RelationerBryllup

Hvor gammel jern bryllup? 6 års ægteskab: gaver, hilsener

Parret tog et år til fem-års jubilæum. Og hvor mange år - jern bryllup? Lige efter 6! Denne begivenhed er sikker på at par fejre og udveksle gaver.

Hvad er den dato?

6 års ægteskab - et anstændigt liv. Dato repræsenterer overgangen fra skrøbelige til stærk. Fordi jern er en solid og stabil metal. Seks års leve sammen viser, at parret er allerede temmelig stabil union. Kun bryde hans følelser ohladevshie partnere. Familien havde allerede børn, huslige pligter suget ind i deres netværk en kvinde og en mand, der arbejder hårdt på arbejde. Vigtigere er det, så glem ikke om festivalen, og hvordan det skal bemærkes, at leve for mange lykkelige år. Selv hvis mand og kone problemer i parforhold, fejrer 6 års ægteskab vil hjælpe dem til at sorteper op og få gamle følelser.

Bemærk, at dette kun er begyndelsen på ægteskabet, er der stadig en masse jubilæer og jubilæer. Efter "black metal" Vent et par "sølv" og "guld". Så hvis du virkelig elsker din ægtefælle, men i begyndelsen af lidelser, derefter straks gå videre til genoprettelse af harmonien. Vis hvor meget du elsker hinanden, lære at tilgive.

Traditioner og skikke

Til 6 års ægteskab ikke var den sidste dag, mange søge hjælp fra de gamle skikke og traditioner. I fortiden, sådan en bemærkelsesværdig dag, kvinden havde at polere hele støbejern køkkengrej i hjemmet og vise til naboerne. At de kan se, hvad det er økonomisk og flittig. I dag, vil meget få mennesker gør det, så hun kan bare forberede retter til ferien begyndte i støbejern køkkengrej. For at vise deres kulinariske færdigheder - som en af de gamle skikke.

På denne dag, svigermor skal komme med en hvid handske eller klud. Dens formål er at kontrollere renheden af huset for tilstedeværelsen af støv og snavs. Hvis en kvinde ikke har passeret inspektion, svigermor straffer sin mand for ikke at have skabt et hjemligt miljø for ordren. Efter dette, hans kone, fordi hun har til, på trods af alt, at genoprette ro og orden i huset. Og først da kan alle sidde ved bordet.

Under måltidet, lad gæster på taske, som alle har til at sætte en mønt. Dette vil bringe velstand og velvære af ægtefællerne.

festligt bord

Efter hvor mange år - jern bryllup? Lige efter 6 års ægteskab. Dato for ikke-runde, så ofte parret sige det sammen.

De bedste retter til en romantisk middag - dem i hvilket betød en slags fortsættelse. Det er et afrodisiakum. Som du ved, det svampe, skaldyr, vindruer, jordbær, ingefær, muskatnød, chili, æg, asparges, selleri, avocado, peber, mørk chokolade. Må ikke lave mad på en stor mængde af olie, skal maden være let. Ellers kan ubehag i maven ødelægge aftenen. Det er også alt for komplicerede opskrifter kan trætte og tage magten. Perfekt egnet:

 • af grøntsager;
 • chokolade trøfler;
 • suppe;
 • seafood salat;
 • kage;
 • is med topping;
 • frugt.

Kage "6 års ægteskab" skal være, fordi det er for et par uforglemmelig ferie, der bør bemærkes med værdighed. Hvis en opskrift meget simpelt, du være opmærksom på udsmykning kager. Ifølge gamle traditioner, bør madlavning være engageret kone, beordrede i madlavning eller restaurant er kontraindiceret. Der er ingen klare retningslinjer, den vigtigste ting, der viste sig lækker. Forbered hvad visse kulinariske eksperimenter bedre til at bruge senere.

Og, selvfølgelig, så glem ikke om alkohol, det vil tilføje en romantisk aften.

For besøgende er det muligt at forberede alle de ting, som du brugte til at gøre til ferien. Det vigtigste er, at processen fandt sted i en støbejern pan. Forbered pandekager og tjene dem direkte i gryden. Pynt bordet røn.

Gaver fra venner og slægtninge

Gave bryllup på støbejern skal være symbolsk.

 • Den bedste løsning - det er lavet af støbejern køkkenredskaber: pander, gryder, tallerkener, bagning af brød, Roaster.
 • Parret med en sans for humor som et stykke legetøj jernbane, som afspejler perspektivet af familielivet.
 • Hvis du giver noget fjernt fra jern, bare sætte i en lille gavepose type ting jernring eller en mønt.
 • Håndvægte - en symbolsk og på samme tid den rigtige gave.
 • Mandlige rygere som en gave egnet metal askebæger.
 • Bestil en kage i form af en klippefast jern.

Hertil kommer, er de ideelle som gaver:

 • metalstativ til kontoret;
 • støbejern rist til ilden, står for brænde;
 • BBQ til ordre indgraveret på det initialer parret;
 • gadelygter;
 • lås;
 • jern lysestager, gryder, vase;
 • sten ramme til foto;
 • jern eller kedel med en gravering;
 • hvis du giver penge, så køb en smuk æske og fold det på mængden af mønter.

et andet navn

Hvor gammel jern bryllup, så mange Rowan. Dette er den anden titel triumf. Derfor kan de gaver ikke kun metal, men også fra bærrene.

 • Mænds rart at få en tinktur eller vin fra røn. Bedre lavet med deres egne hænder. I Rusland er røn drikke healing, så de kun anvendes i særlige tilfælde: når der sker noget, du begynder at depression eller føle træthed.
 • Kvinde jakkesæt rønnebær syltetøj eller marmelade.
 • Perler af røn, med tilføjelse af perler eller naturlige materialer, vil være en god dekoration element, der symboliserer 6 års ægteskab, eller dekoration til damer.

Suit også:

 • rønnebær træ af perler;
 • sammensætning af det naturlige materiale;
 • Topiary.

Rowan - en militant træ, ifølge legender, giver det mening at antænde flammen ved ægtefællerne og for at beskytte dem fra problemer. For at betjene frugt evne, er det nødvendigt at gøre Rowan Ward. Mens bær amulet ikke vil miste farve i huset ikke kommer problemer.

I europæisk

Du ved ikke, hvad de skal give, når venner jern bryllupsdag? 6 år - hvad et bryllup i Europa? I Europa kaldes det slik eller karamel. Er nemmere at træffe beslutning om den gave, er det ikke? Bare gav et tal på slik for en søde liv partner. Eller fylde kurven forskellige slik.

parrede gaver

Hvis du ikke kan beslutte, hvad at give, baseret på jern, røn og slik, gav derefter noget ikke-symbolsk, men i emnet. For eksempel: T-shirt, et krus, en plade af billedet par. Ting at samle to meget partnere. Besøg fotostudie. Der er give en bred vifte af tjenester for at skabe en souvenir af billederne: en sten med et billede, pude, nøgleringe, fotopazly, spillekort, computer mus pad, magnet, kalender, vedhæng. Eller se et foto par og undersiden med billedteksten: "Hvad er forskellen? Glade timer ikke ser!".

Gave vanter til to, kost, dekoreret med blomster. Du køber en, der er en smule mere avanceret, og gå til floristic salon. Det viser sig meget interessant, sjovt og nyttigt i hverdagen. Også egnet som en gave sæt med parrede gravering bord til bed breakfast suspension, som sammenlægges til et enkelt billede.

kort

Hvad skal ønske i 6 år bryllup? Postkort fra boghandlere indeholder lykønskninger digte. Men denne banale tradition - giver-kundekort, de vil ikke bringe særlig glæde til modtageren. Det er bedre at lave et postkort med hænderne:

 • fold i halvdelen et stykke pap og efterlade håndværk skære rektangulære eller hjerte;
 • dekorere, du kan klippe ud af magasiner roser billeder, et par svaner, duer, løver;
 • gøre en masse af de dekorative sten. De sælges i papirvarer butikker og koster omkring 30 rubler;
 • kanterne obkleyte farvet tape, sten, bånd eller blonde;
 • udskrive smuk inskription eller skriv selv en strålende gel;
 • indsætte det i billedet par, som kortet er gjort;
 • finde en værdig hilsen. Det er bedre at skrive fra hjertet, selv om det ikke i vers;
 • Du kan også indsætte valentinsdag.

album

Hvis du længe har været bekendt med parret, da kompleksiteten af spørgsmålet om, hvad at give til en klippefast bryllup, behøver du ikke vozniknet.Ochen behagelige ægtefæller vil være et album med deres kærlighedshistorier. Det vigtigste er at have mere fælles fotografier par.

Sagen vil gå til enhver materialer: sten, klistermærker, stof, perler, bånd, afskårne ark med baggrund, farvet papir. scrapbooking teknik vil hjælpe dig. Kig på de gamle mapper med billeder, helt sikkert er der billeder fra den første gang parrets forhold, med ægteskab, med fælles arrangementer, møder og fritid. Fit endda gjort telefon. Ligegyldigt hvor mange sider, du vil, vigtigst af alt, gøre arbejdet grundigt og inderligt. Du kan få sammen med andre fælles venner. Ud over billeder og smykker, får brug for byggeri papir, lim og saks, måske en tråd med en nål. Flere ark bøje, hvilket skaber en bog. På omslaget af lim bedst skudt parret. Og inde hele demonstrere deres kreativitet. Hvis du kan huske, så skriv dato og behagelige stunder forbundet med foto. Tilføjer til sjovt, oprindelige ønsker.

video

Lær hvordan man laver et diasshow med billeder eller en video er nemt. Der er gratis programmer på russisk med en klar grænseflade. Du skal bruge alle de samme billeder plus video. Musik kan simpelthen være behageligt, baggrund, klassisk, eller i forbindelse med visse begivenheder. Brug collager, hvor det er nødvendigt at indsætte deres egne billeder. Tilføj spændende overgange og effekter. Spørg din familie og venner ønsker for parret siger kameraet.

Indstillinger såsom album og video, vil bidrage til at holde mindet om begyndelsen af forholdet parret har i mange år. Bare forestil dig hvor interessant de vil blive revideret i et par år.

Foreslåede gaver kan give ikke kun slægtninge og venner, men også for dem selv mand og kone til hinanden.

Efter hvor mange år - jern bryllup? Kun 6 år efter ægteskabet. Dette er kun begyndelsen, men forholdet parret er blevet stærkere, har de været igennem en masse sammen. For ikke at miste sin tidligere lidenskab og fornemmer markere hver jubilæum! Herunder - 6 års ægteskab. Spænding festlighederne vil bidrage til at varme hjertet, og poletter for at beskytte huset fra kampene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.