linser. Point skal vælge kun en erfaren læge, bør deres linser har en forskellig grad af brydning, derfor er lavet individuelt.

Hyperopic bygningsfejl hos børn kan forebygges så tidligt som muligt at lære dem ordentligt fordele belastningen på øjet.

konklusion

Hyperopic bygningsfejl - en alvorlig øjensygdom, der kan helbredes kun hurtig måde. Til sygdommen har ikke udviklet specialist foreskriver brugen af specielle briller eller kontaktlinser, så det er vigtigt at se en læge i tide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.