FormationHistorie

Tallene i det gamle Egypten. Kultur og Kunst fra det gamle Egypten

Sammenlægningen af de nedre og øvre kongeriger til 3000 f.Kr.. e. Det består af gamle tilstand. Ifølge beregningen af præsten Manetho, der var tredive dynastier. Staterne til at udvikle sig i alle retninger. Især aktivt perfektioneret kunsten i det gamle Egypten. En kort beskrivelse af de vigtigste funktioner.

oversigt

Som et udtryk for deres ideer Kunst fra det gamle Egypten? Kort sagt, dens formål var at opfylde behovene, der eksisterede på tidspunktet for religion. Først og fremmest, det er nævnt for offentligheden og begravelse dyrkelse af farao. Hans billede blev guddommeliggjort. Dette bekræftes af den efterlevende hidtil tegninger gamle Egypten. Generelt blev ideerne udtrykt i en streng kanoniske form. Imidlertid har kunsten oplevet udviklingen, der afspejlede ændringer i både det åndelige og politiske liv i staten.

De vigtigste resultater af

I det gamle Egypten blev det dannet en masse klassiske arkitektoniske stilarter og former. Disse omfatter især kan omfatte elementer såsom en søjle, en obelisk, pyramide. Der er nye former for kunst. Det blev populær nok relief. Ganske interessant og monumentale maleri af det gamle Egypten. Lokale kunstneriske institutioner blev dannet.

På dette tidspunkt, er det manifesteret mange kreative personer. Gamle egyptiske kunstnere fortolket, og implementere systemet af de grundlæggende værktøjer for plastisk kunst. Navnlig arkitekturen der og støtte overlapning, vægt og volumen.

Vægmalerier i det gamle Ægypten omfattede silhuet, line, fly, farve pletter. I billederne følte jeg en vis rytme. I skulptur, stål tekstur brugt træ og sten. Det er også vigtigt at kanoniseret form dannet i overensstemmelse med den menneskelige figur er afbildet i et plan over tid. Hun var med i en profil (ben, arme og ansigt) og forfra (skuldre og øjne) på samme tid.

Hovedprincipperne

kanonerne af kunst i det gamle Egypten Basic begyndte at tage form i perioden 3000-2800 f.Kr.. e. Arkitekturen i den tid har fået en ledende rolle. Det har været ganske tæt forbundet med verden hinsides graven. Arkitekturen var domineret af principperne for statisk og monumentale. De legemliggør tanken om den overmenneskelige storhed den egyptiske farao og ukrænkelighed den sociale orden. Disse kanoner havde en stor indflydelse på andre områder af kulturen. Især kunst og skulptur i det gamle Egypten og forskellige statiske symmetri geometriske generalitet, streng frontalt.

Den næste fase af udviklingen

Med 2800 på 2250 f.Kr.. e. kunstneriske teknikker dannet tidligere begyndte at tage stilistisk perfektion. En ny arkitektonisk form af Faraos grav designet. Brugte geometriske enkelhed af pyramiden. Dens form, kombineret med den enorme størrelse af det nye arkitektoniske billede, fyldt med overmenneskelig fremmedgjorte majestæt. Ceremoniel orden og hierarki af egyptiske samfund afspejles i de strenge rækker mastabaobraznyh grave, mindesmærke templer forbundet til indgangen pavillon dækket med lange gange, i den majestætiske figur af Sfinksen. Tal for det gamle Egypten i gravene illustrerer velstående liv i dødsriget. Malerierne har en følelse af rytme, skarp observation, er karakteristisk for kunstnere, skønhed silhuet, højdekurver og farve pletter.

Periode lyse blomstring

Det falder på den æra af Ny Rige. Takket være en succesfuld kampagne i Asien liv adel erhvervet den eksklusive luksus. Og hvis i løbet af Riget i Midten var domineret af dramatiske billeder, men nu begyndte at blive brugt subtilt aristokratiske former. Arkitektoniske tendenser fra fortiden epoke og blev udviklet. Således templet i Deir el Bahri (Hatshepsut) repræsenterer en kompleks indsat i rummet. Det er delvist hugget ind i klipperne. Protodoricheskie søjler og gesimser sine rene linjer og fornuftig bestilling i kontrast til tilfældige sprækker i klipperne. Malerier og skulpturer i det gamle Egypten er ved at blive slankere. Dette er tydeligt i de blødt modellerede statuer, relieffer, malerier. hugge blive tyndere. Særligt populær var de forsænkede områder ved hjælp af lys og skyggespil. Tal gamle Egypten erhvervede frihed vinkler og bevægelser elegance farverige kombinationer. De landskabelige billeder bliver til stede. I terrestriske templer som grundelementer brugt søjlegang lukkede udendørs gårdhave, hypostylus med papirusovidnymi lotosovidnymi eller kolonner.

Tallene i det gamle Egypten

Billederne afspejler mangfoldigheden af talenter af befolkningen i denne æra. På alle tidspunkter, Kongeriget tegninger af gamle Egypten guder var almindelige. Religiøse temaer kan spores i alle områder af kulturen. Tal fra det gamle Egypten guder dekoreret sarkofager, grave, templer. Indbyggerne i riget mente, at jordiske eksistens er kun en fase af død, efterfulgt af evigt liv. Tallene i det gamle Egypten var at forherlige den afdøde. I billederne af den afdøde deltog motiverne bevæger sig i dødsriget (retten i Osiris). De illustrerede jorden og menneskelivet. Så han kunne, og i dødsriget for at gøre det samme som på jorden.

statuer

Skulpturel portræt af forskellig specifik udvikling. I overensstemmelse med folks repræsentation fra den tid, statuerne var tvillinger døde. Skulptur fungerer som en beholder for sjælene af den afdøde. Statuerne blev helt klart opdelt i typer. For eksempel, afbildet han gående mand, satte sin ben frem eller sidder med krydsede ben. Portræt statue højtideligt statisk, forskellig nøjagtighed og klarhed for overførsel af de væsentligste karakteristika, samt den sociale status for sitter. I dette tilfælde blev det omhyggeligt designet smykker, folder i tøj, hatte og parykker.

tekniske features

I næsten fire århundreder, ægyptisk kunst var underlagt strenge regler. De forårsager ikke kun den ufuldkommenhed af teknologi, men også kravene i den brugerdefinerede. Kunstnere begået fejl i fremtiden. I forbindelse med denne gamle billede mere som et kort over området. I dette tilfælde er tallene i baggrunden er blevet stærkt forøget.

Til påføring på overfladen mønster ægyptere brugte kønrøg, trækul sort kul, travertin, jernmalm (gul eller rød). Da de havde, og blå og grøn. De fremstilles under anvendelse af kobbermalm. Maling egyptere omrørt med en viskøs væske, blev derefter delt i stykker. Befugtning dem med vand, blev de tegning. For at gemme sit image belagt med lak eller harpiks. Maleri Egypten er forskellig lysstyrke og glans. Men i de paladser, templer, grave malerier var ikke så mange.

Som konklusion

Det skal siges, at på trods af forholdsvis bred vifte af farver i den æra, skyggen af overdragelsen, farvetone og lys var meget betinget. Når man overvejer det skal bemærkes, at tegningerne af de gamle egyptere manglede realisme. På trods af nogle unøjagtigheder og fejl i billederne lagt dybt nok mening. Deres betydning hævder den position, der er optaget i kunsten at mennesket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.