SundhedKræft

Kræft - Det er dommen?

Som kniv blade blødning diagnose af den behandlende læge, som om intet ubemærket dag, sagde den fatale ordet "kræft". Døden er en naturlig del af menneskers liv, men tanken om hendes nærmeste "udtrykket" kørsel i fortvivlelse. Håbløshed ... Alt er allerede besluttet ... Nogle velkendte vittigheder og vittigheder er ikke længere sjovt ...

Hvilken person, hvordan man lever, hvis du ved, at alt dette ikke vil snart? Hvad tror

Lægen vil ordinere følgende procedurer

  • kemoterapi;
  • eksponering;
  • operation.

Det synes der er håb ... Men tests viser? Skræmmende ... Du er nødt til at gå i kirke og bekender ... Stop !!!

Hvorfor køre selv op i et hjørne, hvorfor slette den sidste af de farvede striber uden grå liv! Fordi sygdommen skrider frem, er det ikke helbredes, og ingen glæde ...

Og hvad hvis det er en glæde, da sygdommen kan helbredes?

- Selvfølgelig ikke ... Du hvad?! Efter alt, lægen sagde ...

Nok! Nok af fortvivlelse! Lægen du ikke sige sådan noget - du sagde det til ham selv. Tror du, at du har lidt tid, så hvorfor spilde dyrebare øjeblikke på det liv, du har levet før, og hvor har du lært denne deprimerende nyhed?! Giv dig selv lykke selv i denne tid er tilbage ...

Vidste du, at den mest effektive og gratis medicin til alle sygdomme er humor? Du behøver ikke engang tænke på det. Og jeg tænker hvor man kan finde de penge og købe en tablet fra det kendte udenlandske farmaceutiske mærke. Latter og glæde - de er gratis!

Begynd at leve et nyt liv! Flyv på et fly, gå til bjergene, klatre i træer med deres børn. Start dagen med en morgen løbetur. Gør hvad du altid har ønsket at gøre - du har ret til.

Fortsat temaet for humor, trække sig vittigheder, læse en sjov nyhed, ikke om krig og terrorisme. Viden om geopolitik jer nu om at noget. Tænk ikke på korruption. Så hurtigt som muligt forvisning negativitet. Det er ligegyldigt, hvad de siger præsidenten og ministrene med embedsmænd.

Lev i disse dage, som du ikke har levet livet. Hvorfor alt dette? Det faktum, at latter øger antallet af hvide blodlegemer, der er aktive i kampen mod forskellige former for tumorer. Under latter kroppens biokemiske reaktioner, der understøtter valget af forskellige hormoner, endorfiner, serotonin og difaminov, som igen forårsager en følelse af eufori, udlede en person fra en stressende tilstand.

Stress har en negativ effekt på hele kroppen bidrager til udviklingen af forskellige sygdomme. Stress fører til mangel på søvn, kronisk træthed og forstyrrelser i seksuallivet. Måske den konstante stress og forårsagede din sygdom - kræft?

"Hele vores liv - er en kontinuerlig stress" - siger du.

"Intet af den slags!" - smil, vil hun reagere med en slags ung mand, der var i fyrrerne. Han har alt, hvad du kunne ikke engang drømme om: et hus, en bil, en kærlig kone, to kloge børn, respekt for andre. Og vigtigst af alt - han har et godt helbred.

Så passere den dag, måned, år. Flere år senere, er du miste din læge og spørge:

- Doktor, jeg stadig nødt til at besøge dine dokumenterede procedurer?

- Nej, - lægen sagde - du behøver ikke det, fordi du er helt rask!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.